//En Yogainstruktørs Erfaring Med Chanson

En Yogainstruktørs Erfaring Med Chanson

Bettina Carlsen
Bettina Carlsen har dyrket yoga de sidste 17 år, og er uddannet mindful yogalærer hos Nina Pfeiffer, Mind&Motion og Yin yogalærer hos Joe Barnett, USA.

Hun er indehaver af yogacenteret, Yogaspiren, hvor hun bl.a. underviser i Mindful Hatha Yoga, Restorative Yoga og Yin Yoga.

Jeg har købt maskinen pga. at, jeg trods megen yoga-praksis og en sund kost, har en ‘sur krop’. Det har jeg fået bekræftet via målinger både hjemme, men også hos min natur–mediciner som gennem de sidste 18 år, har lavet Iris-analyse på mig.

“Før første gang i 18 år, er mit syre i bindevævet betydeligt aftagende”

Hun har netop lavet nye tests på mig, og for første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos hende, er mit syre i bindevævet betydeligt aftagende. Trods ønsket om, at yogaen udelukkende skulle have æren for dette, er jeg overbevist om, at det er det basiske vand fra Chanson, der har gjort den helt store forskel.

Efter at have investeret i en ioniseringsmaskine fra Chanson, får jeg også generelt drukket mere. Det får hele udrensningssystemet til at fungere bedre, for vandet hjælper mig nemlig med at komme af med ‘affald’ og overskydende væske i kroppen, især omkring hofter, lår og underliv. Dette reducerer cellulitis og urenheder i kroppen, som altså primært sætter sig på underarme og lår – som for mit vedkommende, nu helt er forsvundet.

Jeg kan af personlig erfaring anbefale vandet til alle; mine gæster i mit yogahus – som drikker det med meget stor interesse og velvære, min familie og til folk med diverse skavanker.

– Bettina Carlsen, indehaver af Yogaspiren

FIND DIN IONISERINGSMASKINE HER
By |2018-04-24T10:07:11+02:00april 24th, 2018|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.