//Vi har brug for flere antioxidanter

Vi har brug for flere antioxidanter

Vi har brug for flere antioxidanter - Flydende antioxidanter

Vi har brug for flere antioxidanter…

…for antioxidanter har en beskyttende effekt mod frie radikaler og oxidativ stress

I dag bliver vi udsat for mange ydre og indre miljøfaktorer, som desværre fører til en øget produktion af frie radikaler i vores kroppe. Disse frie radikaler kan udvikle oxidativ stress med risiko for negative sundhedsreaktioner.

De største “syndere” er kraftigt sollys (UV stråling) og anden stråling (lige fra mobiltelefoner, el-master og alt trådløst netværk), rygning, forurening, lægemidler, infektioner, dårlig kost og ”hurtig mad”, hormonbehandling, mave-tarmproblemer, tungmetaller, almindelig stress, over- eller underdreven fysisk aktivitet, allergier, inflammationer m.v.

Hvordan måler man Oxidativ stress?

Tidligere krævede det omfattende laboratorieanalyser med både blod- og urinprøver for at måle oxidativ stress, men i dag tilbyder flere klinikker landet over simple målinger ved hjælp af en enkelt bloddråbe. Men mange danskere behøver slet ikke en test for at vide om de har stress. WHO anser idag stress som en af de største sygdomsbyrder i år 2020, og vi ved, at hjerte-karsygdomme, åreforkalkning, grå stær, cancer, Alzheimers, gigt-sygdomme og diabetes samt infektioner og inflammatoriske processer i muskler og led tiltager, når kroppen lider af oxidativ stress.

Hvad gør man ved forhøjet oxidativ stress?

Hvis man får konstateret forhøjet oxidativ stress betyder ikke automatisk, at man har en aktiv sygdom i udbrud, men det peger i retningen af at man har en øget risiko for at få sundhedsproblemer i fremtiden. Har man forhøjede værdier, er det altid vigtigt at få øget mængden af antioxidanter gennem ændrede kostvaner, kosttilskud og som det nyeste kan man få naturlige flydende antioxidanter med ioniseret vand, som har gennemgået en ioniseringsproces.

“Antioxidant hypotesen bygger på, at antioxidanter beskytter celler mod skader fra de frie radikaler, der dannes i kroppen, når maden omsættes til energi eller kroppen udsættes for stress. Frie radikaler er meget reaktive molekyler, der kan ødelægge andre stoffer i kroppen som f.eks. DNA, lipider etc. og være årsag til bl.a. hjerte-karsygdomme og kræft, hvis de ikke neutraliseres”

Kilde: L. Skibsted , Antioxidanter - Naturens egen beskyttelse.
Flydende antioxidanter

Hvordan stopper man en fri radikal?

Vi kan også spørge, hvordan spærrer man for en ulykke eller alvorlig sygdom? Din ældning skyldes at elektroner bliver “stjålet” fra molekylerne i dine celler og oxidative skader sker rundt omkring os hele tiden.

– Har du nogensinde bidt i et æble og lagt det fra dig i et stykke tid? Hvis ja, så har du også set hvordan det begynder at blive brunt og grødet – det er oxidativ stress. Disse oxidative stress-skader sker også inde i din krop hele tiden, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Årsagen til, at frisk frugt og grønt er så godt for dig er, at de er rige på antioxidanter, som kan blokere for denne stress skade.

Antioxidanter er generøse og donerer gerne deres egne elektroner, så de beskytter dine celler. Derfor ved vi, at det er godt at spise frisk frugt og citron. Vi kender det at hælde citronsaft på overskåret æbler for at beskytte dem mod at blive brune. Citronsaft indeholder nemlig en kraftig antioxidant: vitamin C. Det har vist sig at basisk ioniseret vand indeholder endnu større mængder af antioxidanter i form af hydrogen – faktisk siger forskerne i dag, at hydrogen er den hidtil kraftigste antioxidant, fordi det samtidig er verdens mindste molekyle.

HYDROGEN – som på dansk hedder brint, er svaret, for miraklet i vandet. Den opløste hydrogen-gas, der er negativt ladet, og som sammen med den basiske værdi skabes under ioniseringsprocessen af vandet, er den hidtil kraftigste antioxidant.
Hvordan kan det så lade sig gøre at vand pludselig kan blive til en antioxidant, vil mange sikkert spørge?

Du ved det måske allerede, men vi fortæller det alligevel. Vand består vand af Ilt/Oxygen og brint/Hydrogen og giver tilsammen vand H2O – og det er altså dette Hydrogen, som via elektrolyseprocessen ændrer sig til det hidtil kraftigste antioxiderende H2 molekyle. Du får simpelthen naturlig flydende antioxidanter med ioniseret vand.

Flydende Antioxidanter

Mængden af antioxidanter er den samme i 1 l basisk hydrogenrigt vand som der er i 82 gulerødder eller 397  æbler

Kilde: Professor; Hatana Gyazuki, Shimata Universitet, Japan
By |2018-02-01T14:55:07+00:00juli 6th, 2017|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.