Vi drikker alt for lidt vand

dehyf

At være dehydreret er det mest skadelig du kan gøre for dit helbred. Det vil tappe dig for energi og hele kroppen lider. Der hvor det bliver særlig synligt er i din hud, som vil blive rynket og indtørret og du vil hurtig kunne komme til at se ældre ud – ganske enkelt fordi din krop ikke er tilstrækkelig fugtig.

Væske mangel er en af de største årsager til sygdomme i verden og flere undersøgelser peger på, at op mod 75% er kronisk dehydreret.

“Læge og forsker F.Batmanghelidj skrev allerede for 50 år siden bogen:

“YOU’RE NOT SICK YOU’RE THIRSTY !! “

Den gode nyhed er, at du hurtigt kan rette op på din væskemangel, ved ganske enkelt at drikke vand, og i løbet af 24 timer, kan du vende din væskemangel fra en katastrofe til at du kan mærke, at huden bedres og energien kommer tilbage.

Hvorfor er dehydrering så skadelig for kroppen?

Din krop består af omkring 60 – 70% vand. Så det er selvfølgelig essentielt for et godt helbred at alle dine celler er fyldt op. Er du derimod ikke fyldt op, vil det påvirke alle dine celler. Har du blot en reduceret væskemængde på 2 % vil det kunne svække dit energiniveau og dit immunforsvar.

Én tilstrækkelig hydrering har stor effekt på energiniveauet og hjernefunktionen. Flere studier viser at selv en mild dehydrering påvirker hjernens funktioner.

Derfor er vand så vigtigt:

1. Fugter dine slimhinderne i mund, øjne, næse og skede

2. Beskytter kroppens organer og væv

3. Udrenser kroppen så du undgår ophobning af affaldsstoffer

4. Forbedre fordøjelsen

5. Optager mineraler og næring til cellestofskiftet

6. Regulere kroppens temperatur gennem sved

7. Smører effektivt dine sener og led

8. Nødvendig for en optimal nyre og leverfunktion så de kan udrense affaldsstoffer

9. Sikre cellulær sundhed og transportere næring, ilt og brint til alle cellerne

10. Holder dig ung og vedligeholde alle kroppens billioner af celler

Nervesystemet

Vand bringer naturligt ilt, brint og mineraler ind i kroppens celler, hvor det aflevere elektroner til cellen og dens kraftværker – cellens mitokondrier. Og vand sørger for at cellerne kan tale med hinanden og regulere hinandens vækst ved hjælp af svingninger og mønstre.  Ved dehydrering bliver denne nervefunktion forstyrret og derfor kan det resultere i smerter i kroppen og forstyrrelser i kroppens bindevæv Læs her evt artiklen om bindvæv og smerter.

Brint i vand

Ja det er rigtig der er brint i vand og det er rent faktisk brinten i dit drikke vand som giver vandet energi. Oprindelig var der meget brint i vores drikkevand, men det var dengang vi tappede det direkte fra kilderne. Der er selvfølgelig stadig brint i det postevand som du tapper fra din vandhane, men hvis du lader dit vand ionisere i en ioniseringsmaskine kan du optimere dit drikkevand med brint. (brint er i kroppen en antioxidant)

“Patienter med kroniske smerter, hvor ingen umiddelbar årsag er at finde, bør man i første omgang undersøges for dehydrering, før anden kompliceret behandling sættes ind. “

                   – Læge og forsker F.Batmanghelidj

Lad dig inspirere af de mere end 70 videointerviews som du her på youtube

Hjernen har brug for vand

Det er bevist at dehydrering nedsætter de kognitive egenskaber og kan føre til depression, demens og Alzheimer. Hjernen har brug for vand og derfor bør en hovedpine altid forsøges at drikkes væk med vand før, at du griber ud efter medicin.

Er du drænet for energi?

Når vand bliver ført igennem cellemembranerne vil det generere et energi flow eller elektrisk spænding (som selvfølgelig er kraftigere, når man drikker ioniseret vand) Den elektriske spænding vil aktivere vores små kraftværker, mitokondrierne, og hele omdannelsen af ATP til energi bliver aktiveret øjeblikkeligt. Derfor har væskemangel så stor en betydning på cellernes funktioner og kan i værste fald gøre dem ubrugelige. Derfor mærker du så tydelig en mangel på energi, når du ikke får drukket tilstækkelig med vand.

Frugt juice giver ikke energi. Frugt juice giver primært sukker og vitaminer!

Det værste du kan gøre, når du mangler energi er at drikke juice, energi drikke og saft. Når kroppen skriger på vand og du giver den sukkervand vil det selvfølgelig, i et her og nu øjeblik, give dig et kick til at dit blodsukker kan stige, men herefter vil kroppen skulle bruge ekstra energi på at optage sukkeret. Vand er rent energi til cellerne uden sukkerklister og belastende sukkerstoffer, farvestoffer og kemiske tilsætningsstoffer.

Hvor meget vand skal man drikke?

Alle funktioner i vores celler og organer har behov for vand og kroppen skal have ca. 2 – 3 liter vand hver dag. En tommelfingerregel er;  at du skal drikke hvad der svarer til;  din vægt i kg. x 0,03 = antal liter vand pr. dag. Så får du den mængde væske som kroppen skal bruge til blot at erstatte det som du mister til kroppens daglig ”opvask” og vedligehold. Sveder eller motionerer du, skal du altså drikke tilsvarende mere.

Vidste du at:

Vores blod består 95% vand. Hver celle består af 99% vand og hjernen består af ca. 2/3 vand.

Hvor hurtig optages vand i kroppen

Der er stor forskel på hvor hurtig vand optages i kroppen. Man siger at postevand optages ca. inden for ½ time, mens levende kildevand, rørt vand, eller ioniseret vand fra en ioniseringsmaskine optages inden for ganske få minutter

Både kaffe og alkohol er vanddrivende

Man kan med fordel drikke et glas vand sammen med at man nyder et glas vin eller kaffe. Og man vil tilmed kunne reducere tømmermænd hvis man sammen med alkohol drikker mere vand.

Derfor bør du undgå at blive dehydreret

Hjernen består af 2/3 vand. Er du i underskud af væske kan det derfor give sig udslag i træthed, irritabilitet og stress symptomer og hukommelsessvigt.

Undersøgelser viser at hvis du mister 1,36% af kroppens væske, vil det begynde at påvirke dit humøret og du vil have en øget hyppighed for hovedpine. (ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22190027) og at hukommelsen allerede blev svækket ved et væsketab på 1% (ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21736786).

“Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand, giver jeg mine børn det bedste vand, som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber”

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5.

Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig go’ mening”…”

“Jeg mærker ikke på sammen måde de tunge ben.
Resultatet af den øgede restitution er mere og bedre træning. Så det er total win/win. Mere træning – mere energi. Ikke nok med at min restitution er forbedret fordi min generelle hydrering er optimeret, så føler jeg også, at min krop kommer sig hurtigere efter hård træning.”

…Og hvis du spørger mig, hvem jeg mener kan have effekt af at drikke vandet, vil jeg sige ALLE!

“Jeg er ikke  tvivl; nu oplever jeg hverken smerter ømhed, hævelser eller træthed i min leddegigt og derudover er syreophobningen gået fra 30 – 10.

Jeg er overbevist om, at det ioniserede vand har været den alt styrkende kraft i min helbredelsesprocess

”30. december 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden. Ikke før nu.”

Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22

”Som professionel sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse.

Jeg er meget bevidst om min krop og hvad den kan præstere, så når jeg kan se specifikke forandringer i bl.a. min gennemsnitspuls, står det klart for mig, at noget har forbedret sig.”

For første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos min naturlæge – er mit syre i mit bindevæv betydeligt aftagende. Trods jeg gerne vil have at yogaen skulle have æren, da det netop også er hvad vi ” arbejder” på her i mit yogacenter – så er jeg overbevist om at det er Chanson vandet!

Samtidig får jeg drukket mere – får hele udrensnings systemet til at fungere bedre og Chanson vandet hjælper mig med at komme af med væske i kroppen – især omkring hofte -lår- underliv. Celluitis og urenheder i kroppen – underarme – lår er forsvundet.

“Først da jeg begyndte at drikke basisk, ioniseret vand fra min Chanson Maskine, steg pH værdien for alvor. Det ioniserede vand har været en fast del af min helbredelsesproces. Nu 7 år efter diagnosen uhelbredelig kræft – er jeg rask”

I 2011 fik jeg konstateret uhelbredelig lungekræft, men valgte den traditionelle kræftbehandling fra. I stedet valgte jeg at ændre livsstil med stor opmærksomhed på at ændre pH værdien i min krop. Jeg spiste 100% basiske fødevarer, sad i infrarød sauna, tog saltbage mm.

antiaging - intelligent vand

Anti-aging med hydrogenrigt vand

, , ,
Vidste du at hydrogen er verdens kraftigste antioxidant? Hydrogen er H’et i H2O og intelligent ved selv at kunne finde kropens forfald
Molekylær Hydrogen

Antioxidanten over alle antioxidanter – Molekylær Hydrogen

,
Hydrogen kan udrette meget mere, end vi tror. Det rækker ud over vores vildeste fantasi, at det letteste stof i det periodiske system og kunne være den næste store nyhed inden antiiaging og intelligent sundhedsfremme.
Fordøjelsen skal være en fornøjelse

10 nye tips til at fremme en sund fordøjelse og bekæmpe stress

,
Mental tristhed har vist sig at være forbundet med fordøjelsesbesvær, og undersøgelser har vist, at grundlaget for de fleste psykiske sygdomme ikke skal findes i hjernen, men en dysfunktionel mave, tarm og fordøjelsessystem Her finder du 10 vigtige råd:
Ketose med keto diet

Her er alt du skal vide om ketose → Sådan booster du din fedtforbrænding

,
Ketose er kort og godt en tilstand, som du kan bringe din krop i, hvis du spiser på en bestemt måde. Det smarte ved at være i ketose er, at du i denne tilstand forbrænder fedt i stedet for kulhydrater. Og det er selvfølgelig godt…
Tandbørste med fluor tandpasta på

Fluor → Hvor skadeligt er fluor? Og hvordan undgår du at få for meget af det?

,
Fluor er et grundstof, der kommer i mange forskellige former og blandt andet findes i vores skelet, drikkevand, tandpasta og mange andre steder. I for høje koncentrationer kan fluor være farligt for os. Og derfor bør du undgå fluorstoffer så vidt muligt. I dette blogindlæg får du alt af vide om fluor samt 3 måder, du kan undgå det på i hverdagen.
Inflammation i kroppen

Inflammation → Hvad er inflammation? Og hvordan kan jeg undgå det?

Inflammation er grundlæggende én af kroppens naturlige forsvarsmekanismer mod fremmede stoffer. Forsvarsmekanismen kan blive ‘aktiveret’ på flere måder: Når eksempelvis virus eller bakterier kommer ind i kroppen (akut). Når…
Seng med hvide dyner

Sover du dårligt? Her er 16 tips mod søvnproblemer

Har du søvnproblemer? Der er få ting, der er mere irriterende og ubehagelige end søvnmangel og søvnbesvær. Derfor får du i dette blogindlæg 16 tips, der vil forbedre din nattesøvn. Hvor mange har søvnproblemer? Det anslås, at…
Hjernerystelse, PTSD, stress

Hjernerystelse, stress og PTSD – Hjælp til en hjerne i nød

, ,
Molekylær hydrogen er en antioxidant som kan bremse og hele den oxidering, betændelse og inflammation som ulmer inde bag ved hjernehindebarrieren.
Hjernerystelse, PTSD, stress

Superfood → Læs her og bliv klogere på fænomenet som for mange er indbegrebet af sundhed

,
Superfood set i et langt større perspektiv. Vi er hele mennesker og alt kan blive for meget og for lidt. Superfood 2. generation - vi løfter begrebet!
 • iWater – Mini Ionizer OnTheGo

  1.599,00 DKK
 • Hydrogen

  iWater – Mini Ionizer TI 2.0

  1.999,00 DKK
 • Antiinflammatorisk vand

  iWater – Ionizer Kande

  2.599,00 DKK
 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK