/, Skønhed, Sundhed/Kroppens syre – base Balance

Kroppens syre – base Balance

Kroppens syre base balance er vigtig for din sundhed

Er din syre – base balance i kroppen lavere end et pH niveau på 7, har du større risiko for at udvikle knogleskørhed (osteoporose), diabetes, svage muskler, dårlige nyrer og mange andre problemer med sundheden, inklusiv kræft. Almindelige symptomer kan være sur mave, sure opstød, træthed, indre uro, hovedpine, muskelspændinger, ømme muskler og led, dårlig søvn m.m.
Blodets PH-værdi skal holdes indenfor meget snævre rammer ( pH 7,3-7,45) ellers bliver vi syge og kan i værste fald dø. Derfor har vi et indbygget buffer-system i kroppen, der hjælper med at opretholde blodets pH-værdi. Blodet henter nemlig sin base i bindevævet og fra kalken i knoglerne, men hvis dette buffersystem overbelastes kan det forårsage skader på kroppen.

Alt hvad du spiser, tænker og gør… indvirker på kroppens syre-base balance

Når din krop bliver sur kan årsagen være mange, men det klassiske eksempel er at kosten er for syrefyldt kombineret med stress og/eller bekymringer, men det kan også være fordi kroppen er blevet udsat for ekstrembelastning som f.eks. marathonløb – og herved ikke har fået den tilstrækkelige hvile og restitution.

Når først du begynder at interessere dig for kroppens syre base balance åbner der sig en helt ny verden, hvor det hele handler om balance mellem for meget og for lidt på både det fysiske og psykiske plan. Når psykologer fortæller om, at deres klienter taber håret pga. af stress, er det fordi deres stress har accelereret kroppens syreproduktion og svækket immunforsvaret, eller når marathonløberen har overtrænet kroppen i en sådan grad, at immunforsvaret er svækket og hun får halsbetændelse.

Historien om Anette er et godt eksempel, fordi hun i en lang periode på flere år havde levet med stress pga. familiens økonomiske situation. Anette tabte håret og var frustreret, for lige meget hvad hun prøvede af kure og vitaminer blev hun ved med at tabe håret. Det var først da hun blev opmærksom på syre – base balancen og begyndte at drikke ioniseret vand med en pH værdi på 9, at hun i løbet af en uge stoppede med at tabe håret.  Anette er langt fra det eneste eksempel på hvordan man ved at stabiliseret kroppens pH balance, har fået hårvækst tilbage efter de er begyndt at drikke ioniseret vand med pH værdier på mellem 8 – 9. Søren havde ikke haft øjenvipper i mere end 20 år, fordi han lider af en gigtlidelse, og er dagligt afhængig af noget medicin, hvor en af bivirkningerne er, at han får betændelse i øjenvippernes hårrødder. Efter 10 ugers daglig indtagelse af basisk ioniseret vand er betændelsen væk, og hans øjenvipper er begyndt at vokse igen. Eller Christina, som ikke havde øjenbryn pga. psoriasisudslæt? Hun har nu igen fået øjenbryn efter at hun har fået kroppens syre base balance stabiliseret med Chanson’s basisk ioniserede vand.

Se Christinas historie her

400.000 danskere lider af søvnproblemer, og målte vi deres pH værdier ville de højst sandsynlig have lavere pH værdier end hos de mennesker, som hver nat får en rolig og afbalanceret søvn. Målte vi pH værdierne hos bekymrede mennesker kontra mennesker uden bekymringer etc., ville kroppens pH værdier vise det samme billede.

Selvfølgelig skal vi gøre noget ved problemet, men hvad nu hvis problemet kan løses ved hjælp af ændringer i kroppens syre-base balance ved blot at drikke basisk ioniseret vand, og derefter finde overskud til at tage fat i de bekymrende tanker?

Er du kaffetørstig?

Hver gang du drikker en kop kaffe, drikker du en væske med en pH værdi 4. Drikker du meget kaffe, vil din krop langsomt blive mere og mere sur. Så hvad gør du, hvis du bare elsker kaffe og ikke kan eller vil undvære den?  Hvis du laver din kaffe på basisk ioniseret vand med en pH værdi på 9 vil din kaffe blive ca pH 6,5 – og dermed har du sparet dig selv for syreophobninger. Som supplement vil du også kunne spare på kaffebønnerne fordi ioniseret vand har evnen til at trække mere smag ud af både kaffebønner og teblade. Selvfølgelig kan du også ved at drikke et glas basisk ioniseret vand sammen med din kaffe, neutralisere kaffens syredannende effekt på kroppen, og herved opretholde syre base balancen.

Kroppens syre base balance har bedst af at indtage væske på den neutrale skala. Her skal man være opmærksom på, at når en væskes pH-værdi ændres fra 7 til 6, så er den blevet 10 gange mere sur. En cola med en pH-værdi på 2,5 er således 30.000 gange så sur som neutralt vand.

De mest sure væsker kan have en PH-værdi på 2,5 (Cola).

Ioniseret drikkevand har en typisk ph værdi på 8-9,5, hvilket er basisk.

Chanson Royal Ioniseringsmaskine

Læs mere og køb

Chanson MAX Ioniseringsmaskine

Læs mere og køb
By |2019-04-27T08:40:36+02:00juni 21st, 2015|Ikke kategoriseret, Skønhed, Sundhed|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.