Smuk og lækker hud2019-06-27T15:02:30+02:00

EN ENKEL VEJ TIL SMUK OG LÆKKER HUD

SKØNHED KOMMER INDEFRA – MEN YDRE PLEJE ER OGSÅ VIGTIG

Det kan lyde som en floskel – men det er ikke desto mindre sandt, at et sundt indre er den sikreste vej til et smukt ydre; smuk og lækker hud. Dels fordi et sundt indre styrker hud, hår, negle og resten af kroppen – dels fordi sundhed giver en glæde og et velvære, som også afspejles i dine øjne og hele din udstråling.

Chansons ioniserede syrevand med pH-værdi helt ned til 2,5 sprøjtes på huden ligesom en facemist. Syrevandet giver bl.a. fugt, styrker hudens eget forsvar grundet den lave pH og mens indholdet af oxygen booster produktionen af nye hudceller. Du kan bruge vandet som hårbalsam og som facemist til de fine linjer og rynker om øjnene – eller til lindring af eksempelvis kløe ved insektbid og inflammation i huden – herunder eksempelvis akne, svamp og psoriasis. Og helt generelt virker vores ioniserede vand effektivt mod kvindens måske største fjende; nemlig appelsinhud.

DRIK DIG APPELSINFRI

Han er vist ikke helt appelsinfri, siger vi om en beruset person. Udtrykket hentyder til gærede appelsiner, hvor alkoholprocenten kan komme op på omkring 5,6 procent – svarende til en guldøl.

Det er nok ikke ligefrem gæring, der giver op mod 90% af alle kvinder – og mange mænd – appelsinhud, også kaldet cellulitis. Til gengæld tyder alt på, at dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer og frie radikaler i bindevævet er medvirkende årsager til, at vi udvikler cellulitis. Årsager, du kan dæmme op for ved at drikke ioniseret vand. Som ikke bare gør dig skøn, men også smager skønt.

FORKÆL DIT BINDEVÆV

Cellulitis opstår altså når bindevævet ikke fungerer optimalt. Bindevævet forbinder hele kroppen indvendigt fra top til tå, sidder rundt om vore knogler, organer, muskler og sener og fungerer ved at ”smøre” kroppen.

Hvis ikke bindevævet har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt og trække sig sammen, så der dannes små fordybninger i huden – det vi ser som cellulitis.

Bindevævet fungere desuden som et slags filter, der udskiller affaldsstoffer, og i løbet af 2 dage passerer der faktisk op til 15 liter væsker gennem kroppens bindevæv. Men hvis bindevævet ikke fungerer, vil kroppens affaldsstoffer og frie radikaler sætte sig i bindevævet og skyde op i den svage hud. Det viser sig som de små buler, vi også genkender fra cellulitis.

Bindevævet har brug for væske til at holde sig sundt og smidigt. Med Chansons ioniserede vand får vi ikke ”bare” vand, men vand fyldt med ny energi og antioxidanter, som holder bindevævet hydreret, så det kan skylle affaldsstofferne ud af bindevævet – og ikke mindst reducere frie radikaler. På denne simple måde kan du altså langsomt, men sikkert, minimere cellulitis. Samtidig med, at du får en mere sund og lækker hud.

Læs mere om basisk livsstil med ioniseret vand
smuk og lækker hud

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5. Jeg skulle lige lære at forstå hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden, og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning giver det rigtig go’ mening”…”

Christina Allen – psoriasispatient