//Smertestillende piller erstattet med ioniseret vand

Smertestillende piller erstattet med ioniseret vand

“30 december 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden – ikke før nu. Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22.”

Tilbage i 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. På det tidspunkt var jeg lige rykket op i 1. division som fodboldspiller, og var i gang med at læse til fysioterapeut. I tiden lige efter ulykken fik jeg gennemført nogle af mine eksamener, andre ikke, og jeg fik lov til at gå et halvt år om, så jeg kunne fokusere på genoptræning og behandling. Her prøvede jeg blandt andet kranio sakral terapi, og det havde også nogen effekt. Men jeg har ikke været smertefri siden. Jeg har været nødt til at tage en masse smertestillende medicin, og det har taget toppen. I nogle perioder hed det 600 mg. Ibumetin og to Panodil fire gange i døgnet. Men de sidste 5 år virkede det ikke mere. Det tog kun lige den øverste top af smerterne. Så begyndte jeg at tage depotpiller morgen og aften. Ikke konstant, men i lange perioder. Det eneste, der egentlig har hjulpet mig, har været akupunktur. Når jeg fik 4-6 behandlinger, kunne det holde mig kørende et stykke tid og give nogle gode eller bedre perioder.

Smertestillende ioniseret vand

Susanne Rokkjær Nilsson, Herning

Du kommer aldrig til at kunne klare et fuldtidsjob!

Dengang ulykken skete, fik jeg beskeden: Du kommer aldrig til at kunne klare et fuldtidsjob. Det gør jeg så alligevel. Jeg arbejder som fysioterapeut i genoptræningsenheden i Herning – en fantastisk afdeling, som jeg har været med til at starte og bygge op fra bunden af. Jeg elsker mit arbejde. Men det har også kostet. Mit liv er tilrettelagt efter smerter, træthed og en kort lunte. I de rigtig slemme perioder har min mand måtte hjælpe mig ud af sengen om morgenen. Og jeg sad og hang kl. 21 på trods af, at jeg oftest har forsøgt at lægge mig en halv time efter arbejde. Weekenderne var værst. Vi kan godt lide et glas vin, og nyder det sammen i weekenderne – det smager jo dejligt – men prisen for det har været ondt i nakken, uanset om det var to glas, fire glas eller mere. Så lørdag og søndag var slemme, og jeg havde mange smerter, som krævede ekstra energi.

Smertestillende ioniseret vand

Vågner op uden smerter

Vi har en rigtig, rigtig god ven, som fik en ny kæreste for et lille års tid siden. Når hun kom på besøg, havde hun sit eget vand med, og hun fortalte, at det var basisk vand, og at det var så godt for mange ting. Og jeg tænkte: ”Ja, ja, det er fint, gør du bare det”. Jeg troede ikke på det. Overhovedet. En dag, da vi besøgte vores venner, var der så god mad, dejlig vin til – og vand på bordet. Det var basisk vand, base 8, fortalte hun. Det sagde mig ikke noget, men jeg drak det, for det var dét, der var på bordet, og jeg kan huske, at det smagte godt. Og var blødt. Vi tager hjem ved et-halvto-tiden om natten, og næste morgen, da jeg vågner, ligger jeg og blinker med øjnene. Jeg spørger min mand, om han er vågen. “Ja”, svarer han. Så tænker jeg, at jeg jo også må være vågen. Men jeg havde ikke ondt. Jeg rejste mig op og sagde ”Jeg har ingen smerter!”. Det var virkelig en underlig oplevelse, og min mand tror mig først ikke. Vi har været sammen i 17 år, og han har aldrig oplevet mig smertefri.

I tiden efter kørte jeg forbi vores venner efter basisk vand hver anden dag, indtil vi selv fik maskinen. Det gjorde jeg i 3 uger, for jeg ville sikre mig, at det virkelig var vandet, der virkede. Det var det. Det basiske vand er det eneste ander- ledes, jeg har gjort. Kost, motion – ingenting har jeg lavet om, og jeg har det så godt. Jeg har ikke oplevet smerter siden, og tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22. Jeg er helt høj af det. Nu kan jeg bedre forstå, hvordan folk får energi til alt muligt.

Susanne Rokkjær Nilsson fik installeret en Chanson Miracle Max Royale, der laver basisk drikkevand og som ioniserer vandet. Susannes mand, Bjarne er rygopereret for en dobbelt diskuspro- laps, og er også begyndt at drikke basisk vand. Han oplever bedre nattesøvn uden at vågne så ofte på grund af ubehag. Susannes teenagesøn har fået behandlet en kæmpe hudafskrabning med syrevand – med flot og hurtig heling. Susannes svigerinde er begyndt at komme forbi og hente vand. Hun lider af psoreasis og har sclerose.

Smertestillende ioniseret vand
By |2017-06-15T10:52:38+02:00december 13th, 2016|Ikke kategoriseret|2 Comments

2 Comments

 1. Louise 14/12/2016 at 13:56 - Reply

  Hejsa.
  Det lyder meget spændende!
  Jeg har haft konstante smerter i hele kroppen i 7-8 år, så det kunne være spændende at prøv. Men det er en meget stor investering. Kan man få gratis vand i en periode, for at se om det kunne hjælpe?

  • Heidi Svejstrup 14/12/2016 at 14:24 - Reply

   Hej Louise,

   Der er desværre ingen steder hvor man kan hente gratis vand udover her på kontoret i Grindsted. Men vi har lavet en speciel købsaftale med 2 måneders prøvetid og fortrydelsesret, hvor du køber en “testmaskine” model Max til 16.350 kr. Efter de 2 måneders prøvetid hvor du kan teste vandets effekt på din krop, kan du nu bytte maskinen til en NY Max, men også “opgradere” til indbygningsmodellen Royal, hvor du betaler differencen op til udsalgsprisen på den ønskede model.
   Skulle du, mod forventning, ikke have mærket en effekt fra vandet, kan du returnere testmaskinen, og få refunderet 90% af det fulde beløb inden for 8 hverdage.

   Vi har faktisk netop også fået en Eden retur som testmaskine, og den kan du købe som testmaskine for 8.850,- kr på samme vilkår som dem jeg netop har beskrevet.

   Skulle du have lyst til at købe en “testmaskine” skal du skrive en mail til kontakt@chanson.dk eller ringe på 76727270.

   Med venlig hilsen,

   Heidi Svejstrup
   Chanson Danmark

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.