Morten drikker basisk vand mod rygsmerter

helt tilfældigt fortalte en ven ham om basisk ioniseret vand mod gigt og smerte. Morten var hver dag afhængig af sine smertestillende piller, men det er fortid nu.

Morten  har altid været meget aktiv, og dyrket elitesport i mange år. Men har også altid døjet lidt med ryggen og daglige smerter. Men efter han holdt op med at spille fodbold, gik der kun et halvt år, før hans smerter tog til. Han havde fået en iskus-prolaps og måtte opereres.

Ryggen drillede imidlertid stadig med daglige smerter og han  fik en kollaps mere i et nyt led. Endnu en operation. Og sidenhen endnu en operation. Gennem hele den periode trænede han, og muskel skelettet i mave og ryg var stærke. Samtidig gik han to gange om om ugen hos fysioterapeut – og så løbende hos kiropraktor og ergoterapeut.

Han havde rigtig  mange smerter om natten

Om dagen kunne morten så nogenlunde fungere …Men nætterne … det var en katastrofe!!     Hver nat fik mere en 20 min sammenlagt søvn og havde smerter hele natten igennem. Morten beskriver det som ren tortur, og sådan levede han i mange år… lige indtil han tilfældigt møder en golf kammerat som fortalte, at han var begyndt at drikke basisk vand.

“Jeg tænkte, at manden har tabt sutten, men han er én, man lytter til, og han tilbød mig, at jeg måtte hente vand hos ham og prøve det selv. Så det gjorde jeg. Og allerede efter 3 dage sov jeg igennem. Det havde jeg ikke gjort i 10 år. Det var simpelthen en KÆMPE optur.

Kort efter skulle han med familien på ferie i 14 dage, hvor han ikke kunne få vand.
Og da han så fik de voldsomme smerger igen ondt i ryggen, var utilpas, sov dårligt og var træt hele dagen. Så var han overbevist.

På en smerteskala fra 1-10, hvor jeg før var på 9, er jeg nu nede på 2. Før måtte jeg kante mig langsomt ud af sengen på siden.

Morten Petersen fik installeret en Chanson Royal , der laver basisk ioniseret drikkevand, men også syrevand som Morten’s teenagedatter fx bruger mod uren hud. Morten’s kæreste oplever markant bedring på en gammel skulderskade. Morten’s hund har også et mærkbart bedre velbefindende og en blank pels.

”Forestil dig den vildeste hovedpine, du nogensinde har haft – bare i ryggen – og så gennem 10 år.”

Det, som den maskine har givet mig, kan ikke gøres op i mønter.

Det er naturlig mekanisme, at du kan drikke dine smerter væk

Smerter i kroppen – såsom reumatiske ledsmerter, rygsmerter, colitis smerte, migrænehovedpine, halsbrand, fibromyalgi smerte og selv angina smerte – er tegn på dehydrering1. Man ved også – fra forskningsresultater i Sverige – at der med sikkerhed ligger sure stofskifteprodukter bag smerte. Og at der er en sur reaktion i vævet dér, hvor patienten har ondt1.

Hvis der ikke er nok vand til at holde kroppens metabolisme aktiv, vil kemiske affaldsstoffer bygge sig op i kroppens væv og forsure kroppen. Det kan sammenlignes med, at du sætter dit affald foran huset. Langsomt hober det sig op, og med tiden, hvis affaldet ikke bliver ryddet væk, begynder det at lugte og gå i forrådnelse. Det er samme sker i dit cellemiljø. Hvis ikke ophobningen af giftigt affald bliver ryddet op, bliver miljøet sur. Det sure, giftige miljø registreres af nerveender i området. Signalet sendes til hjernen, og hjernen registrerer det med vores bevidste sind i form af smerter,

Smerter er kroppens meddelsessignaler

Simpel og effektiv udrensning Smerter er altså en meddelelse til dig om, at der er en ophobning af giftigt affald dér, hvor du har smerter. Heldigvis er udrensningen enkel: Det eneste, du skal gøre, er at udvaske det giftigt affald ved at drikke mere vand, lade det cirkulere til smerteområdet, vaske det giftige affald, bringe det ud i kredsløbet – og derefter sende det ud gennem nyrerne, neutralisere det i leveren eller ved at lade nogle af gasserne kunne passere gennem lungerne. Eller som det der sker, når man drikker let basisk og ioniseret vand: At både vandmængden og vandets pH arbejder på en hurtig neutralisering af den ophobede syre.

Smertestillende medicin – eller basisk, ioniseret vand?

En stærk, kortvarig ophobning af syre kan fordrive syre. Når man tilfører acetylsalicylsyre, som findes i fx Kodimagnyl, Ipren og Ibuprofen, får man derfor tit et godt og smertelindrende resultat, indtil medicinen er udskilt eller neutraliseret. Men for at opnå en virkelig helbredelse på lang sigt skal kroppen gøres basisk. Syreoverskuddet skal ud af kroppen ved en langvarig tilførsel af base. Ved at drikke basisk, ioniseret vand og spise en basisk kost neutraliserer du syren i kroppen, og fjerner årsagen til de mange smertetilstande, der skyldes ophobning af syrer i organismen – først og fremmet i bindevæv og skelet.

Kilde: Dr Batmanghelidi MD, You are not sick, you are thirsty, don’t treat thirst with medication. Olov Lindahl. MD ph.d, docent, specialist i ortopedi. Ivan Dus, MD.,PhD DD

Læs også:

Hvorfor Berith knus elsker sin Chanson maskine 
Ryg smerterne blev erstattet med energi

Hvordan Karina har fået et langt bedre hverdag uden kronisk hovedpine ved at drikke basisk vand fra sin Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine
Nu fri for kronisk hovedpine

 • iWater – Mini Ionizer OnTheGo

  1.599,00 DKK
 • Hydrogen

  iWater – Mini Ionizer TI 2.0

  1.999,00 DKK
 • Antiinflammatorisk vand

  iWater – Ionizer Kande

  2.599,00 DKK
 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK