Smerterne blev erstattet med energi

Berit har fået overskud efter, smerterne er forsvundet og efter et par måneder er livsglæden vendt tilbage sammen med mere overskud og energi. Smerterne er blevet mindre, og den fysiske tilstand er blevet langt bedre.

Berit Hviid, Fotograf

“Jeg havde længe døjet med ryggener, infiltrationer, ømhed i kroppen, træthed i leddene og … ja, generelt kropsligt besvær, når jeg havde været i gang.”

Jeg er både blevet opereret, gået til massør, fysioterapi – nævn noget, og jeg har prøvet det. Selvfølgelig har det hjulpet, men så alligevel ikke helt, for generne kom hurtigt tilbage efter en tur på briksen.

Berit Hviid arbejder til dagligt som fotograf, og kan være afsted ude og fotografere en hel dag til bryllup, og det plejer at sætte sine mærkbare spor i kroppen, så hun føler sig virkelig ødelagt. Nu har Berit drukket ioniseret basisk vand i 3 måneder, og mærker store forandringer. Selv kiropraktoren har bemærket at hun er mindre spændt i ryggen end hun plejer at være. Berit fornemmer, at hun nu har mere overskud og energi – og er mere glad.

Det er så fedt at kunne være glad på arbejdet igen. Og det er jo fordi jeg ikke længere har så ondt. Så det har helt sikkert hjulpet.

Der er flere, der har spurgt hende, hvad hun dog har gjort siden hendes hud er blevet så frisk og strålende at se på. Der måtte hun fortælle, at hun blot havde drukket 2 L ioniseret vand om dagen, og sprayet ansigtet med surt ioniseret vand.
Berit valgte at kontakte Chanson Danmark for at få vejledning til, om det kunne hjælpe hende, og hvilken model hun skulle vælge. Og hvad med installationen?

Nu havde jeg jo prøvet så meget andet, så jeg ville være sikker på mit køb – og den hjælp fik jeg. Allerede fra første henvendelse blev jeg mødt med stor venlighed og hjælpsomhed. Jeg har fået hjælp til installation, og også efter mit køb har jeg haft kontakt med Chanson Danmark. Lige meget hvad, jeg har spurgt om, har jeg fået svar.

Vil du også være dine smerter kvit? Her er maskinerne, der laver ioniseret, basisk vand – vand med høj anti-inflammatorisk effekt…