//Restitution – En elite-atlet’s erfaringer med basisk hydrogenrigt vand

Restitution – En elite-atlet’s erfaringer med basisk hydrogenrigt vand

Optimal restitution med basisk hydrogenrigt vand

Frederik Hede Jensen kan nu tage hul på et nyt kapitel i hans karriere som professionel bokser, og vi fik forleden en lille statusopdatering fra ham på facebook, hvor han fortæller om hvordan hydrogenrigt vand har hjulpet ham med bedre restitution og givet ham øget præstation.

Igennem de seneste 2½ år har Frederik Hede Jensen brugt ioniseret vand som en del af hans træningsprogram, og vi vil dele hans opdatering med jer, hvor han fortæller om hvordan det hydrogenrige vand har hjulpet ham tilbage til elitesporten efter en større hofteoperation.

“Kære alle,

For et par år siden begyndte jeg et samarbejde med Chanson Danmark. Dette gjorde jeg fordi min krop havde svært ved at restituere hurtigt nok, fordi jeg trænede så meget. Jeg fik derfor en maskine fra Chanson Danmark, og begyndte at drikke hydrogentigt vand i stedet for almindeligt postevand, hvilket hurtigt resulterede i en stærkere og mindre øm krop. Vandet er derved blevet en fast del af min livsstil, og en vigtig del for at opnå den optimale træning og mine sportslige mål. Gennem det hydrogenrige vand giver jeg min krop de bedre vilkår, så jeg kan nå min mål.

I februar 2015 blev jeg opereret i hoften, fordi kuglen over hofteskålen var blevet oval i stedet for rund grundet min “Calve Legg Perthes” sygdom som barn. Jeg måtter derfor igennem en større operation, hvorefter lægerne mente, at der ville gå mange måneder før jeg kunne begynde at være så småt aktiv igen. Men ved blandt andet at drikke det hydrogenrige vand, så kunne jeg 3 måneder senere løbe Aarhus halvmarathon på 1 time og 32 minutter.

Chanson’s hydrogenrige ioniserede vand kan både være med til at fjerne smerter fra kroppen, men også være med til at skabe hurtigere restitution, og kan benyttes af alle slags mennesker med forskellige formål. Dette kan I læse meget mere om på deres facebookside “Chanson Danmark”  eller på deres hjemmeside: Chanson.dk

Hvis I har lyst til at fordybe jer i den empiriske viden, så er der udkommet et nyt forskningstudie, som underbygger mine oplevelser:

Athlete Benefits.pdf

Effects of drinking hydrogen-rich water on muscle fatique caused by acute exercise by elite athletes.pdf

Frederik Hede Jensen – Team Sauerland

Restitution - en elite-atlet's erfaringer
Restitution
Restitution
By |2019-02-12T21:35:31+02:00marts 14th, 2018|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.