/Rent vand
Rent vand2019-05-18T21:50:44+02:00

Rent vand, selvfølgelig!

Hos Chanson tror vi på, at rent vand er noget, alle har krav på. Vandet har blandt andet den funktion at hjælpe din krop med at udrense. Men hvis vandet, du drikker, ikke er rent, bliver det selvsagt sværere for kroppen at komme af med affaldsstofferne. Og hvor meget udrensning er der så lige i det?

Vi har i Danmark brystet os af at have noget af verdens reneste vand – mange tror stadig fuldt og fast på dette. Men faktum er nu engang bare, at vores drikkevand gennem de seneste år har været ramt af flere forurenings skandaler. Måske er det ikke lige dig og dit vand, der har trukket nitten endnu, men ingen ved hvor og hvornår der næste gang findes eksempelvis pesticidrester over grænseværdierne.

IONISERINGSPROCESSEN RENSER OGSÅ DIT VAND – LÆS HER

Rent vand til dit behov

I vores sortiment finder ud filtreringssystemer til ethvert behov. Vi har alt lige fra små transportable LifeStraws til det store NANO Plus Filtreringssystem. Samtlige systemer til installation i hjemmet kan bruges bådes sammen med vores ioniseringsmaskiner og separat. Hvilken løsning du skal vælge afhænger blandt andet af hvor stor en del af urenhederne du ønsker at fjerne fra dit drikkevand. Det er dog også vigtigt at du gør dig tanke om, hvad du ønsker at reducere – eksempelvis kalk – samt hvor meget anlægget må fylde.

I sammenligningen herunder har vi listet vores forskellige filtreringssystemer, så du forhåbentligt kan blive klogere på, hvilken løsning du skal vælge.

Produktsammenligning over vores filtreringssystemer, som giver rent vand

Du kan læse mere i dybden om hver enkelt produkt på vores webshop. Her finder du både installationsvejledninger, priser, erstatningsfiltrer med videre. Har du brug for personlig vejledning? Så husk, at vi sidder klar til at vejlede dig, så du kan få den bedste løsning. Kontakt os nu eller læs mere om produkterne herunder.

SE FILTRERINGSSYSTEMER HER
KONTAKT OS NU