//Psoriasis i hårbunden forsvandt

Psoriasis i hårbunden forsvandt

En hårbund fri for psoriasis - som ikke klør

Bente holder psoriasis væk med syrevand pH 2,5

Læs her, hvordan Bente er blevet fri for psoriasis i hovedbunden ved at spraye syrevand pH 2,5 i hovedbunden.

En flaske syrevand fra et Chanson-event gav hurtige resultater

Da Bente første gang stifter bekendtskab med basisk ioniseret vand fra Chanson, er det gennem en veninde, som drikker det for at komme til hægterne igen efter en operation.

“Jeg havde været hos en veninde, som var blevet opereret og døjede meget med at komme i gang med at gå. Derfor fik hun ioniseret vand hos en bekendt i omkring 14 dage, men da kvinden, hun tappede hos, pludselig ville have betaling for det, synes min veninde ikke, at det var det værd, så hun stoppede igen. Hun holdt dog kun en uge, og så kunne hun tydeligt mærke, at hun altså bare manglede det ioniserede vand – så måtte hun jo tage tilbage for at fylde flaskerne.”

Og det er venindens erfaringer, der gør Bente nysgerrig, for hvis det kan hjælpe på smerter efter en operation, så kan det måske også afhjælpe andre ting – eksempelvis hendes psoriasis.

“Jeg var blevet ret nysgerrig på, hvad det her vand var for noget, så da hende hun købte vandet fra, skulle lægge hus til et foredrag med Annette fra Chanson, tog jeg selvfølgelig med. Her fik jeg noget syrevand med hjem, og så gik jeg i gang med at bruge det mod min psoriasis. Jeg har aldrig haft voldsomt meget på kroppen, men en del i hovedbunden, som har været til stor irritation, fordi intet hjalp. Eller, jeg havde egentlig fundet én shampoo, som kunne holde det i ro – altså så jeg ikke gik og kradsede i hovedbunden hele tiden, men det var kun symptombehandling, for udbruddet forsvandt ikke.”

Og effekten fra syrevandet kommer hurtigt – så hurtigt, at hun og hendes mand bliver enige om at købe en Chanson Royale med det samme.

“Allerede efter to-tre dage med syrevandet, kunne jeg begynde at mærke en forandring – der var nærmest ikke noget tilbage. Og efter en uge, var det stort set væk. Selvfølgelig skal jeg stadig bruge det dagligt, for der var et par dage her for nyligt, hvor jeg ikke havde tid og derfor sprang over – og så kommer det altså tilbage. Det skal lige siges, at jeg jo også kun haft maskinen sat til i en måned, så det er stadigvæk helt nyt. Jeg tænker, at det vil blive meget bedre, når jeg har drukket det basiske vand et stykke tid som supplering til syrevandet på huden. Men selvom, at det kommer tilbage ved pause, forsvinder det lige så hurtigt, når jeg igen bruger syrevandet – nærmest i det øjeblik, jeg sprøjter vandet i hovedbunden igen, så er det væk. Fordi det går så hurtigt både den ene og den anden vej, så jeg er slet ikke i tvivl om, at det er vandet, der gør forskellen for mig. Min mand siger så: “hvis det kan holde den psoriasis væk, og du har pengene, så skal du da bare købe den ioniseringsmaskine.” Og det gjorde jeg så, med det samme! Hvis jeg ikke gjorde noget, ville der jo på sigt være en risiko for, at jeg skulle have paryk eller sådan noget, og det ville jeg selvfølgelig for alt i Verden undgå.”

Bentes mand har efterfølgende draget fordele af hendes investeringer, for smerter og hævelser i knæet bliver nu med stor succes behandlet med varme omslag dyppet i pH 10,8.

“…jamen, du skal jo bare have noget syrevand!”

Siden Bente har fået sin egen Chanson Royale ioniseringsmaskine, lægger hun meget energi i at hjælpe andre ved at sprede budskabet og dele vand ud.

“Jeg holder mig ikke tilbage for at hjælpe andre – jeg har lige for nyligt givet min mors hjælper en flaske med syrevand, for hun bøvler også med psoriasis og fingrer, der revner. Der er jeg jo så lynhurtig og siger: “jamen, du skal jo bare have noget syrevand”. Og jeg har netop for nyligt talt med hende, hvor hun siger, at hun synes, det virker – også selvom hun lige har været på solferie, som jo altid hjælper. Men nu håber hun så, at hun kan holde den gode udvikling ved lige her efter, hun er kommet hjem, så det forbliver godt.”

Og hun fortsætter:

“Jeg kender også en anden ung mand, som har nogle inflammationer i sin hovedbund, som medicin ikke kan tage – ham har jeg også som forsøgskanin. Hans mor er læge, men de har altså ikke kunne klare det medicinsk, så nu har han fået både syrevand til at sprøjte på og basisk vand pH 10,8 til varme svøb, og så må vi se, hvordan det kommer til at gå – glæder mig så meget til at høre fra dem.”

Hvad siger hun så til dem, der overvejer?

Med så mange, som Bente fortæller sin historie til, vil der naturligt nok være skeptikere i mellem, så hvordan håndterer hun dem?

“Jeg siger bare, ” kom og få en flaske vand – prøv selv!” og hvis det ikke er nok, så kan de komme frit efter mere. Jeg oplever, at mange siger, at man jo skal tro på det, for at det virker… og det kan da godt være, men så tror jeg på, at det virker! Og det gør jeg fordi, jeg VED, det virker – det kan jeg jo både se og mærke på mig selv og mange andre.

Og beviser har Bente nok af – faktisk så tydelige, at andre lægger mærke til hendes positive forandring.

“Flere siger også til mig, at mit hår er blevet så blankt, og at jeg har fået meget mere af det, og det kan jeg jo også selv se. Jeg fortæller dem også, at jeg har meget mere energi, at jeg sover bedre om natten. At tandstenene er væk og ja… der er nærmest ikke den ting, der ikke er blevet bedre! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men når andre også kan se det, så må der være noget om det.”

Effekten af det ioniserede vand er stor hos Bente og hendes mand, og derfor vil mange naturligt også gerne vide, hvad der dog er i det vand – for et eller andet må der da blive tilsat. Til det siger hun: “folk spørger mig jo også, hvad der er i det der vand, og der siger jeg jo bare – ingenting… eller der er jo pH’en og antioxidanterne, men det er jo ikke tilsat. Det er bare helt naturligt vand, som er ioniseret.

Mon det også har haft effekt på knogleskørheden?

Bente nu har fået styr på sin psoriasis, men hun går også med håbet om, at vandet kan hjælpe med en anden ting, nemlig den knogleskørhed, som ligger og lurer.

“Jeg venter faktisk lidt spændt, for i denne her uge skal jeg til kontrol for knogleskørhed. Og om vi kan se nogen effekt, dét er jo spændende – men igen, jeg har jo kun drukket vandet i en måned, så jeg må se, hvad tallene siger – har ikke de store forventninger denne gang, men på sigt er det interessant at se, om det kan hjælpe.”

Også her er hun sikker i sin sag, når det kommer til, om det er vandet eller noget andet, der har haft positiv effekt.

“Og jeg kan være helt sikker på, at det er vandet, der har haft effekt, hvis der er en ændring, for jeg får nemlig ingen medicin. Det gør jeg ikke fordi, at en af bivirkningerne ved det er, at man får flere knoglebrud, og det vil jeg jo selvfølgelig helst undgå. Så jeg vil ikke have det “skidt” før det er højst nødvendigt – det håber jeg jo så nu, at det ikke bliver nogensinde!”

Bente Svendsen, Chansonkunde
Bentes psoriasis i hårbunden forsvandt efter hun begyndte at drikke ioniseret vand og spraye hårbunden med syrevand pH 2,5
By |2018-05-30T11:08:26+02:00november 3rd, 2017|Kundeudsagn|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.