Privatpolitik – Chanson Danmark2018-05-23T11:55:29+00:00

Cookie-og privatlivspolitik – Chanson Danmark

Denne cookie- og privatlivspolitik blev offentliggjort den 23. maj 2018. Du kan se den tidligere version her. Hos Chanson DAnmark ApS er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv i overensstemmelse med EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) 2016/679 dateret 27. april 2016. Denne cookie- og privatlivspolitikforklarer hvornår og hvorfor vi indsamler personlige oplysninger, hvordan vi bruger det, betingelser under hvilke vi kan videregive det til andre og hvordan vi holder det sikkert. Denne fortrolighedserklæring gælder for brugen af ​​vores produkter og vores salgs-, marketing- og kundeaftaleforløb. Det gælder også for personer, der søger arbejde hos Chanson Danmark.

1. Hvem er vi?

Chanson Danmark ApS sælger ioniseringsmaskiner, som producerer ioniseret basisk vand, vandrensningsløsninger samt sundhedsprodukter, der forbedrer vores kunders generelle sundhed og følelse af velvære. Vores hovedkontor er beliggende i Grindsted, Jylland med showroom i Søborg, Sjælland. Hovedkontorets registrede adresse er:

Chanson Danmark
Nørregade 47
7200 Grindsted
Tlf. 76727270 / 24605020
E-mail: kontakt@chanson.dk

Chanson Danmark er dataansvarlig og vores Data Protection Officer kan kontaktes via mail kontakt@chanson.dk – emne “databeskyttelse”.

2. Hvornår indsamler vi data om dig?
  • Når du besøger vores website og -shop
  • Når du kontakter os direkte enten via mail, telefon, sociale medier eller gennem links placeret på andre websites
  • Når vi indhenter personlig data fra andre legitime og sikre kilder – tredjepartsdatavirksomheder, marketingpartnere samt sociale medier.
  • Vi kan indsamle personoplysninger, hvis det anses for at være af legitim interesse, og hvis denne interesse ikke tilsidesættes af dine personlige interesser. Før data indsamles, sørger vi for en vurdering, der sikrer, at der er en etableret fælles interesse mellem dig og os, Chanson Danmark ApS.
  • indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
3. Hvorfor indsamler vi dine personlige data?

Vi indsamler og bruger personlige data primært til at udføre direkte salg, direkte markedsføring og kundeservice. Vi indsamler også data om leverandører og personer, der søger job eller arbejder i vores firma.

  • Vi må bruge dine oplysninger til følgende formål:
  • Sende dig markedsføringskommunikation, som du har bedt om. Disse kan indeholde oplysninger om vores produkter og tjenester, arrangementer, aktiviteter og kampagner af vores associerede partners produkter og tjenester. Denne meddelelse er abonnementsbaseret og kræver dit samtykke.
  • Sende dig oplysninger om de produkter og tjenester, du har købt hos os.
  • Udføre direkte salgsaktiviteter i tilfælde, hvor legitime og fælles interesse er etableret.
  • Give dig indhold og stedoplysninger på et webinar eller arrangement, du har tilmeldt dig.
  • Besvare et ‘Kontakt mig’ eller andre webformularer, du har gennemført på www.chanson.dk eller vores sociale medie profiler (f.eks. for at downloade en planche).
  • Opfølgning på indgående forespørgsler (kundesupport, e-mails, chats eller telefonopkald).
  • Udføre kontraktmæssige forpligtelser som ordrebekræftelse, licensoplysninger, fakturaer, påmindelser og lignende. Kontrakten er altid hos Chanson Danmark ApS direkte.
  • Underrete dig om eventuelle forstyrrelser af vores tjenester (systemmeddelelser) eller produktfejl.
  • Kontakte dig for at foretage undersøgelser om din mening om vores produkter og tjenester.
    Behandle en jobansøgning.
4. Vores juridiske grundlag for at indsamle dine personlige data

Indsamling af personoplysninger baseret på samtykke
Indsamlingen af ​​personoplysninger baseret på samtykke fra den registrerede vil ske ved hjælp af “Samtykkeformularer”, der gemmer dokumentation i forbindelse med det samtykke, som den enkelte giver. Individuelle tilladelser vil altid blive gemt og dokumenteret i vores systemer.

Indsamling af personoplysninger baseret på kontrakter
Vi bruger personlige oplysninger til at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med kontrakter og aftaler med kunder, partnere og leverandører.

Indsamling af personoplysninger baseret på legitim interesse
Vi må anvende personlige data, hvis det anses for at have legitim interesse, og hvis de registreredes privatlivsinteresser ikke tilsidesætter denne interesse. For at etablere retsgrundlaget for dataindsamling er der normalt foretaget en vurdering, hvor en fælles interesse mellem Chanson Danmark ApS og den enkelte person er blevet identificeret. Dette retsgrundlag er primært relateret til vores salgs- og markedsføringsformål. Vi vil altid informere enkeltpersoner om deres privatlivsrettigheder og formålet med indsamling af personoplysninger.

5. Hvilken type personlig data indsamler vi?

Vi samler navn, telefonnummer og e-mail-adresse og eventuelt firmanavn og kontaktoplysninger. Vi kan også indsamle feedback, kommentarer og spørgsmål fra dig i servicerelateret kommunikation og aktiviteter, som f.eks. Møder, telefonopkald, dokumenter og e-mails. Fra vores hjemmesider kan vi indsamle IP-adresse og handlinger på webstedet.

Hvis du uploader billeder eller videoer, tilføjer indlæg eller kommentarer mv. på vores hjemmeside, kan oplysningerne læses af alle, der har adgang til Chanson Danmarks ApS’ websted og bruges til formål, over hvilke hverken Chanson Danmark ApS eller du har kontrol. Derfor er Chanson Danmark ApS ikke ansvarlig for oplysninger, du sender til dennes websted – www.chanson.dk.

Hvis du ansøger om et job hos Chanson Danmark ApS, indsamler vi de data, du leverer under ansøgningsprocessen.

Chanson Danmark ApS indsamler eller behandler ikke nogen specielle kategorier af personlige data, såsom offentlige unikke identifikatorer eller følsomme personoplysninger – sender du eksempelvis helbredsoplysninger, vil disse blive slette på sikker vis med det samme.

6. Hvor opbevarer vi dine personlige data?

Chanson Danmark ApS opbevarer selv dine oplysninger, men tager dagligt backup af disse, som opbevares ved en ekstern hosting-leverandør. Chanson Danmark ApS anvender kun en enkelt computer til dette formål. Den daglige backup af personoplysningerne gemmes i en cloud-løsning.

  • Chanson Danmark ApS anvender en SuperOffice cloudløsning. Chanson Danmark ApS har indgået en skriftlig databehandleraftale med hosting-leverandøren af cloudløsningen.
  • Chanson Danmark ApS anvender dine oplysninger i e-conomics regnskabsprogram. Chanson Danmark ApS har indgået en skriftlig databehandleraftale med e-conomics.
  • Chanson Danmark ApS anvender dine oplysninger hos e-mail marketingudbyderen MailChimp, som vi bruger til at sende e-mails ud til dig om bl.a. vedligehold af maskinen og nyheder. Chanson Danmark ApS har indgået en skriftlig databehandleraftale med MailChimp.
  • Chanson Danmark ApS anvender dine oplysninger hos plugin-udbyderen Cookiebot, som gør det muligt for dig at bestemme over hvilke cookies vi må lægge på din computer. Chanson Danmark ApS har indgået en skriftlig databehandleraftale med Cookiebot.
  • Chanson Danmark ApS overholder gældende krav til it-sikkerhed, herunder anvendelse af firewall.  Chanson Danmark ApS har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder foranstaltninger, der skal beskytte dine personoplysninger og modvirke misbrug af disse.
7. Hvor længe opbevarer vi dine personlige data?

Vi opbevarer personlige data, så længe vi finder det nødvendigt at opfylde det formål, som personoplysningerne blev indsamlet til, samtidig med at vi overvejer vores behov for at besvare dine spørgsmål eller løse eventuelle problemer, at overholde lovkravene i gældende love, at deltage i eventuelle juridiske krav / klager og til beskyttelse af formål. Netop derfor opbevares dine personlige oplysninger i minimum 5 år op til maximum 15 år. Perioden afhænger af hvilket produkt du har købt og vores kommunikation med dig. Enkelte oplysninger – så som cookies – slettes hurtigere. Hvis du skriver en kommentar på en af vore undersider, bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er, så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Det betyder, at vi kan bevare dine personlige oplysninger i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Når de personlige data, vi har samlet, ikke længere er påkrævet, vil vi slette det på en sikker måde. Vi kan desuden behandle data til statistiske formål, men i sådanne tilfælde vil data blive anonymiseret.

8. Dine rettigheder over egne personlige data

Du har følgende rettigheder i forhold til dine personlige data:

  • Retten til at anmode om en kopi af dine personlige oplysninger, som Chanson Danmark ApS holder om dig.
  • Retten til at anmode om, at Chanson Danmark ApS retter dine personlige data, hvis det er unøjagtigt eller forældet.
  • Retten til at anmode om, at dine personlige data slettes, når Chanson Danmark ApS ikke længere behøver at beholde sådanne data.
  • Ret til at trække ethvert samtykke til personlig databehandling til enhver tid. For eksempel, dit samtykke til at modtage e-marketing kommunikation:
    • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til e-marketing, skal du bruge linket til at administrere dine abonnementer, der er inkluderet i vores meddelelse. Bemærk venligst, at du stadig kan modtage systemmeddelelser og administrative meddelelser fra Chanson Danmark ApS, såsom ordrebekræftelser, systemmeddelelser og meddelelser om dine kontoaktiviteter.
  • Retten til at anmode om, at Chanson Danmark ApS giver dig dine personlige data og om muligt at videresende disse oplysninger direkte (i et bærbart format) til en anden datastyring, når behandlingen er baseret på samtykke eller kontrakt.
  • Retten til at anmode om en begrænsning af yderligere databehandling, hvis der er tvivl om nøjagtigheden eller behandlingen af ​​dine personoplysninger.
  • Retten til at modsætte sig behandling af personoplysninger, hvis databehandlingen er baseret på berettiget interesse og / eller direkte markedsføring.

Enhver forespørgsel om dine personlige rettigheder skal sendes til kontakt@chanson.dk – emne: “databeskyttelse”.

9. Brugen af cookies
10. Analytics – tredjeparts-cookies

Chanson Danmark ApS bruger enkelte tredjeparts services på vores site. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise disse 3. parts cookies i din browser ved at følge linket her: http://minecookies.org/fravalg.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på chanson.dk, her bruger vi cookies til eksempelvis at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics og Facebook Pixel.

Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så Chanson Danmark ApS kan se, hvor mange sider der ses per bruger, hvilke sider der ses i samme besøg, og hvad, der købes. Ligeledes aktiveres der ind i mellem et spørgeskema, som skal hjælpe Chanson Danmark ApS med at forstå, hvem der anvender vores hjemmeside og shop. Disse informationer kan ikke af Chanson Danmark ApS føres tilbage til brugerens identitet.

Flere steder på Chanson Danmark ApS lagres der desuden cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra plugins fra Google, såsom Google Maps, YouTube og Google+ deling.

Endelig bruger vores integration med Facebook, YouTube og Twitter cookies til at holde styr på, hvor store videofiler, du kan afspille, og om du er logget ind på tjenesten.

Chanson Danmark ApS indeholder 3. parts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at indehaveren af 3. parts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på chanson.dk og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på chanson.dk logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for disse virksomheder, at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, ligger uden for Chanson Danmark ApS’ kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

11. Deler vi dine data med andre?

Vi deler, sælger, udlejer eller handler ikke med dine oplysninger med tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke, undtagen hvad der er beskrevet nedenfor:

Tjenesteudbydere fra tredjepart, der arbejder på vores vegne:
Vi kan videregive dine oplysninger til vores samarbejdspartnere og andre tilknyttede organisationer med det formål at yde tjenester til dig på vores vegne.

Tredjeparts produktleverandører, vi arbejder sammen med:
Vi arbejder tæt sammen med forskellige tredjeparts produktudbydere for at bringe dig en række produkter og tjenester, der er designet til at opfylde dine udvidede behov i forbindelse med køb på webshoppen (eksempelvis vores betalingsmodul, der gør køb muligt). Når du spørger om eller køber et eller flere af disse produkter, vil den relevante tredjeparts produktudbyder bruge dine oplysninger til at give dig oplysninger og udføre deres forpligtelser som følge af eventuelle kontrakter, du har indgået med dem. I nogle tilfælde fungerer vores tredjeparts produktudbydere som dataprocessorer af dine oplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser deres privatlivspolitik. Disse tredjeparts produktudbydere vil dele dine oplysninger med os, som vi vil bruge i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Hvis det kræves ved lov:
Vi vil videregive dine personlige oplysninger, hvis det kræves i henhold til loven, eller hvis vi som virksomhed med rimelighed mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores virksomheds rettigheder og / eller for at overholde en retssag, retsforfølgning eller retlig proces. Vi vil imidlertid gøre, hvad vi kan for at sikre, at dine personlige rettigheder fortsat er beskyttede.

Generelt gælder det derfor:

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

9. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

10. Brug af databehandlere

Vi kan bruge databehandlere til at behandle personlige data på vores vegne. Vi er ansvarlige for at sikre, at de forpligter sig til at overholde denne privatlivspolitik og gældende lovgivning om databeskyttelse ved at underskrive en databehandlingsaftale.

Hvis underentreprenøren behandler personoplysninger uden for EU / EØS-området, skal sådan behandling være i overensstemmelse med EU’s Privacy Shield Framework, EU Standard Contractual Clauses for overførsel til tredjelande eller et andet specifikt angivet lovligt grundlag for overførsel af personoplysninger til et tredjeland.

En liste over godkendte underprocessorer er en del af vores databehandlingsaftale, der kan erhverves ved en anmodning til kontakt@chanson.dk.

11. Ændringer i privatlivspolitikken

Chanson Danmark ApS forbeholder sig ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. Den gældende version findes altid på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til at kontrollere denne privatlivspolitik lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Hvis vi foretager ændringer, der væsentligt ændrer vores privatlivspraksis, vil vi meddele dig via e-mail eller sende en meddelelse på vores hjemmesider inden ændringen træder i kraft.

12. Din ret til at få indsigt og klage

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@chanson.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookie- og privatlivspolitik – Chanson Danmark ApS

barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moose knuckles outlet usb backpack outlet happiness outlet happiness outlet shoes down jackets outlet cappotti italia outlet fjallraven outlet