//Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

 

Har du taget stilling til dit drikkevand?

 

4. Marts 2017

At have rent vand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent vand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Den dårlige nyhed er, at Danmarks grundvand og dermed også drikkevand, bliver mere og mere forurenet. I dag indeholder over 25 procent af alle grundvandsboringer pesticider og industrikemikalier. Ca. 10 procent af brøndene indeholder ligeledes niveauer af forurening, der er højere end det anbefalede for drikkevand, og mange brønde lukker derfor årligt.

7.5 gange flere kemi-rester i det danske grundvand

En ny politisk aftale forbedrer ikke situationen. Landbruget skal have flere sprøjtemidler, end der i dag er tilladt på de danske marker, og derfor hæves grænseværdierne for nogle nedbrydningsprodukter i grundvandet markant. Den højere grænseværdi og de flere pesticider i landmændenes sprøjter, møder imidlertid kraftig kritik fra de grønne organisationer.

Flere sprøjtegifte beskytter ikke grundvandet bedre, og det er essensen af aftalen, udtaler præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening, Ella Maria Bisschop-Larsen i et interview til Ingeniøren.

Hun er ligeledes lodret imod, at aftalen åbner for at godkende sprøjtegifte, som ikke tidligere har været tilladt i Danmark.

Nødvendigheden af rent vand

Den menneskelige krop består af ca. 70 procent vand, og et barns krop omkring 90 procent. Dette vand erstattes hver måned, og 99 procent af alle celler er vand.  Stofmængder som kroppen ikke kan bruge, hvor nogle af dem er giftige, forsynes med vand når vi drikker. Over tid akkumulerer mange af disse stoffer. Vores eget filtreringssystem som nyrer og lever er i kamp, for at befri kroppen fra disse uønskede stoffer, som løbende påvirker vores immunsystem.

Overbelastning af kroppen er unødvendig

Det er nu nemmere end nogensinde før, at sikre sig adgang til klart, rent og velsmagende sundt vand. For at eliminere uhensigtsmæssige stoffer i drikkevandet, kan man få rent vand via et filtersystem, der filtrerer kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillader de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

Ønsker man at styrke sit immunforsvar yderligere, er løsningen en ioniseringsmaskine, der naturligt producerer rent basisk vand fyldt med antioxidanter, der bekæmper frie radikaler i kroppen.

By |2017-06-15T10:52:36+02:00maj 17th, 2017|Pressemeddelelse|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.