//Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Drik dig skøn med basisk H2-vand

21. April 2017

Basisk hydrogenrigt vand – også kaldet H2 – er fyldt med skønhedsmæssige effekter, eftersom en ioniseringsmaskine regulerer pH-værdien, så man både kan udlede molekylært hydrogen, verdens mindste og kraftigste antioxidant, men også oxygen-vand som virker antibakterielt.

Ioniseret vand med en høj basisk pH-værdi bidrager indefra, syrevand med en lav pH-værdi bidrager udefra.Huden kan have en pH-værdi fra alt til 4,0 – 7,0, men en sund hud har en pH på 5,0 eller derunder. Hudens pH har betydning, fordi den påvirker bakterierne, der lever på hudens overflade. Med en optimal pH-værdi bevares de resistente bakterier på huden, som holder den sund. En hud på højere pH-værdi forårsager en spredning af eksisterende bakterier, og tillader flere udefrakommende bakterier at trænge ind.

Syrevand virker astringerende og opstrammende på huden. Det gør den, fordi syrevand går ind og hjælper med opretholdelse af hudens naturlige syrebeklædning – som fungerer som en barriere mod infektion. Den lave pH bekæmper bakterier, virusser og diverse svampe som kan forårsage hud – og sundhedsmæssige problemer.

Forkæl dit bindevæv og vink farvel til cellulite

Basisk hydrogenrigt vand tager efter mange års forskning og utallige undersøgelser kampen op, mod kvindens, måske, værste fjende; cellulite. Bedre kendt som appelsinhud. Dårlig cirkulation, dehydrering, ophobning af affaldsstoffer og frie radikaler i bindevævet, er dominerende årsager til, at vi udvikler de små fordybninger i huden.

Caroline Fibæk, forfatter og Natuorpath i Biologisk Medicin, sammenligner frie radikaler, og dermed oxidation på celleplan, med jern der ruster;

” Da der ved omsætning af ilt i kroppen hele tiden dannes frie iltradikaler, som er iltmolekyler, der mangler et elektron, må iltmolekylet “stjæle” en anden elektron for igen at blive komplet. Det gør det ved at stjæle elektronen fra andre molekyler i deres omgivelser i din krop, f.eks. fra DNA, kollagen i bindevævet proteiner, cellemembraner, fedtstoffer i blodet og fedtsyrerne på cellernes overflade, så de “harsker”- og cellen svækkes ”  – Caroline Fibæk, Spis Dig Smuk – Skønhedens Alkymi.

Når molekyler får taget elektroner, kan de potentielt selv blive til frie radikaler, der sætter gang i en kædereaktion, som skader cellerne i kroppen. Det er netop her, at antioxidanter er vigtige, da de afbryder frie radikalers kædereaktion.

Foruden en sund kost og motion, kan basisk hydrogenrigt vand fyldt med antioxidanter, holde bindevævet hydreret, så det kan skylle affaldsstofferne ud af vævet – og ikke mindst de frie radikaler.

Basisk hydrogenrigt vand har en langt dybere hydrering og større effekt, end almindeligt postevand eller kildevand, da vandet er opdelt i microklynger via ioniseringsprocessen – og sprængfyldt med antioxidanter. Dette tilfører cellerne et naturligt boost af antioxidanter, til bekæmpelse af oxidering helt ud til de yderste cellelag, hvor netop cellulite viser sig. Microklyngerne i vandet gør det nemmere for cellerne at optage antioxidanterne, så de frie radikaler og affaldsstoffer kan nedbrydes.

By |2017-06-15T10:52:35+02:00maj 17th, 2017|Pressemeddelelse|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.