//Personer med lavt stofskifte fik 43% mere energi, efter de begyndte at drikke Ioniseret vand

Personer med lavt stofskifte fik 43% mere energi, efter de begyndte at drikke Ioniseret vand

9 personer – alle med for lavt stofskifte, fik i foråret 2016 installeret en Chanson MAX  ioniseringsmaskine.  De havde via facebook gruppen “For lavt stofskifte”, sagt ja til at at skifte almindelig postevand ud med Ioniseret basisk vand. Forsøgspersonerne (8 kvinder og 1 mand) skulle i 3 måneder drikke ca. 2,5 l ioniseret vand. Inden forsøget startede fik  alle installeret en Chanson Max ioniseringsmaskine og udarbejdet en Dolotest, som i procent måler; smerte, energi og træthed. Efter 3 måneder og mange liter ioniseret basisk vand,  lavede de igen den samme test, og tallene blev herefter sammenlignet. Her kan du se de overraskende positive resultater.

lavt stofskifte

Gi’ dit vand energi – og du kan drikke dig til energi!

Since the molecular structure of water is the essence of all life,
the man who can control the structure in cellular systems will change the World!”

Sådan skrev Dr. Albert Szent-Gyorgy for et halvt århundrede siden, og måske er vi nået dertil, hvor det han forudsagde, faktisk er muligt! At vi idag med ioniseringsmaskinens teknologi, kan strukturere vores drikke vand, så det ligner den menneskelige kropsvæske på molekylært niveau. At ioniseret vand har samme struktur som cellernes væske og der  kan genkende vandet og dermed lette optage det.
Dr. Albert sagde efter et livslangt liv som forsker; “At kræft og sygdom i langt de fleste tilfælde handler om et elektronisk problem på det molekylære niveau”. Hans forskning i vand og energi har ført til, at videnskaben begyndte at bruge begreber som redoxsignalering og redoxreaktioner, som er betegnelsen for det der sker, når et stof overfører elektroner til et andet stof.  Aktive elektroner kan overføres fra et ioner til et andet, og kan hindre den skadelige virkning, som sker i kroppen, når kroppen (ioner) mangler energi. Frie radikaler er et udtryk for at kroppen mangler energi!! Når vi taler om antioxidanter og deres evne til at støtte og overvinde kroppens frie radikaler er det præcis dét som Dr. Abert Szent-Gyorgy mente med redoxreaktioner – nemlig; -at vi ved at tilføre kroppen vand med energi (redoxpotentiale) kan reducere mængden af frie radikaler i kroppen.

lavt stofskifte

I gamle dage var der energi i vores vand – klostre og kursteder lod man bygge ved kildens udspring ….

I en Chanson ioniseringsmaskine bliver der via strøm tilført vandet energi “elektroner”,  hvilket svarer til den energi, som var i vandet – den gang i gamle dage, hvor vi drog til kilden efter vand.
Engang tappede vi vores drikkevand fra kilden, og vi drak vand som var blevet godt og grundigt opladet af bevægelses energi, hvor vandet er kommet rislende af underjordiske gange og vandet blev opladet som et batteri eller en lommelygte man oplader med håndsving.  I dag når vi drikker postevand, er det vand, som har ligget stille i vores undergrund i tusindvis af år. Energien er gået af ballonen, og vi drikker “dødt” vand som godtnok hydrerer kroppen, men ikke tilfører kroppen den energi som vi behøver. At Chanson ioniseringsmaskinen også renser vandet for pestisider og andre “forstyrrelser”, og at vandet gennemgår  en elektrolyseproces, så man selv kan vælge hvisken pH værdi man ønsker at drikke….er bare endnu et plus!   –  læs evt. mere mere om Syre-base balancen af Frede Damgaard

Symptomer på lavt stofskifte er manglende energi og tristhed

Personer med lavt stofskifte lider ofte af træthed, vægtøgning, tungsind og smerter. Det er særligt kvinder, som får denne lidelse – måske fordi det er helt normalt at stofskiftet falder efter en fødsel, – hvilket dog er forbigående!.  Alligevel er det særligt kvinder, som får diagnosen lavt stofskifte.
Symptomerne på lavt stofskifte kommer gradvis, og der kan gå tid før personen selv forstår, at man er syg, blandt andet fordi sygdommen lavt stofskifte har mange forskellige symptomer som kan sammenlignes med stress og udbrændthed. På hjemmesiden lavt stofskifte, kan du læse mere : lavt stofskifte 

I forsøget har personerne levet som de plejede- det var vigtigt for os,  at de ikke ændrede andre ting som medicin, motion og kost. Forsøgspersonerne skulle kun skiftede postevand ud med ioniseret vand. MEN, som flere sagde bagefter;  “jeg fik jo energi til mere sundhed, og energi til at bevæge mig mere, lege med børnene og være sammen med venner”
Nu vil nogle måske spørge hvad en ioniseringsmaskine koster? Den model som blev brugt i forsøget var en Chanson Max og koster kr: 16.350 Inden man falder bagover på prisen, så prøv engang at vende den om. For pengene kan du hverdag få vand med energi – og der er 5 års garanti så du kan evt. også købe den på afbetaling for 11 kr. om dagen i 5 år. Tænk på det som en investering i din og familiens sundhed.

Chanson Danmark laver løbende forsøg med ioniseret vand

Chanson Danmark kører hele tiden forsøg, for at kunne erfaringsopsamle på vandet egenskaber. Tidligere har vi hos Chanson Danmark testet vands effekt på personer med gigt, HPV skader og psoriasis. Ligeledes opfordrer vi alle som køber en ioniseringsmaskine til at melde tilbage med deres erfaringer både positive og negative så vi derigennem kan hjælpe endnu flere. Men vi må sige, at det er yderst interessant at høre hvordan vandet skaber positive resultater. Se eventuelt vores; kunderne udtaler:  og er du i tvivl, om det er noget for dig, valg af ioniseringsmaskine eller montering, kan du altid kontakte os, eller bede os om ringer dig op når det passer dig.  Send os gerne en mail til: kontakt@chanson.dk
Idag er det sådan, at man flere steder i verden allerede bruger ioniseret vand som en naturlig del af det at hjælpe syge og svagelige.  I Japan og Korea har man ioniseringsmaskiner på sygehuse og plejehjem, mens vi  i danmark endnu ikke har fået øjnene op for det ioniserede vand. I Danmak har vi godt postevand og vi har gennem historien været stolte af vores vand og de moderne vandværker som er i stand til at pumpe vand op fra undergrunden. Men måske har det sin pris at vi drikker vand som har ligget stille i så’ mange år. Ioniseret vand skal drikkes frisk, hvis vandet står, falder energien over tid. Chanson og andre ioniseringsmaskiner er desværre ikke godkendt som medicinsk udstyr i Danmark, og der vil nok også gå noget tid inden at man måske ligefrem kan få tilskud til installation af sin egen “energi maskine”.  I Italien har man godkendt Chanson ioniseringsmaskinerne som medicinsk udstyr, så vi er på rette vej. 🙂

Ud over at vi i Danmark køre mindre praktisk kliniske forsøg, har Chanson på verdensplan sit eget forsker team som idag laver videnskabelig forskning på sygdomme som; kræft, parkinson, diabetes og alzheimers.

By |2017-06-15T10:52:40+02:00oktober 11th, 2016|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.