//En Paraatlets Erfaringer Med Chanson

En Paraatlets Erfaringer Med Chanson

“Som sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse”

Hvem er Lykke Koefoed?
45-årige Lykke Koefoed er gift og mor tre, arbejder til dagligt som skolelærer og er derudover topatlet med drømmen om at stille op til de Paralympiske Lege 2020 i Tokyo, bedre kendt som handicap-OL.
Lykke lider af den kroniske sygdom, cerebral parese, hvilket betyder at hun er spastisk lammet i benene. En sygdom der umuliggør fysisk aktivitet for mange ramte, men langt fra alle. Lykke er et levende eksempel på viljestyrke og hermed bryste sig af at være den eneste danske kvindelige paraatlet på to hjul.

Lykke Koefoed mødte tilbage i august 2017, Mette-Marie Linding, Chanson CEO, under DM enkeltstart i Grindsted. Lykke blev her introduceret for basisk vand spækket med antioxidanter – og fik hurtigt installeret en maskine i tre måneder, med henblik på optimering af generelt større overskud, øget energiniveau og præstationsfremme. Allerede et par dage efter daglig indtagelse mærkes en væsentlig bedre balance i kroppen og overskuddet begynder at stige.

”Som sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse. Jeg er meget bevidst om min krop og hvad den kan præstere, så når jeg kan se specifikke forandringer i bl.a. min gennemsnitspuls, står det klart for mig, at noget har forbedret sig.”

Kort efter at have afsluttet en sæson i Prag, afhentede vi Lykkes ioniseringsmaskine efter 3 måneders prøveperiode, for at teste af, hvordan hendes krop ville reagere uden vandet. Hun forklarede mig under interviewet, hvordan hun nærmest følte sig magtesløs og tilmed afhængig af basisk ioniseret vand – en positiv afhængighed, der fortæller lidt om vandets mærkbare effekt.

”Jeg følte mig som en alkoholiker uden øl og sprut inden for rækkevidde. Der gik præcis tre dage uden vandet, før jeg begyndte at kunne mærke mit ny vundne overskud aftage igen. Jeg fik følelsen af ikke at kunne noget længere, jeg blev irriteret og følte mig magtesløs.”

Efter at have dokumenteret en betydelig forværring i både sit generelle overskud, i sit energiniveau og præstation fik Lykke og hendes familie ioniseringsmaskinen tilbage – og hermed deres egen vitaliserende kilde, igen.

”Som spastik atlet bruger jeg 2-3 gange så meget energi som raske atleter, så derfor gør vandet sig bestemt gældende for mig og min præstation. Med vandet fra Chanson oplever jeg, hvordan jeg kan presse min krop til det yderste uden at blive træt, på samme måde længere”.

Basisk ioniseret vand kan både reducerer smerter fra kroppen og lindre den ømhed som mælkesyreproduktionen efterlader, men også være med til at skabe hurtigere restitution – og kan benyttes af alle sportsudøvere med forskellige formål.

Dette kan I læse meget mere om på vores facebookside “Chanson Danmark” , hvor vi løbende publicerer succeshistorier fra sportsudøvere og videnskabelig evidens.

Hvis I har lyst til at fordybe jer i den empiriske viden, så er der udkommet et nyt forskningstudie, som underbygger Lykkes oplevelser:

Athlete Benefits.pdf

Effects of drinking hydrogen-rich water on muscle fatique caused by acute exercise by elite athletes.pdf

Restitution - en elite-atlet's erfaringer
Restitution
Restitution
By |2018-04-20T09:18:54+02:00april 19th, 2018|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.