/, Restitution, Sport/Øg din præstation og restitutionsevne med ioniseret, basisk vand

Øg din præstation og restitutionsevne med ioniseret, basisk vand

Basisk ioniseret vand – boost din præstation

Michelle Vesterby har forbedret sin præstation og restitutionsevne med ioniseret vand

Jeg var normalt rigtig dårlig til at drikke vand, og havde problemer med “tunge” ben og trætte muskler. Nu er jeg blevet så god – vandet er mere “blødt” og lettere at drikke. samtidig føler jeg også en stor effekt på min restitution og derved min træning.

Og ikke nok med, at min restitution er øget – i form af en bedre hydrering – så føler jeg også, at min krop den kommer sig hurtigere efter hård træning. Jeg mærker ikke på samme måde de “tunge” ben, når jeg blot skal gå op af trapperne.
Resultatet af den øgede restitution er mere og bedre træning. Så det er jo en total win/win. Mere træning – mere energi.

Og hvis du spørger mig, hvem jeg mener kan have effekt af at drikke vandet, vil jeg sige, at jeg kun kan anbefale Chanson til ALLE – jeg er vild med det.

Michelle Vesterby, Triatlet

Frie radikaler ødelægger din træning og din præstation

Lige meget hvor hårdt du træner har kroppen brug for energi og oxygen for at kunne præstere – jo hårdere træning, jo mere oxygen bruges der og resultatet af dette er en øget produktion af frie radikaler.

Også her er de frie radikaler roden til alt ondt inde i kroppen. Men der hvor de især påvirker din træningskvalitet negativt, er når de skaber inflammation, muskelskade, udbrændthed og øget produktion af mælkesyre. Alt sammen helt naturlige bivirkninger ved fysisk aktivitet – vi vil dog gerne have flere gode bivirkninger og færre dårlige ved træningen, og her kan ioniseret basisk vand være til stor hjælp til at forbedre din præstation…

Øget energi

H2, antioxidanten i ioniseret basisk vand, booster mitokondriernes funktioner. Mitokondrierne er musklernes kræftværker. Det er her ilt og næringsstoffer omsættes til muskelenergi (ATP), du kan derved yde mere. Samtidig viser nyeste forskning også, at H2 i drikkevandet ikke bare forbedrer omdannelsen af energi til ATP, men også kroppens glykogenlagrende egenskaber, hvilket resulterer i mindre udbrændthed – du holder altså et stabilt energiniveau længere, og dét kan ses på din præstation.

Mælkesyren neutraliseres – kortere restitution

Idet musklerne begynder optagelsen af glykogen påbegyndes samtidig produktionen af mælkesyre og dannelse af oxidativ stress og som langsomt vil svække musklernes evne til at præstere og muskel ømheden begynder at indtræffe og du vil de næste dage skulle bruge tid til at musklerne kan restituere og mælkesyren og den ophobede oxidative stress skal udrenses eller lades os kalde det udvaskes via lymsystemet.

Basisk vand og H2 vist sig gavnlig ved flere forsøg med elitesportsudøvere, som det kan ses i skemaerne nederst på siden – netop grundet den forbedrede glykogenforbrænding.

Desuden har indtag af ioniseret basisk vand i forbindelse med træning en direkte indvirkning på inflammation – hvilket vi har undersøgt i samarbejde med GOG Håndbold. Resultaterne kan ses på termografibillederne:  Mindre inflammation i kroppen giver færre skader og kortere restitution. 

Bedre hydrering

Når H2 neutraliserer frie radikaler inde i cellerne dannes der vand, H2O. Det betyder direkte oversat en bedre hydrering for dine celler og dermed også en positiv indvirkning på din præstation.

NY ITALIENSK FORSKNING

Dette er bare starten! Vand vil over de næste år blive det nye præstationsfremmende supplement og der vil komme mange flere studer omhandlende vand som præstationsfremmende element.
Vi har indtil videre kaldt det ioniseret basisk vand, men fra 2007 begyndte men i internationale studer at kalde det for Hydrogen Rich Water (HRW).  Indtil 2007 troede man nemlig, at det var vandets basiske værdi som gav effekten. Men fra 2007 hvor en gruppe Japanske forskere fandt ud af at det var H2, altså den molekylære hydrogen som opstod under ioniseringsprocessen – elektrolysen,  der sammen med vandets basiske ioner giver effekt både på præstation og restitution.
Ioniseret basisk vand bliver det nye og der nærmest også kun positivt at sige om det,  og har man først installeret en maskine i sit eget hjem, vælger man også  gøre noget for hele familien og om man så er professionel – motionist – vil alle opleve positiv effekt, fordi vand og energi er så essentielt og berigende for alle levende organisker.  Mette-Marie Linding, Bach.Scient idræt.

Effects of hydrogen rich water on prolonged intermittent exercise – The journal of sports medicine and physical fitness

…og studierne bakker op

Vil du også kunne give de andre “baghjul” på banen? Her er maskinerne, der laver ioniseret, basisk vand – vand med høj anti-inflammatorisk effekt…

Køb Chanson MAX ioniseringsmaskine i sort
Hvid Chanson Max ioniseringsmaskine
Mini ionizer TI 2.0
By |2019-04-27T07:55:45+02:00marts 27th, 2019|Præstation, Restitution, Sport|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.