/Ny kunde
Ny kunde2018-01-05T12:37:06+02:00

NY KUNDE? VI HAR EN GAVE TIL DIG…

INVESTÉR I DIN SUNDHED OG LIVSKVALITET – START 2018 I BALANCE

2018 er skudt i gang. Hvad vil du forbedre i det nye år? Vi har en idé – bliv ny kunde hos os…

En simpel vej til mere sundhed og velvære, øget præstation og et boost af din skønhed – en ioniseringsmaskine fra os. Det ioniserede vand er fyldt med antioxidanter i form af molekylært hydrogen, som kan give balance og en hverdag fyldt med overskud. Vi vil gerne gøre din start så nem og god som muligt – derfor giver vi en gave med, når du som ny kunde bestiller din nye ioniseringsmaskine – en gratis startpakke for hele familien, som vil gøre det nemmere for jer alle at opnå et 2018 i Balance.

SKRIV KODEN nykunde2018 I CHECKOUT I SHOPPEN

Koden gælder i perioden frem til d. 28.02.18 ved køb af en af vores ioniseringsmaskiner. Pakken har en værdi af 776,- og består af:

  • 4 x Chanson vandflasker
  • 2 x Chanson syreflasker
  • Himalayasalt til dannelse af elektrolytter i det basiske vand og stærk syrevand
  • Citronsyre til afkalkning af både maskine og flasker
  • Planche over anvendelsen af syre- og basevand
  • Planche over syre-base balancen i kosten
  • pH test-strips, så du kan måle kroppens fremskridt
  • pH-dråber til måling af pH-værdien i vandet

Er du også klar til at tage ansvar og skabe balance i 2018 – deltag sammen med os i vores gratis forløb på Facebook her – vi starter med nulstille alle ubalancer og dårlige vaner med en vandfaste! 😀

LÆS MERE OM 2018 I BALANCE

OVERVEJER DU AT BLIVE NY KUNDE? GØR SOM BJARNE OG SUSANNE

Ioniseret, basisk vand med antioxidanter er for ALLE – både dig, der er rask og rørig – men også for dig, der kæmper med ubalancer så som sygdom eller andre udfordringer. Vores kunder er vidt forskellige, og har derfor købt en ioniseringsmaskine af vidt forskellige årsager. Så hvad enten du som ny kunde ønsker at opretholde en velafbalanceret og sund livsstil fremover, vil frigøre dig fra sundhedsmæssige udfordringer, eller optimere din træning og personlige præstation, har vi kunder, som fortæller om deres historie – måske, kan du se dig selv i en af dem?

Vi deler her historien om Bjarne og Susanne Nielssons første møde med ioniseret basisk vand fra Chanson. Mødet skete hos en kær ven, som ville introducere en ny, sød kæreste. Det var dog ikke kun nye venskaber, der kom ud af aften – se deres fortælling i videoen her under.

Chanson Royale ioniseringsmaskine

Chanson Royale vandhane til montering ved vasken - for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB

Chanson MAX ioniseringsmaskine

Chanson MAX ioniseringsmaskine - for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB

Chanson Eden ioniseringsmaskine

Chanson Eden ioniseringsmaskine- for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB