Hypoclorsyre – hjælper de hvide blodlegemer med at nedbryde fremmede organismer som bakterier og vira

Hypoclorsyre produceres naturligt i kroppen og kan forstøves på huden som et antibakterielt middel.

Hypoclorsyre fremstilles ved en proces, der hedder elektrolyse. hvor strøm brugs til at ændre den kemiske struktur af salt og vand til et miljøvenligt rengørings- og desinfektionsmiddel. et middel som alle kan tåle og som ikke udtørre huden men tværtimod heler huden og som er mere effektiv til desinfektion end  klorin, og som om det ikke er nok, så er det helt uden skadelige kemikalier.

Elektrolyseprocessen anvender  jævnstrøm til at skabe en kemisk reaktion af husholdningssalt og vand hvor to oxydanter Hypochlorsyre (HOCl) og hypocklorit (OCl-) dannes ved anoden. Hvis pH af opløsningen samtidig er svag syre/sur vil  frie klor molekyler være domineret af hypochlorsyre og man kan derfor opleve, at når man laver hypoclorsyre i en dobbeltelektrolyse som vores Chanson ioniseringsmaskiner eller i en single elektrolyse som vores desinficerende spray eller rum diffuser, at hypoclorsyren lugter af svømmehal.

Hypoclorsyre er stærkt oxiderende og 100 gange mere effektiv til at dræbe mikrobielle patogener end natriumhypoklorit (Klor baseret blegemiddel).

Hypochlorsyre er naturens ældste desinfektionsmiddel.
Alle mennesker indeholder hypoclorsyre, som er det stof,
dine hvide blodlegemer producerer for at bekæmpe infektioner.

Hypochlorsyre er et 100%  desinficerende og samtidig et helende og hudvendvenligt produkt

Hypoclorsyre har vist sig at være  70-80 gange mere effektiv til bekæmpelse at mikrobielle patogener end f.eks. klor  og derfor vinder teknologien også mere og mere ind i både fødevare industrien, som desinfektionsmiddel i drikkevand til dyrene og som rengøring og desinficering på skoler, hoteller, private sundhedsklinikker, frisører, yogacentre og i private hjem.

Dobbeltelektrolyse

Teknologien bag generering af hypochlorsyre har udviklet sig voldsomt i løbet af de sidste 20 år, men markedet har indtil nu været domineret af den klassiske ioniseringselektrolyse dobbeltelektrolyse hvor vandet ved tryk deles i et surt produkt og et alkalisk produkt.

Det sure vand eller syrevand som vi også kalder det, er af de fleste kendt som et restprodukt når man producere basisk ioniseret vand. Hos Chanson har vi de sidste 7 år slået et stort slag for syrevandet og anbefalet det til brug ved et utal af hud problematikker, heling af sår, betændelse, svamp, psoriasis, acne etc. Alle som allerede har en Chanson ioniseringsmaskine er kender hypoclorsyren som syrevand fordi ioniseringsmaskinen deler postevandet i to vandstråler som  på hver sin måde brugbare produkter, et surt syrevand som desinfektionsmiddel og et udløb med basisk drikkevand.  Dette system kaldes en dobbel elektrolyse system og findes i vores Chanson ioniseringsmaskine.

Enkeltcellet elektrolyse

Med udviklingen af ​​elektrolyse af enkeltceller blev mange af disse hindringer overvundet.  Enkeltcellet elektrolyse bruger ikke høje tryk på tværs af en membran, derfor kræves der lidt eller ingen vedligeholdelse.  Og fordi elektrolyse af enkeltceller ikke tvinger saltvandet til to strømme med modsat oxidationsreduktionspotentiale og modsat pH, genereres der en mere stabil opløsning, en opløsning, der ikke søger at genvinde en ligevægt.  Enkeltcellessystemer genererer kun en opløsning, en anolyt i pH-området fra 5 til 7. Dette pH-område er optimalt for hypochlorsyre med hensyn til stabilitet og effektivitet som et desinfektionsmiddel.

Hvorfor hypocloridsyre er så effektiv til at dræbe bakterier?

Hypochlorsyre bevæger sig hurtigt og er istand til at oxidere bakterierne i løbet af få sekunder, mens normale rengøringsartikler kan tage op til en halv time at gøre det samme. Forklaringen skal findes i deres  elektriske ladning, hvor hypoklorsyren mangler en elektrisk ladning og derfor har den fri adgang til trænge mere effektivt igennem beskyttelsesbarrieren der omkranser en bakterie.

Hypochlorsyre er neutralt ladet. Hypochlorsyre bevæger sig hurtigt og er istand til at oxidere bakterierne i løbet af få sekunder, mens hypoklorit-ionen kan tage op til en halv time at gøre det samme. Bakterier er på overfladen negativ elektrisk ladning, som resulterer i en afstødning af den negativt ladede hypoklorit-ion til de overflader der har bakterier på sig. Der gør hypochlorit-ioner mindre effektive til at dræbe bakterier. Forholdet mellem de to stoffer er bestemt af den relative surhedsgraden (pH) i vand. Vandbehandling specialister kan justere pH-værdien til at gøre Hypochlorsyre mere dominerende, da det er mere effektiv til at dræbe bakterier. Hypoklorsyrens manglende elektriske ladning gør det muligt at trænge mere effektivt igennem beskyttelsesbarrieren der omkrænser bakterier.

hypoclorsyre - desinficering

Naturlig desinfektions spray og desinfektions diffuser

Vi lever i en tid hvor vi har bruge for bæredygtige desinfektionsmetoder, som samtidig beskytter vores hud mod udtørring og irritation.
Hypocloridsyre som som er yderst let at producere i en ionizer og yderst let at anvende ved at forstøve det område du ønsker at desinficere lige fra børnenes hænder til køkkenbordet yogamåtten, dit barns legetøj, sutteklud, køkkenborde, tandbørster –  ja, alle steder hvor du har brug for biologisk desinfektionsmiddel.

30 års forskning i Hypoclorsyre

På den amerikanske anerkendte side www.hypochlorousaid.com  har man samlet over 70 forskningspuplikationer om hypoclorsyreens positive egenskaber iforhold til E.coli, salmonelle, stafylokokker samt vira.

 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK
 • Hydrogen

  Mini Ionizer TI 2.0 Hydrogen rigt vand

  1.999,00 DKK
 • Mini ionizer TI 1.0

  Mini Ionizer TI 1.0 Hydrogen rigt vand

  1.899,00 DKK
 • Mini Ionizer TO GO

  Chanson mini Ionizer ON THE GO Hydrogen rigt vand

  1.599,00 DKK

“Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand, giver jeg mine børn det bedste vand, som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber”

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5.

Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig go’ mening”…”

“Jeg mærker ikke på sammen måde de tunge ben.
Resultatet af den øgede restitution er mere og bedre træning. Så det er total win/win. Mere træning – mere energi. Ikke nok med at min restitution er forbedret fordi min generelle hydrering er optimeret, så føler jeg også, at min krop kommer sig hurtigere efter hård træning.”

…Og hvis du spørger mig, hvem jeg mener kan have effekt af at drikke vandet, vil jeg sige ALLE!

“Jeg er ikke  tvivl; nu oplever jeg hverken smerter ømhed, hævelser eller træthed i min leddegigt og derudover er syreophobningen gået fra 30 – 10.

Jeg er overbevist om, at det ioniserede vand har været den alt styrkende kraft i min helbredelsesprocess

”30. december 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden. Ikke før nu.”

Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22

”Som professionel sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse.

Jeg er meget bevidst om min krop og hvad den kan præstere, så når jeg kan se specifikke forandringer i bl.a. min gennemsnitspuls, står det klart for mig, at noget har forbedret sig.”

For første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos min naturlæge – er mit syre i mit bindevæv betydeligt aftagende. Trods jeg gerne vil have at yogaen skulle have æren, da det netop også er hvad vi ” arbejder” på her i mit yogacenter – så er jeg overbevist om at det er Chanson vandet!

Samtidig får jeg drukket mere – får hele udrensnings systemet til at fungere bedre og Chanson vandet hjælper mig med at komme af med væske i kroppen – især omkring hofte -lår- underliv. Celluitis og urenheder i kroppen – underarme – lår er forsvundet.

“Først da jeg begyndte at drikke basisk, ioniseret vand fra min Chanson Maskine, steg pH værdien for alvor. Det ioniserede vand har været en fast del af min helbredelsesproces. Nu 7 år efter diagnosen uhelbredelig kræft – er jeg rask”

I 2011 fik jeg konstateret uhelbredelig lungekræft, men valgte den traditionelle kræftbehandling fra. I stedet valgte jeg at ændre livsstil med stor opmærksomhed på at ændre pH værdien i min krop. Jeg spiste 100% basiske fødevarer, sad i infrarød sauna, tog saltbage mm.

præstationsfremmende vand

Den præstationsfremmende virkning af Chanson – Hydrogen Rich Water (HRW)

, ,
Brint rigt vand (H2) kan skabe forbedring af energiproduktionen i mitokondrierne og reducerer den træningsinducerede stigning i mælkesyre. Øge udholdenhed og styrke samt understøtte genopretning af skade eller overtræning.
kræft celler

Kræftforebyggende fordele ved at drikke Chanson vand

,
For dem, der var usikre eller skeptiske over fordelene ved basisk ioniseret vand, har vi endelig videnskabeligt bevis med universitetsforskning! I undersøgelsen hedder det, ”ERW inducerede en signifikant forlængelse af tumorfri overlevelse og en reduktion i tumormultiplicitet. Samlet set antyder disse resultater en potentielt gavnlig rolle for ERW til at hæmme vækst af kræftceller. ”. Kort sagt, vandet produceret specifikt af vores Chanson Miracle MAX ioniseringsmaskine og spiller en gavnlig rolle i kræftforebyggelse.
Molekylærhydrogentildinhjerne

Molekylær hydrogen – antioxidanter til din hjerne

, ,
Stress kan blive invaliderende, men vidste du at ioniseret vand molekylær hydrogenrigt kan genopbygge din hjerne
Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H2

Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H

, , , , , ,
Banebrydende forskning. Ioniseret basisk vand med molekylær hydrogen er på vej ind i de danske køkkener.
Struktureret vand

Struktureret vand – levende vand

,
”Er vand ikke bare vand?” Sådan vil mange danskere i hvert fald tænke.

Kalk i vandet – både godt og skidt

,
Meget tyder på, at kalk-ionerne, som dannes under elektrolyseprocessen, er langt nemmere for kroppen

Forurenet vand? Nej tak!

,
Forurenet vand i Danmark har tidligere været en sjældenhed, heldigvis!