//Når din fordøjelse igen bliver en fornøjelse…

Når din fordøjelse igen bliver en fornøjelse…

Slip af med forstoppelse i din hverdag – drik ioniseret vand

Bente’s fordøjelse fungerer igen efter mere end 20 års “helvede”

Jeg ringede til Bente for at høre hvordan det gik med hendes nye Chanson Royal vandhane, som hun vandt i vores fødselsdagskonkurrence d. 17 juni 2015. Bente fortæller, at de hurtigt fik ioniseringsvandhanen monteret og allerede efter 4 dages indtagelse af det ioniserede vand, havde Bente normal fordøjelse med daglig toiletbesøg.

“Det var en meget underligt følelse at jeg bare kunne gå på toilettet, da jeg har været så vant til at det altid var problematisk og smertefuldt. Jeg gik jo altid rundt med ondt i maven og var ekstrem oppustet og hævet” – Bente, gigtpatient.

Igennem 20 – 30 år har hun lidt af forstoppelse og kun haft et enkelt toiletbesøg om ugen, hvilket har givet hende store udfordringer – og lidelser som fibromyalgi, kroniske smerter i hele kroppen og ekstrem træthed. Bente fortæller, at hun har prøvet ALT hvad der findes på apoteket, og viser mig hvordan hun tidligere købte Movikol i store kasser – men at det jo ikke har hjulpet hende. De sidste år har hun nærmest opgivet nogensinde at få det bedre.

Bente og hendes mand, Frede, drikker nu ioniseret vand og kan mærke at der sker noget godt med kroppen. Frede har bl.a. haft udrensnings-symptomer, som jeg kunne fortælle parret, er helt normale, og som selvfølgelig kommer, fordi han også har ophobende affaldsstoffer i kroppen som skal udrenses, og at det kan tage noget tid. Kroppen er desværre rigtig god til at ophobe affaldsstoffer ….og når jeg skriver desværre, er det selvfølgelig ironisk, fordi det er decideret livsfarligt at kroppen ikke bare slipper de affaldsstoffer som den ikke har brug for.

Men hvorfor slipper kroppen ikke bare affaldsstofferne?
Kroppen kan kun slippe en vis mængde affald hver dag, og det gør den via urin, afføring, sved, udånding og den kvindelige menstruation. MEN problemet opstår, hvis vi fylder kroppen med mere affald end vi er designet til at udskille. Så går det galt, og kroppen er nødt til at containe affaldet indtil der byder sig en ny chance for at få det udskilt af kroppen. Det svarer til min egen private affaldsspand, som i perioder også bliver overfyldt – nogle gange forsøger jeg at sætte det ved siden af containeren om onsdagen, hvor jeg ved den bliver tømt, men oplever at skraldemanden ikke tager det med, og det må ligge og vente 14 dage, til jeg igen får tømt min container. På selvsamme måde fungerer det i kroppen. Vi fylder mere affald ind i kroppen end vi er designet til at komme af med.

Men hvorfor er det så at en kvinde, som i 20 år ikke har haft daglige toiletbesøg, kan få hjælp ved at drikke ioniseret vand?

Parret drikker ioniseret vand med en pH-værdi på 8 – og fordi vandet indeholder så mange antioxidanter har de allerede god effekt af at drikke det ioniserede vand….. Og nu har de vandhanen monteret og kan drikke ubegrænset af alt det gode livgivende vand, som dagligt beriger dem med antioxidanter.

By |2016-02-16T12:44:38+02:00juni 21st, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.