Molekylær hydrogen -H2

Små, stærke og flydende antioxidanter beskytter din hjerne

På nuværende tidspunkt findes der mere end 1500 undersøgelser omkring molekylært hydrogen (H2), og de første undersøgelser stammer helt tilbage fra 2007, men på grund af videnskabelig skepsis, er det først nu, at verden får øjnene op for, hvor stor betydning molekylært hydrogen faktisk har for vores sundhed og helbred. Forskere har haft svært ved at tro, at en inaktiv gas med KUN to atomer (et minimum for at danne et molekyle) kan have sundhedsmæssige fordele.

Paradoksalt nok er det faktisk størrelsen på molekylært hydrogen, som gør den til en ideel antioxidant. Det er muligvis den eneste antioxidante molekyle, som er så lille, at det kan nå helt ind i cellernes mitokondrier (cellernes motor), hvor det kan reducere oxidativ stress. Du kan læse mere om den flydende antioxidant her.

Oxidativ stress er en af de hyppigste årsager til udviklingen af de fleste livsstilsrelaterede sygdomme, diabetes, kræft, Parkinson og alle autoimmune sygdomme samt selvfølgelig en tidlig aldring.

Beskyt din hjerne med antioxidanter
UNIVERSE ER 75% HYDROGEN, OG DEN VIGTIGSTE AF ALLE ER MOLEKYLÆR HYDROGEN. H2 ER DEN SUNDESTE FORM FOR HYDROGEN, OG NÅR H2 LAVES TILGÆNGELIGE FOR DINE CELLER, ER DET EN MESTER TIL AT BESKYTTE DINE CELLER.


Molekylært hydrogen og kemien bag denne kraftfulde og effektfulde antioxidant som gør dit vand til antiinflammatorisk vand

For bedre at kunne forstå hvorfor molekylært hydrogen er så stærk en antioxidant, er man nødt til først at forstå kemien bag molekylær hydrogen. På danske hedder det molekylær brint  eller brint rigt vand og måske kan du huske lidt om det i 7 klasses fysik timer hvor man deler H2O i hydrogen og Oxygen. Her kan du se hvordan det helt præcis sker:

Elektroner kredser i ringe omkring atomer. Nogle gange er den yderste ring ikke fuldtallig, og atomet vil derfor helt automatisk søger efter andre elektroner til at fylde den yderste ring, ellers bliver det ustabilt. Det betyder at atomet faktisk “stjæler” elektroner fra mindre stærke atomer. Nogle gange kan molekyler godt dele elektroner med hinanden, men andre gange betyder det, at det svageste molekyle bliver ustabil, og enten går til grunde eller bliver til en fri radikal – som så igen vil forsøge at “stjæle” elektroner fra et andet molekyle, og processen fortsætter. Denne dominoeffekt vil til sidst forårsage skade på celleniveau.

Frie radikaler som får frit løb kan udvikle sig til oxidativ stress, tidlig aldring, demens og autoimmune sygdomme

Vores hverdag er fyldt med frie radikaler, og selvom vi også får antioxidanter igennem vores mad, så er det ikke nok til at opveje mængden af frie radikaler, og det gør skaden endnu større. Men frie radikaler findes også helt naturligt i vores celler, da de er et biprodukt fra produktionen af energi i cellernes mitokondrier. Normalvis kan kroppens antioxidanter selv klare at tage sig af de frie radikaler før de når at gøre skade, men på grund af aldring, og de mange giftstoffer vi får ind i kroppen, så kan kroppens eget forsvarssystem ikke klare jobbet, og de frie radikaler kan gøre skade inde i cellerne.

Hvis de frie radikaler får frit løb, kan der udvikles oxidativ stress, som man i dag ved kan forbindes med udviklingen af aldring, og en hel del kroniske sygdomme som f.eks. kræft, diabetes, Parkinson, Alzheimers og hjerte-karsygdomme.

Beskyt din hjerne med molekylær hydrogen

Molekylært hydrogen er den perfekte antioxidant, fordi det er så lille, og kan komme helt ind i cellernes mitokondrier, men også kan passere gennem blod-hjerne-barriereren, som ellers er meget svær at komme igennem.

Molekylær Hydrogen - H2


Molekylær hydrogen har ingen bivirkninger


Vores hjerne er meget modtagelig overfor oxidativ stress, da den forbruger 20% af den ilt vi indåner. Det er derfor meget vigtigt at beskytte hjernen med antioxidanter som molekylært hydrogen. Molekylært hydrogen er også så snedigt indrettet, at det KUN går efter hydroxyl radikalerne, og tillader de ufarlige radikaler som f.eks. hydrogen peroxid at kunne gøre sit arbejde med at bl.a. at dræbe bakterier inde i cellerne.

Der er idag et stort behov for effektiv hjælp til den stigning vi ser at demente, Alzheimers og Parkinson og der findes allerede mange interessante forskningsstuder som har vis yders interessante resultater.

Hvert molekylært hydrogen-molekyle kan ændre to hydroxyl radikaler til vand (H2O), som samtidigt er med til at hydrere kroppens celler. Så der er absolut ingen bivirkninger ved at drikke vand med molekylært hydrogen – kun positive effekter ved disse flydende antioxidanter.

Terapeutiske fordele

Hydrogenens terapeutiske fordele blev allerede opdaget tilbage i 1798, hvor man fandt ud af at det kunne bruges medicinsk til at bekæmpe betændelse. Siden 1943 er hydrogen også blevet anvendt i dybhavsdykning for at forhindre dykkersyge. Men det er altså først i 2007 at det blev et populært emne hos forskere, da en artikel om fordelene ved hydrogen blev offentliggjort i det prestigefyldte tidsskrift “Nature Medicine” af Dr. Ohta’s gruppe.

For at kunne tale om at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg molekylært hydrogen i vandet, og Chansons ioniseringsmaskiner er udviklet til at at lave basisk vand med molekylært hydrogen, og er en af verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson vand opnår man et terapeutisk niveau. Men man man kan idag også købe ioniseringsmaskiner som benytter PEM teknologi og som ikke producerer basisk vand men udelykkende vand med Molekylær Hydrogen

Med teknologiens hjælp er det altså muligt at kunne alt lave alt dit drikkevand  basisk og fyldt med molekylært hydrogen.
Ulempen er dog at det skal helst drikkes rimelig hurtigt, da molekylært hydrogen er en gasart, og derfor  vil forsvinde ud af vandet inden for 1 – 12 timer- ligesom brusen i danskvand.  Så jo hurtigere du drikker vandet, jo flere flydende antioxidanter får du.

Vil du også mærke fordele af de flydende antioxianter – molekylært hydrogen og forebygge oxidativ stress eller har du allerede helbredsmæssige udfordringer hvor du tænker at det basiske vand kunne afhjælpe.
Her finder du over 70 kundeberetninger om mennesker som helt af hjertet har ønsket at dele deres historie

  • Grid Title 1

  • Grid Title 2

  • Grid Title 3

Click here to add your own text

Click here to add your own text