Molekylærhydrogentildinhjerne

Molekylær hydrogen -H2

Drik dine antioxidanter – verdens mindste og stærke antioxidanter får du gennem dit drikkevand

Lad mig lige først præcicere hvad molekylær hydrogen er:

Hydrogen vand eller hydrogenrigt vand (også kaldet hydrogen-beriget vand) betyder blot normal vand (H2O), som indeholder opløst hydrogengas (H2). Der er eksempelvis også kulsyreholdige vand og drikke, som indeholder opløst carbondioxidgas (CO2) eller oxygen-vand, der indeholder opløst oxygengas (O2). På samme måde kan du få hydrogen-rigt vand, der indeholder opløst hydrogengas (det samme som brintgas)

Tænk på det på denne måde: du kan lave hydrogen-vand ved at tage en tank med hydrogengas (ligesom en heliumtank bruges til at udfylde balloner, eller tanke med ilt-gas anvendes på hospitaler), og putte det i et glas vand. Der er også mange andre måder at lave hydrogen-vand på, men det kan hjælpe dig med bedre at forstå, hvad hydrogen-vand er. Det er simpelthen vand, der indeholder opløst hydrogengas

Hydrogengas eksplosiv?

Ja, det er meget eksplosiv,  men, når gassen er opløst i vand er det ikke længere eksplosivt overhovedet. Fuldstændigt ligesom hvis du putter krudt ned i vand, så er det heller ikke længere eksplosionsfarligt.

Er der ikke allerede hydrogen i postevandet, fordi vand er H2O?

Jo, der er allerede hydrogen i dit postevand, men for at forstå det, må vi lige starte helt nede på molekyleniveau.

Vandmolekylet har to hydrogenatomer, som er kemisk bundet til oxygenatomet. Dette er forskelligt fra hydrogengas-molekylet (H2), som er blot to hydrogenatomer bundet kun til hinanden.

Her er et eksempel:

Vi har brug for ilt (O2) for at kunne leve, så hvorfor kan vi ikke bare få vores ilt fra drikkevand H2O? Det skyldes at ilten er kemisk bundet i vandmolekylet. Vi har brug tilgængeligt oxygengas, (O2), som ikke er bundet til andre atomer eller molekyler. Af samme grund har vi brug for tilgængeligt brintgas (H2).

Dette er grunden til at vand ikke er eksplosivt eller kan brænde. Selv om vand indeholder brint, som er brandfarligt, og ilt, som kan brænde, så er brint og ilt bundet sammen for at danne vand (H2O). Således er vand ikke brandfarlig – og faktisk bruger vi H2O til at slukke brande med.

Desuden er der brintatomer i stort set alt, men disse brintatomer er kemisk bundet op med andre ting. For eksempel kan et vandmolekyle har to hydrogenatomer, som er kemisk bundet med ilt. Eller et sukkermolekyle som glucose, der indeholder 12 hydrogenatomer, men alle disse hydrogener er bundet til andre carbon- og oxygenatomer. Hydrogenvand med den tilgængelige opløste hydrogengas, kaldes for molekylært hydrogen

På nuværende tidspunkt findes der mere end 1500 studier om molekylært hydrogen (H2) De første undersøgelser stammer helt tilbage fra 2007, men på grund af videnskabelig skepsis, er det først nu, at verden får øjnene op for, hvor stor betydning molekylært hydrogen faktisk har for vores sundhed og helbred. Forskere har haft svært ved at tro, at en inaktiv gas med KUN to atomer (et minimum for at danne et molekyle) kan have sundhedsmæssige fordele.

Paradoksalt nok er det faktisk størrelsen på molekylært hydrogen, som gør den til en ideel antioxidant.

Hjernen har brug for Molekylær Hydrogen H2

Det er muligvis den eneste antioxidante molekyle, som er så lille, at det kan nå helt ind i cellernes mitokondrier (cellernes motor), hvor det kan reducere oxidativ stress. Du kan læse mere om antioxidanter her.

Oxidativ stress er en af de hyppigste årsager til udviklingen af de fleste livsstilsrelaterede sygdomme, diabetes, kræft, Parkinson og alle autoimmune sygdomme samt selvfølgelig en tidlig aldring.

Beskyt din hjerne med molekylær hydrogen

Molekylært hydrogen er den perfekte antioxidant, fordi det er så lille, og kan komme helt ind i cellernes mitokondrier, men også kan passere gennem blod-hjerne-barriereren, som ellers er meget svær at komme igennem.

Molekylær Hydrogen - H2


Molekylær hydrogen har ingen bivirkninger


Vores hjerne er meget modtagelig overfor oxidativ stress, da den forbruger 20% af den ilt vi indåner. Det er derfor meget vigtigt at beskytte hjernen med antioxidanter som molekylært hydrogen. Molekylært hydrogen er også så snedigt indrettet, at det KUN går efter hydroxyl radikalerne, og tillader de ufarlige radikaler som f.eks. hydrogen peroxid at kunne gøre sit arbejde med at bl.a. at dræbe bakterier inde i cellerne.

Der er idag et stort behov for effektiv hjælp til den stigning vi ser at demente, Alzheimers og Parkinson og der findes allerede mange interessante forskningsstuder som har vis yders interessante resultater.

Hvert molekylært hydrogen-molekyle kan ændre to hydroxyl radikaler til vand (H2O), som samtidigt er med til at hydrere kroppens celler. Så der er absolut ingen bivirkninger ved at drikke vand med molekylært hydrogen – kun positive effekter ved disse flydende antioxidanter.

Terapeutiske fordele

Hydrogenens terapeutiske fordele blev allerede opdaget tilbage i 1798, hvor man fandt ud af at det kunne bruges medicinsk til at bekæmpe betændelse. Siden 1943 er hydrogen også blevet anvendt i dybhavsdykning for at forhindre dykkersyge. Men det er altså først i 2007 at det blev et populært emne hos forskere, da en artikel om fordelene ved hydrogen blev offentliggjort i det prestigefyldte tidsskrift “Nature Medicine” af Dr. Ohta’s gruppe.

For at kunne tale om at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg molekylært hydrogen i vandet, og Chansons ioniseringsmaskiner er udviklet til at at lave basisk vand med molekylært hydrogen, og er en af verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson vand opnår man et terapeutisk niveau. Men man man kan idag også købe ioniseringsmaskiner som benytter PEM teknologi og som ikke producerer basisk vand men udelykkende vand med Molekylær Hydrogen

Med teknologiens hjælp er det altså muligt at kunne alt lave alt dit drikkevand  basisk og fyldt med molekylært hydrogen.
Ulempen er dog at det skal helst drikkes rimelig hurtigt, da molekylært hydrogen er en gasart, og derfor  vil forsvinde ud af vandet inden for 1 – 12 timer- ligesom brusen i danskvand.  Så jo hurtigere du drikker vandet, jo flere flydende antioxidanter får du.

Vil du også mærke fordele af de flydende antioxianter – molekylært hydrogen og forebygge oxidativ stress eller har du allerede helbredsmæssige udfordringer hvor du tænker at det basiske vand kunne afhjælpe.
Her finder du over 70 kundeberetninger om mennesker som helt af hjertet har ønsket at dele deres historie

 • Mini Ionizer TO GO

  iWater – Mini Ionizer OnTheGo

  1.599,00 DKK
 • Hydrogen

  iWater – Mini Ionizer TI 2.0

  1.999,00 DKK
 • Antiinflammatorisk vand

  iWater – Ionizer Kande

  2.599,00 DKK
 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK