//Mød cykeltalentet Tusnelda Svanholmer

Mød cykeltalentet Tusnelda Svanholmer

Tusnelda Svanholmer cykler mod toppen med fornyet energi

Chanson Danmark stiftede bekendtskab med Tusnelda Svanholmer til et event hos Spagetti Cycling, tilbage i august måned 2017.

Det viser sig, at Tusnelda forinden, havde hørt om basisk vand fra en ioniseringsmaskine allerede 2-3 måneder før eventen, så hun lyser op af interesse da vi falder i snak med det unge talent – og inden vi får set os om, er Tusnelda blevet Chanson ambassadør.

”En ven af min far har talt rigtig meget om vandet og dets egenskaber, så da jeg møder Mette-Marie Linding fra Chanson er jeg faktisk allerede super interesseret!”

For Tusnelda gav det god mening at starte op med vandet sidst på sommeren, for herved at kunne gardere sig mod efterår og vinterhalvåret – hvilket ofte lægger op til et svækket immunforsvar, for sportsudøvere med en hård daglig træning.

”At skulle begynde på at drikke vandet fra Chanson lige op til efteråret, lå lige til højrebenet for mig. Vinteren er hård og lægger op til sygdom, så dét at kunne skifte almindeligt postevand ud med basisk vand, var nemt at tilpasse mine rutiner og ikke nogen tidskrævende eller omvæltende måde at supplere min livsstil på”

Tusnelda er, og har alle dage været, god til at få drukket nok med vand i løbet af dagen. Faktisk er hun oppe på næsten 3 L om dagen, grundet den hårde og ambitiøse træning. Dette betyder også, at Tusnelda hurtigt mærkede ikke bare én effekt af vandet – men overraskende mange forbedringer i både præstation, udholdenhed og energiniveau.

”For det første, så har indtagelsen af vandet øget mit energiniveau. Det var den første mærkbare ændring, indtil jeg oplevede mindre tunge ben. Dette forudsætter jo, at jeg præsterer bedre fordi mine ben ikke er ligeså trætte som før. Desuden har jeg ikke haft en eneste krampe siden jeg tog vandet til mig, som jeg af og til også kører på 9,5 med himalayasalt – for at tilføre vandet ekstra elektrolytter.”

“Jeg får pludselig komplimenteret min energi og mit overskud”

Tusnelda fortæller hvordan hendes træner forleden, med begejstring i stemmen, havde oplevet hendes vedvarende energi og udholdenhed efter 8 dage i træk på cykelbanen.

”Flere af mine kollegaer inde for sporten har overværet mig komme dag efter dag, trods mit studie og andre cykelformer – så forleden blev jeg spurgt ”var du ikke også herude i går?”. Det siger bare lidt om, at jeg altså har haft et øget energiniveau samt hurtigere restitution efter vandet blev en del af min hverdag.”

Den unge ambitiøse cykelrytter fortæller også, hvordan hun af ren og skær nysgerrighed, eksperimenterede med ioniseringsmaskinens mange funktioner. Hun begyndte at sprøjte sine sår og rifter med syrevand, som virker antibakterielt, på især sine siddesår (sår man får af, at sidde på cyklen). Ved at pleje sine hudirritationer med syrevandet, oplevede Tusnelda en mere effektiv og hurtigere lindring – hvilket for hende betyder, at hun slipper for pauser på cyklen, grundet smerterne i forbindelse med træningen.

“Jeg anbefaler vandet til sportsfolk.. og alle andre”

Tusnelda anbefaler vandet til sportsfolk – og alle generelt. Alle studerende på hendes gymnasium er sportsfolk, så hun fortæller at alle ville have godt af at drikke vand fra Chanson, i forhold til deres energi og præstation. Men også efter at have overværet hendes forældres begejstring over vandet og dets effekt, er det anbefalelsesværdigt til alle og enhver.

Mine forældre drikker det trofast og følger med på sidelinjen. Min stedmor har faktisk gået med kronisk hovedpine, men det har vandet hjulpet effektivt mod. Som det er nu, så tager jeg min ioniseringsmaskine med frem og tilbage, eftersom mine forældre er skilt. Derfor mærker min stedmor også hurtigt et savn til vandet, når jeg tager maskinen med mig.

”Idét jeg kommer tilbage og får den tilsluttet vandhanen, så fylder min stedmor en flaske med basisk vand, med det samme”, griner Tusnelda.

 

Restitution - en elite-atlet's erfaringer
Restitution
Restitution
By |2018-03-05T09:02:19+02:00november 22nd, 2017|Kundeudsagn|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.