/, Sundhed/Struktureret vand – levende vand

Struktureret vand – levende vand

Struktureret vand

Er vand ikke bare vand? Sådan vil mange Danskere ihvertfald tænke. Vi er i danmark velsignet med noget af verdens bedste vand og har måske derfor svært ved at forestille os, at noget vand kan være bedre – end det gode danske postevand!
Men har du været på Island, i Norge eller i de Schweiziske alper og smagt rent bjergvand fra naturlige kilder, er man ikke længere i tvivl om, at vand kan smage forskelligt og at vand kan komme i mange smags varianter, -at der er forskel på postevand og forskel på hvor vandet kommer fra.

Rørt vand
Nogle kan måske huske udsendelsen om en mand fra Midtjylland som rørte sit vand og fik på den måde vandet til at smage mere blødt.  Anders Breinholt og Huxi Bach lavede derfor en blindtest for at undersøge om de også kunne smage forskel på vandet fra Valby og Rørt vand. Det kunne de! Se udsendelsen her: natholdet
Dengang var der mange som grinte af ideen om at skulle stå og røre sit vand, men måske er tiden inde, til at lade os inspirere, og måske ligger der en visdom gemt i det rørte vand.

Hvad sker der med vandet, når det bliver rørt?
Vandløb, floder, vandfald er alle små og store hvirvelstrømme som kan ændre på vandets  molekylestruktur og det har gennem de senere år vist sig at netop vandet struktur er er essentielt for kvaliteten af det vand vi drikker.

Dr. Pollack, PhD, biomedicinsk ingeniør på Pennsylvania Universitet har i årtier forsket i vand, og er gennem sine studier kommet frem til, at der er en fjerde form for vand, han kalder det den 4′ fase af vand. Tidligere har der kun været 3   1.  is   2. damp og  3. H2O,  men Pollack begyndte for 10 år siden at tale om at vand kan have strukturen H3O2 – en mere viskos, mere struktureret, og mere basisk vand end normalt postevand.
Dr. Pollak og hans forskerteam har ligeledes fundet at tætheden og brydningstiden i det strukturerede vand er 10% højere end i almindelig postevand og vandet er negativ ladet.

                                                                                                                                                                          “Smeltevand fra Gletchere er en optimal måde at få                                                                                                                                                                                 struktureret vand på. Og en masse mennesker har                                                                                                                                                                            vidst at dette vand var virkelig godt for helbredet” 
                                                                                                                                                                                                                                                  Dr. Pollack 

Struktureret vand kendetegner sig på den måde hvorpå vandmolekylerne organiserer sig i gentagne geometriske mønstre – heraf  navnet struktureret vand. Men kært barn har også mange navne, så både struktureret vand, vitaliseret vand, ioniseret vand ,basisk vand og hydrogenrigt vand er alle i mere eller mindre grad begreber for struktureret vand.

Billederne viser forskellen på strukturen i:

1) Almindeligt postevand – med manglende struktur
2) Basisk ioniseret vand  -som er produceret i Chanson
3) Surt ioniseret vand  – som ligeledes er produceret i Chanson
4) Vand som er renset og ioniseret gennem et ikke elektrisk ioniseringsapperat som f.eks. et kulfilter, filterkande, etc.

I Schweiz, Østrig, Tyskland, Ungarn og Japan har forskere igennem mange år forsket intensivt i vand -og vandet egenskaber. På et laboratorie i Zyrik har man taget disse interessante billeder under mikroskop. Billederne viser med alt tydelighed strukturforskellen i vand som har gennemgået forskellige påvirkninger. Billederne kaldes krystallografi og viser vandet elektriske begrænsninger og kantefelter.

Struktureret vand smager mere blødt og er nemmere for kroppen at optage
Jo bedre forbindelsen i krystalliseringen er, jo mere energi er der i vand, og desto bedre vil vores krop kunne absorbere vandet og drage nytte af vandets egenskaber. Biokemiker Albert Szent-Györgyi forskede i frie radikaler, som er årsag til kræft, og opererede allerede i 1970 ned teser om, at kræft er et elektronisk problem på det molekylære niveau. Hans forskning førte til at videnskaben begyndte at bruge begreber som redoxsignalering og redoxreaktioner – en betegnelse for det der sker, når et stof overfører elektroner til et andet, og at den skadelige proces i kroppen kan reduceres når man indtager vand med redoxpotentiale. Det vi idag vil kalde for antioxidanter.                                                                                         

Når vand mister energien
På samme vis som en tomat mister liv og spændstighed efter at have ligget på køkkenbordet i et par dage, bliver postevand også energiforladt, når det ligger stille i vandrøret. vandstrukturen ændres og eftersom vi ikke er skabt til at drikke stillestående vand fra hansen men det, der løber frit og energisk i naturen, kan det så tænkes at det påvirker vores kroppens sundhed?

Er der er antioxidanter i struktureret vand
Først i 2007 skete der rigtig noget da magasinet Nature Medicine publiserede Dr. Shigeo Ohta’s  studer om det strukturerede vand som en antioxidant, siden er hans studier blevet fulgt op af flere tusinde nye studier – og rejsen ind i vandet univers er kun lige begyndt.

I denne video kan man se hvordan det strukturerende vand positivt påvirker blodets energi og energifelter omkring blodlegmet.

 

By |2018-11-17T11:08:42+00:00november 6th, 2018|Rent vand, Sundhed|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.