//En laborants erfaring med Chanson

En laborants erfaring med Chanson

Grundet sit job som laborant er Rikke bekendt med syrer og baser fra kemiens verden. Her er en syre eller en base noget, der hurtigt skal vaskes af huden, hvis man skal beskytte sig fra ætseskader – derfor på ingen måde noget, der skal i direkte kontakt med kroppen. Det kan dog ikke sammenlignes med ioniseret vand, og det ved hun nu, for det ioniserede vand fra Chanson har gjort en positiv forskel for både hende selv og hendes familie.

 

Hvordan er de første tre måneder forløbet?

”Gennem mit arbejde ved jeg jo, at det er meget vigtigt, at hvis du får syre eller base på dig, at du så skal vaske det af. Syren, eller basen for den sags skyld, behøver ikke at være særlig lav eller høj, førend at det svier i huden. Så da Mette-Marie foreslog, at jeg skulle til at drikke det her basiske ioniserede vand, tænkte jeg mit… Meeen… Hun blev ved, og jeg må jo nu erkende, at det har hjulpet mig. Jeg havde myoser i skulderne, og jeg havde problemer i min lænd, samt et sprunget korsbånd i mit ene knæ, som jeg havde ondt i ind i mellem.

Der gik en 14-dages tid, og så kunne jeg begynde at mærke effekten af det – en forbedring i min krop. Det var ikke noget, der kom fra den ene dag til den anden, men stille og roligt fik jeg det bedre. Vi havde lavet en aftale, Mette-Marie og jeg, at jeg skulle drikke vand fra Chanson i to måneder, men for at teste virkningen, besluttede jeg mig efter seks uger for, at droppe vandet i 14 dage for at se hvad, der så ville ske. Ganske rigtigt, så skete der det, at efter tre-fire dage begyndte myoserne i nakken at komme tilbage, og lidt ondt i lænden fik jeg også igen, når jeg stod ud af sengen. Efter de to uger skulle jeg jo træffe beslutningen om, om jeg skulle have den her Chanson maskine eller ej, og for mig, var der egentlig ikke så meget at være i tvivl om. Jeg valgte maskinen, og har igen ingen problemer i hverken min lænd, knæ eller skuldre nu. Jeg har det dejligt!

Hele vores familie er begyndt at drikke basisk ioniseret vand, og jeg er ikke den eneste, der har haft en effekt af det – det har mine børn også, og jeg må erkende, at de efter tre måneder med vandet, ikke har været syge én eneste gang, og det, tror jeg personligt, skyldes det basiske ioniserede vand. Et helt forår uden sygdom – dét er aldrig sket før i vores familie med skolebørn! De er også blevet mere tolerante over for hinanden – de har simpelthen et større psykisk overskud og hviler mere i sig selv.

Faktisk er det så naturlig en del af vores dagligdag nu, at børnene selv tager chansonvandet, og som de siger: ”det smager bare bedre mor”, og det kan jeg jo kun give dem ret i – det er bare lettere at drikke Chansonvand end almindeligt vand. Det resulterer også i, at vi drikker mere. Før drak de ikke engang den halve liter, de fik sendt med hjemmefra om morgenen. Nu er flaskerne tømt, når de kommer hjem, og faktisk fylder de dem også ofte op i løbet af dagen – dog med almindeligt vand på skolen. Men herhjemme drikker vi kun Chansonvand, som vi kalder det”.

 

Hvad bruger du ellers vandet til?

”Jamen ungerne havde jo fodvorter, som vi har bøvlet rigtig meget med! Efter 14 dages daglig sprøjt med pH 2,5 syrevand, begyndte vi at kunne se en effekt, og efter en måned, var de væk, allesammen – og det er altså efter, et års kamp med alle mulige cremer og behandlinger, som ikke virkede!

Det skal siges, at det at skulle sprøjte pH 2,5 på mine børn, i mine øjne, var det værste, jeg kunne gøre – netop fordi jeg hele tiden havde i baghovedet, hvad jeg stod med på arbejdet. Selvom de væsker måske kun har en pH på 4, så skal det under vand med det samme, for ellers svier det, og man får ”flotte” mærker i huden af det, men det gør man altså ikke med det ioniserede syrevand. Det svier ikke, og det hjælper – det undrer min laboranthjerne, men det er sandt”.

 

Har du et råd til andre, der overvejer at købe en Chanson ioniseringsmaskine?

“Hvis de er lidt skeptiske over for basisk vand – ioniseret vand – så skulle de tage at prøve Chansons ioniseringsmaskine, for det har bare haft så stor en effekt på vores familie – på mig, på mine børn. Det har været så fantastisk en udvikling, vi har været igennem. Giv det en chance! Vær åbne, mærk efter i kroppen og på overskuddet, og se hvad der sker. Der er ikke noget, der kan gå galt – det kan kun gå fremad. Det har det gjort for mig, og det har det gjort for mine børn. På min egen krop og min families, kan jeg jo se den effekt, det har haft, og jeg vil bestemt ikke undvære det”.

Rikke Brun Aarestrup er 38 år, gift, mor til tre og uddannet laborant. Hele familien drikker ioniseret vand fra Chanson – dette er hendes historie fra de tre første måneder med ioniseret vand fra Chanson, fortalt til CEO Mette-Marie Linding.

 

By |2017-10-05T11:38:17+02:00oktober 3rd, 2017|Kundeudsagn|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.