//Kropsinstituttets ejere, Martin og Zennie Bonde Mogensen

Kropsinstituttets ejere, Martin og Zennie Bonde Mogensen

Martin & Zennie Bonde Mogensen drikker Chanson-vand, og er begejstrede for det

Martin & Zennie Bonde Mogensen, som sammen driver Kropsinstituttet, har arbejdet med sundhed og kroppen igennem mange år, og bl.a. skrevet bøger om sunde juicer og supper, har gjort sig nogle rigtig gode erfaringer med det basisk ioniserede vand fyldt med antioxidanter.

Første gang Martin hørte om det ioniserede vand var på en sundhedsmesse i Schweiz tilbage i 2011, hvor han hørte et foredrag med Ronnie Ruiz, der fortalte om vandets mange egenskaber, og bl.a. om hvordan grøntsager blev gjort mere levende. Det gav så meget mening for Martin, da han havde arbejdet med syre base balancen igennem mange år, og vidste hvilken betydning det har for kroppen. Derfor købte de deres første ioniseringsmaskine fra Chanson, og udskiftede vandet hvor de kunne.

“Det giver jo sindsyg god mening. Vi er jo levende organismer, og har også brug for levende mad. Og kan vi få vand, som ikke bare har en højere basisk værdi end pH 7, men som også er ioniseret…”

Martin Bonde Mogensen, Kropsinstituttet

I stedet for kun udelukkende at fokusere på at gøre folk meget MERE sundere, men mere at gøre folk MINDRE usunde, så Martin giver ofte folk han møder til foredrag eller på hans retreats det råd, at supplere pizzaen med basisk ioniseret vand i stedet for den ofte obligatoriske cola, eller at drikke en halv liter vand efter byturen for at minimere tømmermændende… For Martin handler det nemlig også om balance, og ikke alt Enten/Eller.

For det første er der en kæmpe smagsforskel i forhold til det almindelige hanevand. Zennie havde ikke før tænkt over hvor dårligt det almindelige hanevand smagte, for det var det hun var vant til at drikke – ikke før de fik deres Chanson-maskine. I dag kan hun slet ikke få sig selv til at drikke det almindelige hanevand. For Zennie er det også vigtigt at give kroppens celler den ekstra energi, som det basiske ioniserede vand giver. Men de bruger også vandet til at skylle og rense alle deres frugt og grøntsager – også selvom de er økologiske.

Zennie og Martin har brugt mange år på at få deres søn, Malte, og har været igennem en masse fertilitetsbehandlinger. Men blot få måneder efter at de begyndte at drikke og bruge det ioniserede vand blev Zennie gravid med Malte. Om det er maskinen eller ej får de aldrig bevis for, for de gjorde også en hel masse andet. Men det var ihvertfald med.

“Jeg går ikke og siger, at denne maskine kan gøre dig gravid. Det er simpelthen bare min egen hjerte- og mavefornemmelse der siger, at maskinen har hjulpet til, at vi fik vores resultat”

Zennie Bonde Mogensen, Kropsinstituttet
By |2018-01-08T13:33:19+02:00maj 4th, 2017|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.