En splinterny undersøgelse frigivet af universitetet i Rom validerer effektiviteten af ​​Chanson basisk vand til kræftforebyggelse!

For dem, der var usikre eller skeptiske over fordelene ved basisk ioniseret vand, har vi endelig videnskabeligt bevis med universitetsforskning!

I de vigtigste fund i undersøgelsen hedder det, ”ERW inducerede en signifikant forlængelse af tumorfri overlevelse og en reduktion i tumormultiplicitet. Samlet set antyder disse resultater en potentielt gavnlig rolle for ERW til at hæmme vækst af kræftceller. ”. Kort sagt, vandet produceret specifikt af vores Chanson Miracle MAX spiller en gavnlig rolle i kræftforebyggelse.

Dette er første gang, at en virksomhed har brugt deres teknologi i en større forskningsundersøgelse af elektrokemisk reduceret vand. Dette markerer et vendepunkt inden for vandforskning, og vi håber, det er begyndelsen på en ny æra. Vi kunne ikke være mere stolte af vores Chanson-produkter ved at kende de mange liv, der vil gavne som følge af at bruge det elektronrige, elektrokemisk reducerede alkaliske vand, de producerer.

For mere information om maskinen, der blev brugt i denne undersøgelse, kan du besøge Chanson
Her kan du læse mere om Chanson Miracle Max  
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os:
kontakt@chanson.dk

Max Ioniserings maskine

I artiklen med titlen Electrochemically Reduced Water Delays Mammary Tumors Growth in MUS og hemmer brystkræftceller.
Giovanni Vanni Frajese MD, Dr. Frajese og hans kolleger på University of Rome fandt i undersøgelsen at  at elektrokemisk reduceret vand (ERW) produceret i en Chanson Miracle MAX forsinkede væksten af ​​tumorer hos mus og hæmmede brystkræftceller in vitro, hvilket betyder at de lavede undersøgelsen i cellekulturer uden for kroppen.

Share this
Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us