kræft celler

​​Ioniseret vand fra Chanson Miracle MAX spiller en gavnlig rolle i kræftforebyggelse

Signifikant forlængelse af tumorfri overlevelse og reduktion i tumorspredning ved at drikke ioniseret basisk hydrogen rigt vand. Sådan lyder konklusionen fra de seneste forskningsresultater fra Italien.

Allerede i 1931 fik den tyske forsker og læge; Otto H. Warburg Nobelprisen for sin banebrydende forskning i kræft og kroppens syre/base balance

Warburg påviste at kræftceller kan leve uden ilt, men at raske normale celler har en absolut forudsætning for ilt og kan ikke leve uden.
Warburg fandt, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i kroppen og dermed grobund for kræftceller. Han påviste derefter at kræftceller ikke kan overleve i et basisk miljø.

Andre forskere har fulgt op på Warburgs forskning og særligt de sidste 10 år har der været fokus på ioniseret basisk vand med antioxidanter

 • Basisk ioniseret vand undertrykkende på kræftcellernes udvikling fra det indledende stadie i form af eksempelvis mutation af skadet DNA, til andet stadie, som er egentlig cellevækst.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19003049
 • En kræftramt som er i strålebehandling bør indtage ioniseret vand dagligt under og efter behandlingen for at øge sin livskvalitet. Det ioniserede vand reducerer den biologiske reaktion på strålingsinduceret oxidativt stress uden at kompromittere stråleeffekten på tumor.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22146004
 • Forskning viser at ioniseret vand har en hæmmende effekt på angiogenese (dannelse af blodkar) og tumorvækst – i forbindelse med tumorvækst er det en forudsætning, at der etableres en tilstrækkelig blodforsyning. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18175936
 • Dyreforsøg med mus viser at hydrogen (H2) har et potentiale til at forbedre livskvaliteten for patienter under kemoterapi ved effektivt at afbøde bivirkninger af cisplatin (cellegift, kemoterapeutisk lægemiddel).
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19148645
 • I denne undersøgelser viser ioniseret vand at det har kraftige antitumoreffekter.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21042740

For mere information om maskinen, der blev brugt i denne undersøgelse, kan du besøge Chanson
Her kan du læse mere om Chanson Miracle Max  
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os:
kontakt@chanson.dk  og på telefon 76727270

Max Ioniserings maskine

Ioniseret vand har vist sig yderst effektiv til reducering af senfølger som følge af kemobehandling.

Her kan du se og høre 2 tidligere kræftpatienter fortælle om deres meget positive oplevelser ved at drikke ioniserede vand efter kemobehandlinger. Begge oplever, at de har fået mere energi, samtidig med at vitaliteten og livsglæden er vendt tilbage.

Det ioniserede vand har reduceret smerterne og givet dem håbet om et godt liv efter kræftsygdommen tilbage.