​​Ioniseret vand fra Chanson Miracle MAX spiller en gavnlig rolle i kræftforebyggelse

Signifikant forlængelse af tumorfri overlevelse og reduktion i tumorspredning ved at drikke ioniseret basisk hydrogen rigt vand. Sådan lyder konklusionen fra de seneste forskningsresultater fra Italien.

Vand er kroppens vigtigste Superfood

Langt de fleste ​​kræftformer er ikke noget som kommer natten over, men en ubalance som langsomt udvikler sig over tid. Vand er et rigtigt godt sted at forebygge. Kroppen består af ca 70% vand og derfor dit vandindtag selvfølgelig oplagt sted at optimere din modstandskraft. Langt det meste af den menneskelige krop er vand og hverdag har kroppen brug for 2 – 3 liter vand for at kunne fungere optimalt.
Vand har i den danske kultur være overset eller rettere, vi har ikke givet det meget opmærksomhed,  hvilket sikkert skyldes at vi danskere har haft rent godt og velsmagende grundvand.
Så de færreste danskere har tildelt drikkevand en forebyggende værdi. Det er en fejl. Vand er et totalt overset superfood og ved at optimere drikkevandet og lade vandet ioniseret kan du yderligere optimere dit drikkevand og omdanne det til mere en vand – nemlig basiske vand sprængfyldt med antioxidanter.

En Chanson ioniseringsmaskine kan omdanne dit vand til vand med antioxidanter H2 (brint),  som har vist sig at være verdens mindste og kraftigste antioxidant. Det vil betyde at du hver dag kan drikke 2 – 3 liter vand som er fyldt med antioxidanter.

Allerede i 1931 fik den tyske forsker og læge; Otto H. Warburg Nobelprisen for sin banebrydende forskning i kræft og kroppens syre/base balance

Warburg påviste at kræftceller kan leve uden ilt, men at raske normale celler har en absolut forudsætning for ilt og kan ikke leve uden.
Warburg fandt, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i kroppen og dermed grobund for kræftceller. Han påviste derefter at kræftceller ikke kan overleve i et basisk miljø.

Andre forskere har fulgt op på Warburgs forskning og særligt de sidste 10 år har der været fokus på ioniseret basisk vand med antioxidanter

 • Basisk ioniseret vand undertrykkende på kræftcellernes udvikling fra det indledende stadie i form af eksempelvis mutation af skadet DNA, til andet stadie, som er egentlig cellevækst.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19003049
 • En kræftramt som er i strålebehandling bør indtage ioniseret vand dagligt under og efter behandlingen for at øge sin livskvalitet. Det ioniserede vand reducerer den biologiske reaktion på strålingsinduceret oxidativt stress uden at kompromittere stråleeffekten på tumor.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22146004
 • Forskning viser at ioniseret vand har en hæmmende effekt på angiogenese (dannelse af blodkar) og tumorvækst – i forbindelse med tumorvækst er det en forudsætning, at der etableres en tilstrækkelig blodforsyning. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18175936
 • Dyreforsøg med mus viser at hydrogen (H2) har et potentiale til at forbedre livskvaliteten for patienter under kemoterapi ved effektivt at afbøde bivirkninger af cisplatin (cellegift, kemoterapeutisk lægemiddel).
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19148645
 • I denne undersøgelser viser ioniseret vand at det har kraftige antitumoreffekter.
  www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21042740

Inhalering af hydrogen gas H2 som lindring eller behandling af kræft

Inden for de sidste år, er der kommet flere undersøgelser om inhalering af Hydrogen H2 som beviser at brint gas / Hydrogen gas /  H2 kan enten lindre bivirkningerne forårsaget af konventionelle kemoterapi  eller undertrykke væksten af ​​kræftceller, hvilket antyder dens brede potente anvendelse i klinisk terapi. Læs mere her: Hydrogen gas i behandling af kræft

H2 pure inhale

For mere information om maskinen, der blev brugt i denne undersøgelse, kan du besøge Chanson
Her kan du læse mere om Chanson Miracle Max  
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os:
kontakt@chanson.dk  og på telefon 76727270

Max Ioniserings maskine

Både Ioniseret vand og H2 inhalering – og særlig en kombination har vist sig yders yderst effektiv  til reducering af senfølger som følge af kemobehandling.

Her kan du se og høre 2 tidligere kræftpatienter fortælle om deres meget positive oplevelser ved at drikke ioniserede vand efter kemobehandlinger. Begge oplever, at de har fået mere energi, samtidig med at vitaliteten og livsglæden er vendt tilbage.

Det ioniserede vand har reduceret smerterne og givet dem håbet om et godt liv efter kræftsygdommen tilbage.