Chanson – Et ønske om at skabe mere sundhed og mere bevidsthed om vand.

Mette-Marie Linding startede Chanson Danmark i 2014.

Egentlig var hun ejer af Be-you Healthcare, et center for fysisk og psykisk sundhedsfremme og indiensrejser.dk, men med tabet af sin mand og forretningspartner gennem 13 år, ændrede det hele sig.

Min mand døde af kræft i 2013 og fik aldrig ioniseret vand med antioxidanter fordi jeg ganske enkelt ikke kendte til det – endnu. Og det var ikke fordi vi ikke søgte viden og helbredelse.  Men det var i denne søgen at jeg læste om noget vand der vakte min interesse.

Vand er superfood

I min faglig uddannelse som professionsbachelor i sport, health and science, NLP psykoterapeut, chok traumeterapeut og 25 års arbejde som sundhedsformidler af det gode sunde liv, har vi slet ikke rigtig haft fokus på vand i sundheds og forebyggelses debatten. Så det var en øjenåbner da jeg ifbm min mands sygdomsforløb, fik indsigt ioniseret vand – men desværre for sent. Siden har jeg været 100% vand passioneret og kalder mig idag for “professionel vandnørd”.

Sådan startede det hele, og jeg begyndte at forstå hvor vigtigt vand er for den menneskelige krop, hvor vigtigt rent vand er, og at vand kan mere end være bare vand; basisk vand, ioniseret vand, hydrogen rigt vand, struktureret vand etc.

Mette-Marie rejste ud og besøgte kilder, læste om gamle kilder og hvordan mennesker gennem historien har fundet lindring ved at drikke vand fra kilder. Besøgte gamle klostre og kursteder som “tilfældigvis” altid ligger placeret ved kildens udspring. Læste om Hunza folket, som verdens sundeste folkeslag der drikker vand som kommer direkte ud fra bjergene kan mere end bare være vand!

Jeg tror, at vi kunne sænke antallet af danskere med autoimmune sygdomme med 50%, hvis alle danskere hver dag drak 2 – 3 liter rent, basisk ioniseret vand med antioxidanter.

Der begyndte at opstå flere og flere interessante observationer, og jeg fik mulighed for at købe agenturet på Chanson, i Danmark og Chanson Danmark blev etableret og kimen til en  vandnørd blev skabt.

Jeg gik i gang med at formidle den indsamlede viden om ioniseret vand og flere og flere købte  Chanson ioniseringsmaskiner. Vi lavede mange forsøg og i en periode havde vi ca. 50 maskiner kørende som forsøgsmaskiner hvor vi over 3 måneders intervaller målte på forsøgspersonernes subjektive oplevelser med en Dolotest.  Plus at vi  selvfølgelig lavede praktisk kliniske observationer på hvad ioniseret vand kan gøre for den menneskelige krop? Og der skete nærmest mirakuløse helingsprocesser.

Min hjerne kløede af nysgerrighed for at forstå

  1. Hvad er det som sker med vandet når det har passeret en Chanson ioniseringsmaskine?
  2. Hvad er det der sker i den menneskelig krop, når man begynder at drikke ioniseret basisk vand med antioxidanter og de oplever disse mirakuløse forbedringer?
  3. Hvad er forskellen på alle disse betegnelser man bruger om vand; struktureret vand, rørt vand, ioniseret vand, vortex vand, basisk vand, surt vand, hydrogen rigt vand, hypoklorsyre … og jeg kunne blive ved.

Danske forskere: Dyre maskiner producerer virkningsløst basisk vand. En ny type vandbehandlingsanlæg markedsføres med lovende sundhedseffekter af at indtage basisk vand. Rent fup, mener førende
danske sundhedsforskerer.

Vidste, at jeg havde fat i noget van(d)vittig vigtigt!

Selvom forskerne nærmest hånede mig, blev jeg ved med at sælge Chanson maskinerne og forstod ikke at forskerne ikke var nysgerrige, jeg tænker at det at være nysgerrig er er forskers pligt!  frem for at fastholde.  var jeg fastholdende og kunderne hjalp, med at dele deres gode oplevelser. hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Jeg brugte alt min tid og mine penge på at gøre mig klogere, køre rundt og lave interviews med forsøgspersoner, rejser til Taiwan, vandmesser verden over, og hente udenlandsk ekspertise til Danmark for at holde foredrag i Danmark. Brugte timer på at lede i udenlandske tidsskrifter og gøre mig klogere på vandet kemi,biologi og de fysiologiske og psykologiske forandringer som sker hos de mennesker som drikker ioniseret vand.

Chanson for kvalitets vand i hele verden

Chanson bygger på en vision om at bringe rent, ioniseret vands mange kvaliteter ud til hele verden. Virksomheden blev stiftet i Taiwan i 1979 under navnet Bai-Yin Co, Ltd og har i dag mere end 40 års erfaring i arbejdet med vandionisering og vandfiltre.

Chanson er baseret på forskning

I Taiwan har virksomheden to R&D forskningscentre, som er med til at sikre Chanson Water® positionen som et af de mest velansete helseprodukter i Taiwan – med forhandlere i hele Asien, USA og Europa.

Med Chanson Danmark ApS, som har hovedkontor i København, Frederiksberg  kan vi også herhjemme opleve den sundhed og antioxidant-effekt, som forskere og undersøgelser fra store dele af verden peger på, at ioniseret vand giver og har.

Ioniseret vand med antioxidanter kan forbedre folkesundheden

Vedvarende stress er en af ​​hovedårsagerne til de fleste livsstilsrelaterede sygdomme, kræft og aldringsprocessen idet oxidativ stress forårsager alvorlig skade på væv. Forskerne i nedenstående artikel mener at molekylær hydrogen (H2) har potentiale som en “novel” antioxidant i forebyggende og terapeutiske anvendelser [Ohsawa et al., Nat Med. 2007: 13; 688-94].

H2 har en række fordele som en potentiel antioxidant fordi H2 diffunderer hurtigt ind i væv og celler, og forstyrre ikke de metaboliske processer der fungerer i celle-signalering, og derfor er det ganske få som oplever bivirkninger ved at indtage ioniseret vand med H2.

I 2007 kom den første videnskabelige artikel om molekylær hydrogen eller som man også kalder det; Hydrogen Rigt Wand (HRW). Artiklen blevet bragt i  Naturmedicin i 2007, hvor de fremlagede biologiske virkninger af H2. Siden er der ​​mere end 38 sygdomme, fysiologiske tilstande som via kliniske tests, har bekræftet dette og som tilmed er publiceret i ledende biologiske /medicinske tidsskrifter. Flere grupper verden over har senere lavet kliniske undersøgelser.
Desuden viser H2 ikke kun virkninger mod oxidativ stress, men også forskellige antiinflammatoriske og antiallergiske virkninger.

Læs mere: Potential of Molecular Hydrogen for preventiv and therapeutic applications