Vi tilbyder tilfredshedsgaranti – en garanteret effekt

Er ionisteringsmaskinerne pengene værd?

Ja, det mener både vi – og vigtigst af alt – vores mange kunder.

Vi er derfor så sikre i vores sag, at vi tilbyder tilfredshedsgaranti med fire måneders returret på alle vores ioniseringsmaskiner. Det betyder kort sagt, at du efter fire måneder kan returnere din ioniseringsmaskine, såfremt du ikke føler den ønskede effekt. Har du eksempelvis købt en Royale, som du ikke ønsker at beholde, tager vi den fluks tilbage – det eneste det koster dig, er et mindre gebyr svarende til 20% af købsprisen.

Chanson ioniseringsmaskiner - producerer ioniseret vand tilpasset ethvert behov

Vi anbefaler, at du er sikker i den sag

Det er yderst sjældet, det sker, at vi får en ioniseringsmaskine retur. Men de få gange, det er sket, er det ofte endt som en dyr affære for kunden – og det er IKKE fordi, vi har skjulte gebyrer. Næh… det er skam fordi bedringen ofte kommer snigende, og derfor kan være svær at mærke mens man er i det. Det er oftest, når der holdes en pause, og effekten forsvinder, at forskellen bliver tydelig.

Samtlige af vores returneringer er derfor endt med at blive købt tilbage efter en lille uges tid – netop fordi manglen opstår, for måske er overskuddet dalende, smerterne kommet retur eller udslættet brudt ud igen? Men da vi sælger de brugte maskiner hurtigt, er det ind i mellem sket, at kundens maskine i mellemtiden har fået ny ejer, og han derfor må købe en helt ny til fuld pris igen, da gebyret ikke modregnes.

DERFOR! Er det vigtigt, at du tester på egen krop inden periodens udløb, så du kan sikre, at du ikke ender med at tage en forhastet – og måske dyrere – beslutning.

Og husk, vi sidder altid klar med råd og vejledning – båden inden og efter køb.

ANNETTE BÜLOW

Annette Bülow har arbejdet på hudklinik i gennem mange år, og er blevet varm fortaler for, at ioniseret vand bruges til at hydrere huden indefra. I videoen her fortæller hun om hvordan de på klinikken har mærket effekt af vandet, og om hvorfor det giver så god mening at drikke ioniseret vand.

Har du andre udfordringer? Vi har mange tilfredse kunder, som har delt deres historier med os – du kan se dem alle her eller læse mere på bloggen.