Købsbetingelser

Salg generelt

Når du bestiller varer via vores website, skal du være opmærksom på følgende: Chanson Danmark ApS’s ordresystem sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne, som en faktura på købet. På denne faktura er evt. rabatter fratrukket.

Priser

Alle priser på websitet angives i DKK inklusiv moms og alle danske afgifter m.m. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto). Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

Betaling

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Chanson Danmark ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes, når din ordre afsendes fra Chanson Danmark ApS, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I webshoppen på Chanson.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

 Relateret billede

Har du ikke mulighed for at betale med kort, skal du blot kontakte os på mail eller tlf., og vi kan give dig mulighed for at betale via MobilePay eller alm. bankoverførsel (Bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen).

Levering

Chanson Danmark ApS benytter GLS som fragtfirma.

Din bestilling tillægges porto jf. GLS til enhver tid gældende takster.

Hos Chanson Danmark ApS tilbyder levering inden for 2 hverdag, så du kan få din pakke så hurtigt som muligt, efter du har bestilt.
Leveringstiden på mærke- og feriedage  kan være 1-2 dage ekstra – du oplyses herom inden køb, når dette er tilfældet.
Levering til pakkeboks

  • Har du valgt levering til pakkeboks med GLS, får du din pakke leveret dagen efter så længe du har lagt din ordre inden kl. 9 mandag-torsdag.
    Bestiller du uden for disse tidsrum er leveringstiden 2 dage (på nær helligdage eller weekend).

Levering til din dør eller til firmaadresse med GLS

  • Har du valgt levering til døren med GLS, får du din pakke leveret dagen efter så længe du har lagt din ordre inden kl.9 mandag-torsdag.
    Bestiller du uden for disse tidsrum er leveringstiden 2-3 dage.

I tilfælde af forsinket levering hos Chanson Danmarks ApS leverandører, vil kunden modtage besked herom.

Hvis du bestiller flere varer samtidigt hos Chanson Danmark ApS vil varernes vægt blive lagt sammen, og forsendelsesomkostningerne blive udregnet fra den samlede vægt. Med leveringstid menes antallet af dage, inden ordren afsendes fra Chanson Danmark ApS. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.

Forsendelser til udlandet vil blive pålagt det gebyr, som PostDanmark opkræver.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Varen returneres kun i ubrudt emballage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@chanson.dk  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit løb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returneringen bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket i original emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne intil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. trace & track nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved returneringen af varen, når du fortryder.

Ved returnering bedes du bruge GLS – ikke alternative pakkedistributører. Du bør sende vare forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen, og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris. Varens sendes til GLS pakkeshop, Finsensvej 8, 2000 Frederiksberg

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Det kan ikke forventes at få det fulde beløb retur ved ioniseringsmaskiner og filtre, såfremt de har været taget i brug. Ved helt ubrugte varer returneres varens fulde købspris.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, emdmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returnering ved fortrydelse

Hvis du fortryder købet, skal varen/varerne returneres til:

Chanson Danmark ApS

GLS Pakkepost 
Finsensvej 8
2000 Frederiksberg
kontakt@chanson.dk
Mobil: 24439320

 

Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven (med mindre andet står anført ved varen), omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, manglende vedligeholdelse eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Chanson Danmark inden for rimelig tid. Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. krediteres. I forbindelse med reklamationssager afholder Chanson Danmark ApS returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelser rettes til:

Chanson Danmark ApS
Finsensvej 52, st. tv
2000 Frederiksberg
tlf. 76727270 eller 24439320

E-mail: kontakt@chanson.dk

 

Dine personlige oplysninger

Når du bestiller en vare hos Chanson Danmark ApS skal du oplyse navn, adresse, e-mail og tlf.nr., så vi kan sende din varer til dig. Alle personlige informationer som vi registrerer, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videreformidlet til tredjemand.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Chanson Danmark ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

chanson.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop, er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på https://www.emaerket.dk/forbruger/gratis-koeberbeskyttelse eller ring på tlf. 44858590.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – //ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@chanson.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Chanson Danmark Aps/chanson.dk

Finsensvej 52 st.th

2000 Frederiksberg

E-mail: kontakt@chanson.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

                                                                                                                                                                              

Bestilt den: ________________      Modtaget den:                                                                              

Forbrugerens navn:                                                                                                                                           

Forbrugerens adresse:                                                                                                                                      

Forbrugerens underskrift:                                                                                                                               

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.09.2020 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.