//Kan vi selv hjælpe kroppen i kampen mod kræften

Kan vi selv hjælpe kroppen i kampen mod kræften

Kampen mod kræften

I denne tid er der ekstra meget fokus på cancer med den landsdækkende indsamling ”Knæk cancer”

– og det er meget skræmmende at statistikken viser, at hver tredje dansker får kræft inden de fylder 75 år. At der hvert år er 35.500 danskere, som får diagnosen kræft – det svarer til 97 om dagen. Heldigvis overlever flere end halvdelen deres kræftsygdom, men det ændrer ikke ved, at kræft er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år. I gennem mit tidligere arbejde som kemosygeplejerske har jeg givet behandling til mange patienter, og har fulgt kampen mod kræft, og set hvordan deres liv har ændret sig både på grund af kemo’en og kræften. Har set hvordan det kan gå godt, men også hvordan det kan gå skidt. At sidde med viden om at min næste patient nu skal have at vide, at vi desværre ikke kan tilbyde mere behandling, eller at kræften har spredt sig trods den stærkeste kemo – det var så frygtelig fortvivlende, og det gjorde så vildt ondt i hjertet på mig.

Tænk at skulle sige til et menneske og dets pårørende at vi ikke kan hjælpe dem i kampen mod kræft, at vi måtte sende dem hjem velvidende at kræften nu ville få lov til at sprede sig endnu mere… Det var så forfærdeligt ikke at kunne hjælpe dem videre, og jeg blev ofte spurgt om ikke der var andre ting (læs, alternative ting) som jeg kunne anbefale. Det kunne og måtte jeg ikke…

I dag sidder jeg nu med en for mig helt ny viden om, at der ER andre alternative ting, som man kan supplere den almindelige behandling med. En viden, som egentlig slet ikke er så ny endda, men som bare ikke endnu er blevet videnskabeligt bevist og undersøgt indenfor det danske sundhedsvæsen. Denne viden arbejder vi nu ihærdigt på at formidle videre ud til så mange mennesker som muligt. Desværre er vi danskere sådan opdraget, at vi har svært ved at tro på noget, som ikke er videnskabeligt bevist, og den fordom møder vi her i Chanson hver evig eneste dag…

Men det ændkræftcellerrer ikke ved at vi ved, at kræft ikke kan overleve i basisk miljø, og at kræften stortrives i surt miljø, og det er netop den viden vi gerne vil ud med, så alle mennesker får mulighed for at hjælpe deres krop til at bekæmpe sygdom og dermed også kræft. Den første læge, som fremførte beviser for at kræft stortrives i surt miljø var Nobel prisvinderen Dr. Otto Warburg. Han opdagede allerede tilbage i 1930’erne at kræft skyldes for meget syre i kroppen, og at kræftceller trives i lavt pH miljø, og at kræftceller er anaerobe (det vil sige at de IKKE behøver ilt for at leve) mens alle normale celler har brug for ilt. Han fandt også ud af, at jo lavere vores pH-værdi er, jo mindre ilt er der, og jo højere pH (jo mere basisk vi er) desto mere ilt der til vores sunde cellers overlevelse.

Dr. Keiichi Morishita skriver også i sin bog ”The hidden truth about cancer” at hvis blodets pH falder tvinger det kroppen til at sende den overskydende syre ud i kroppen, da blodet ikke tåler udsving i pH. Hvis denne usunde proces fortsætter år efter år, vil det ophobede syreaffald gøre de berørte områder mere og mere syrefyldte, og dette vil til sidst føre til begyndende celledød. Men den lave pH kan også føre til at nogle af de overlevende celler pludselig giver sig til at vokse unormalt, og dermed overgår til at blive en malign (ondartet) kræftcelle. Disse celler kan hjernen ikke kommunikere med, og de er så at sige ude af kontrol = kræft. I dag behandler vi normalt kræft med kemoterapi, strålebehandling og kirurgi, og har heldigvis gode erfaring med dette, men hvad hjælper det, hvis vi forsat har for lavt pH og dermed så at sige giver kroppens celler mulighed for igen at ændre sig til unormale celler, og stadig ”sulter” de raske celler for deres livsnødvendige ilt?

Hvorfor så ikke bruge den viden til at hjælpe vores sundhed på vej?

Vi ved nu, at der er en sammenhæng med pH værdi og sygdomstrivsel, og så har vi mulighed for at gøre noget ved det. Der er igennem de seneste år blevet skrevet mange bøger om hvordan vi kan leve mere basisk ved hjælp af kosten, og der er flere dygtige danske forfattere, som har stor viden om netop syre base balancen set fra et ernæringsmæssigt synspunkt. Her hos Chanson kan vi tilbyde hjælp eller supplement til din basiske livsstil med vores ioniseringsmaskiner.

Men hvordan virker det?

Ioniseret vand gøres basisk, men lige så vigtigt, så bliver vandet tilført antioxidanter ved hjælp af ORP (Oxidativ Reduktions Potentiale, som er negativt ladede brint-ioner). Disse negativt ladede brint-ioner tilfører ekstra af den livsvigtige ilt til vores sunde og raske celler, men samtidigt neutraliserer de også de frie radikaler, som vi har i kroppen. Det kan illustreres ved, at fri radikaler eller kræftceller hele tiden forsøger at stjæle brint-ioner fra kroppens celler, som derved kommer i iltunderskud og til sidst dør eller transformerer sig til en unormal celle. Det sætter så en kædereaktion i gang som desværre kun er til kræftcellens fordel. Men ved at drikke ioniseret vand med negativ ORP kan du hjælpe kroppens sunde celler, da de ekstra brint-ioner fra vandet ”fodrer” de fri radikaler og kræftceller, så de sunde celler beholder deres brint-ioner. Da basisk vand langsomt hæver din pH balance gør det basiske vand det svært for kræftcellerne at trives og sprede sig. Basisk ioniseret vand giver også en bedre hydrering af kroppen, da det består af mindre vandmolekyleklynger end alm. postevand, og det gør at vandmolekylerne finder vej ud til de steder i kroppen hvor alm. postevand med større vandmolekyleklynger ikke kan komme ud.

Kan jeg gøre mere for at hæve min pH balance?

Ja, udover at drikke basisk ioniseret vand kan du omlægge din kost til en mere basisk kost, og i vores shop kan du købe flere bøger, som netop handler om dette.

Du kan også booste din pH balance med Natriumbikarbonat og ahornsirups-kuren:

5 dele 100% rent ahornsirup

1 del Natriumbikarbonat (også kaldet Natron)

De to ingredienser kommes i en gryde (ikke aluminium) og varmes op over et vandbad. Rør godt rundt. Blandingen bruser en del op og skummer. Opbevares koldt. Man tager 1 tsk. 2 gange om dagen i mindst 8 dage i træk. Det er ikke unormalt at opleve kortvarig diarré, da det er måden hvorpå kroppen udskiller bikarbonaten og de opsamlede toxiner.

 

Litteratur:

Webster Kehr, leder af “Independent Cancer Research Foundation, Inc. USA Link: //www.cancertutor.com/ionizedwater/

Dr. Otto H. Warburg

Dr. Sang Whang “Reverse Aging”

Dr. Keiichi Morishita “Hidden truth of cancer”

Dr. Tullio Simoncini

 

By |2017-06-15T10:52:45+02:00oktober 20th, 2015|Ikke kategoriseret|8 Comments

8 Comments

 1. torben jespersren 01/10/2016 at 15:03 - Reply

  Kan man bruge blåbærsirup i stedet forr ahornsirup?

  • Mette-Marie 04/10/2016 at 09:53 - Reply

   Hej Torben
   Ja, det søde er bare for at give det lidt sødme til smagen, men jo mere naturligt jo bedre er det. Faktisk vil det være allerbedst helt uden sukker.

 2. Bent Hansen 14/11/2016 at 14:15 - Reply

  Jeg har prøvet din fremgangsmåde. Jeg har prøvet radiodoktorens måde. Når det opbevares koldt stivner det og bliver til bolsje. Hvad gør jeg galt?

  • Mette-Marie 16/11/2016 at 01:18 - Reply

   Hej Bent
   Du gør ikke noget galt – det er rigtigt at det stivner, når det bliver koldt, men hvis du tager en skefuld ud og opløser det i vand – venter til det er helt opløst og derefter drikker det, så løser du problemet på den måde.
   Men hvis du vil smage noget som er helt fantastisk og som er basisk og fyldt med antioxidanter -og til gengæld smager helt FANTASTISK, hvergang du tapper dig et glas vand. Så skal du overveje en ioniseringmaskine. Har man først drukket basisk ioniseret vand, så bliver man pludselig opmærksom på vandkvaliteten. Og 99% af dine celler er jo vand.

 3. Anja Padovan 06/10/2017 at 07:09 - Reply

  Jeg har målt mig til en ph på 6 om morgenen og det er alt for lidt. Jeg synes jeg spiser en del basisk og har drukket ioniseret vand igennem 3 uger nu. Hvor lang tid tager det kroppen at blive mere basisk og komme op på en højere ph værdi?

  • Maria 23/10/2017 at 09:50 - Reply

   Kære Anja,

   En pH-værdi afmålt om morgenen, skal helst ligge så tæt på 7 som muligt. pH-værdien vil aldrig blive højere end dette, da urinen jo består af de affaldsstoffer som kroppen helt naturligt altid udskiller – også selvom den er basisk. Dog, skal den være højere end 6, som det er tilfældet hos dig lige nu.

   Hvor hurtigt kroppens pH-værdi stiger, afhænger af mængden af frie radikaler – sygdom, inflammation og ubalance – du har i kroppen. Jo flere frie radikaler, jo mere h2 fra det basisk ioniseret vand skal der til, og dermed vil det naturligvis også tage længere tid, at få pH-værdien til at stige.
   Efter tre uger, er kroppen stadig under forandring og udrensning, og har derfor ikke nået et stabilt niveau. Som nævnt, er det forskelligt hvor hurtigt vores kunders kroppe reagerer på vandet. Du skal dog kunne både se og mærke en effekt når der er gået tre måneder. Hvis du stadig efter tre hele måneder er i tvivl om effekten, vil anbefale dig, at du tager en testperiode på en til to uger, hvor du ikke drikker ioniseret vand. Så vil du hurtigt kunne mærke forskellen – forbedring kommer nemlig ofte langsomt snigende, mens dårligdomme og smerter kommer hurtigt igen ved pause. Hvis du er alvorligt syg, skal du dog på ingen måde stoppe, da det vil være mere skadeligt end gavnligt.

   Jeg håber, at svaret her hjælper dig, eller må du gerne ringe til Mette-Marie for uddybning og grundig, personlig vejledning.

   Bedste hilsner,
   Maria

 4. Mette Pilevold 25/10/2017 at 07:06 - Reply

  Hvor kan man købe ioniseret vand og hvor meget og hvor tit skal man drikke?

  • Mette-Marie 25/10/2017 at 17:38 - Reply

   Hej Mette
   Du kan købe ioniseringsmaskinerne her hos https://www.chanson.dk og vi anbefaler at man dagligt som minimum drikker hvad der svarer til 3% af en krops vægt. så hvis du tager din vægt og ganger den med 0,03, så får du resultatet. Er du fysisk aktivt og/eller sveder meget skal du tilsvarende drikke mere.

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.