Kampen mod kræften

I denne tid er der ekstra meget fokus på cancer med den landsdækkende indsamling ”Knæk cancer”

– og det er meget skræmmende at statistikken viser, at hver tredje dansker får kræft inden de fylder 75 år. At der hvert år er 35.500 danskere, som får diagnosen kræft – det svarer til 97 om dagen. Heldigvis overlever flere end halvdelen deres kræftsygdom, men det ændrer ikke ved, at kræft er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år. I gennem mit tidligere arbejde som kemosygeplejerske har jeg givet behandling til mange patienter, og har fulgt kampen mod kræft, og set hvordan deres liv har ændret sig både på grund af kemo’en og kræften. Har set hvordan det kan gå godt, men også hvordan det kan gå skidt. At sidde med viden om at min næste patient nu skal have at vide, at vi desværre ikke kan tilbyde mere behandling, eller at kræften har spredt sig trods den stærkeste kemo – det var så frygtelig fortvivlende, og det gjorde så vildt ondt i hjertet på mig.

Tænk at skulle sige til et menneske og dets pårørende at vi ikke kan hjælpe dem i kampen mod kræft, at vi måtte sende dem hjem velvidende at kræften nu ville få lov til at sprede sig endnu mere… Det var så forfærdeligt ikke at kunne hjælpe dem videre, og jeg blev ofte spurgt om ikke der var andre ting (læs, alternative ting) som jeg kunne anbefale. Det kunne og måtte jeg ikke…

I dag sidder jeg nu med en for mig helt ny viden om, at der ER andre alternative ting, som man kan supplere den almindelige behandling med. En viden, som egentlig slet ikke er så ny endda, men som bare ikke endnu er blevet videnskabeligt bevist og undersøgt indenfor det danske sundhedsvæsen. Denne viden arbejder vi nu ihærdigt på at formidle videre ud til så mange mennesker som muligt. Desværre er vi danskere sådan opdraget, at vi har svært ved at tro på noget, som ikke er videnskabeligt bevist, og den fordom møder vi her i Chanson hver evig eneste dag…

Men det ændkræftcellerrer ikke ved at vi ved, at kræft ikke kan overleve i basisk miljø, og at kræften stortrives i surt miljø, og det er netop den viden vi gerne vil ud med, så alle mennesker får mulighed for at hjælpe deres krop til at bekæmpe sygdom og dermed også kræft. Den første læge, som fremførte beviser for at kræft stortrives i surt miljø var Nobel prisvinderen Dr. Otto Warburg. Han opdagede allerede tilbage i 1930’erne at kræft skyldes for meget syre i kroppen, og at kræftceller trives i lavt pH miljø, og at kræftceller er anaerobe (det vil sige at de IKKE behøver ilt for at leve) mens alle normale celler har brug for ilt. Han fandt også ud af, at jo lavere vores pH-værdi er, jo mindre ilt er der, og jo højere pH (jo mere basisk vi er) desto mere ilt der til vores sunde cellers overlevelse.

Dr. Keiichi Morishita skriver også i sin bog ”The hidden truth about cancer” at hvis blodets pH falder tvinger det kroppen til at sende den overskydende syre ud i kroppen, da blodet ikke tåler udsving i pH. Hvis denne usunde proces fortsætter år efter år, vil det ophobede syreaffald gøre de berørte områder mere og mere syrefyldte, og dette vil til sidst føre til begyndende celledød. Men den lave pH kan også føre til at nogle af de overlevende celler pludselig giver sig til at vokse unormalt, og dermed overgår til at blive en malign (ondartet) kræftcelle. Disse celler kan hjernen ikke kommunikere med, og de er så at sige ude af kontrol = kræft. I dag behandler vi normalt kræft med kemoterapi, strålebehandling og kirurgi, og har heldigvis gode erfaring med dette, men hvad hjælper det, hvis vi forsat har for lavt pH og dermed så at sige giver kroppens celler mulighed for igen at ændre sig til unormale celler, og stadig ”sulter” de raske celler for deres livsnødvendige ilt?

Hvorfor så ikke bruge den viden til at hjælpe vores sundhed på vej?

Vi ved nu, at der er en sammenhæng med pH værdi og sygdomstrivsel, og så har vi mulighed for at gøre noget ved det. Der er igennem de seneste år blevet skrevet mange bøger om hvordan vi kan leve mere basisk ved hjælp af kosten, og der er flere dygtige danske forfattere, som har stor viden om netop syre base balancen set fra et ernæringsmæssigt synspunkt. Her hos Chanson kan vi tilbyde hjælp eller supplement til din basiske livsstil med vores ioniseringsmaskiner.

Men hvordan virker det?

Ioniseret vand gøres basisk, men lige så vigtigt, så bliver vandet tilført antioxidanter ved hjælp af ORP (Oxidativ Reduktions Potentiale, som er negativt ladede brint-ioner). Disse negativt ladede brint-ioner tilfører ekstra af den livsvigtige ilt til vores sunde og raske celler, men samtidigt neutraliserer de også de frie radikaler, som vi har i kroppen. Det kan illustreres ved, at fri radikaler eller kræftceller hele tiden forsøger at stjæle brint-ioner fra kroppens celler, som derved kommer i iltunderskud og til sidst dør eller transformerer sig til en unormal celle. Det sætter så en kædereaktion i gang som desværre kun er til kræftcellens fordel. Men ved at drikke ioniseret vand med negativ ORP kan du hjælpe kroppens sunde celler, da de ekstra brint-ioner fra vandet ”fodrer” de fri radikaler og kræftceller, så de sunde celler beholder deres brint-ioner. Da basisk vand langsomt hæver din pH balance gør det basiske vand det svært for kræftcellerne at trives og sprede sig. Basisk ioniseret vand giver også en bedre hydrering af kroppen, da det består af mindre vandmolekyleklynger end alm. postevand, og det gør at vandmolekylerne finder vej ud til de steder i kroppen hvor alm. postevand med større vandmolekyleklynger ikke kan komme ud.

Kan jeg gøre mere for at hæve min pH balance?

Ja, udover at drikke basisk ioniseret vand kan du omlægge din kost til en mere basisk kost, og i vores shop kan du købe flere bøger, som netop handler om dette.

Du kan også booste din pH balance med Natriumbikarbonat og ahornsirups-kuren:

5 dele 100% rent ahornsirup

1 del Natriumbikarbonat (også kaldet Natron)

De to ingredienser kommes i en gryde (ikke aluminium) og varmes op over et vandbad. Rør godt rundt. Blandingen bruser en del op og skummer. Opbevares koldt. Man tager 1 tsk. 2 gange om dagen i mindst 8 dage i træk. Det er ikke unormalt at opleve kortvarig diarré, da det er måden hvorpå kroppen udskiller bikarbonaten og de opsamlede toxiner.

Litteratur:

Webster Kehr, leder af “Independent Cancer Research Foundation, Inc. USA Link: //www.cancertutor.com/ionizedwater/

Dr. Otto H. Warburg

Dr. Sang Whang “Reverse Aging”

Dr. Keiichi Morishita “Hidden truth of cancer”

Dr. Tullio Simoncini