//Kan astma afhjælpes naturligt med basisk ioniseret vand?

Kan astma afhjælpes naturligt med basisk ioniseret vand?

“Basisk ioniseret vand er naturlig behandling af astma og allergi” – Sådan skriver Dr. F Batmanghelidji i sin bog “Din krops mange råb om vand”
Dehydrering betragtes af flere førende forskere som værende nøglefaktorer til udvikling af astma og allergi, og at vi siden medicinens indtog fuldstændig har overset at vand kan være helbredende. Dr. Batmanghelidj har skrevet flere bøger om vand, og han har gennem årtier lavet optegnelser over, hvordan vand har virket helbredende på en lang række livsstilssygdomme. Hans seneste bog  “Du er ikke syg, du er tørstig og vi må ikke behandle tørst med medicin. ” forklarer han, at de grundlæggende årsager til de fleste allergiske reaktioner er multifaktorielle, MEN at mangel på rent, sundt og gerne let basisk vand, er en væsentlig medvirkende faktor til udvikling af astma og allergier.

Chanson ioniseret vand er meget mere end vand fordi det hydrerer kroppen langt bedre end almindeligt postevand. Ioniseret vand er nemmere at drikke, fordi det smager blødt. Derfor bliver det lettere at drikke de mængder, som kroppen har brug for – 0,03 l vand pr. kg. legemsvægt. Vandets blødhed skyldes ioniseringen, som bryder vandmolekylernes hydrogenbindinger. Ioniseringen gør det samme ved vandet, som naturen gør ved vandet, når det med høj fart kommer rislende ned igennem vandløb og kilder. Vandmolekyleklyngerne bliver ganske enkelt mindre, og derfor har den menneskelige krop langt nemmere ved at optage ioniseret vand frem for almindelig postevand, som har ligget stille i tusindvis af år.

Forklaringen skal vi altså finde i dét, som hedder vandets hydrogenbindinger. Vand består af Hydrogen (brint) og Oxygen (ilt), og en hydrogenbinding betyder, at hver enkel vandmolekyle binder sig til nabo-molekylerne. Men når vand ioniseres eller koges brydes disse hydrogenbindinger, og vandmolekyleklyngerne mindskes, vandet smager mere blødt, og bliver langt mere fugtgivende for kroppen.

Astma

Astma er et symptom på at kroppen mangler væske

Hvis kroppen bliver dehydreret vil det øge histamin-aktiviteten, og kroppens immunsystem svækkes.  Selvfølgelig er der andre multifaktionelle årsager til både astma og allergi, men inden vi begynder at angribe kroppen med medicin, vil det være en naturlig og kropsvenlig måde at hjælpe kroppen. (På Astma & Allergi-forbundet’s hjemmeside kan man se flere forbyggende indsatsområder). “Din krops mange råb om vand” skrev Dr. F. Batmanghelidj  i 1992, og han skriver blandt andet at en tør mund ikke det første signal kroppen sender, når den mangler væske. Han mener, at kroppen langt tidligere signalerer vandmangel ved at producere smerte – herunder astma, gigt, kramper,  hjertebanken, diabetes 2, lupus og dissemineret sklerose etc. Dehydrering og væskemangel tvinger kroppen til at forøge mængden af neuro-transmitter som histamin.  Histaminens opgave i den menneskelige krop er bl.a. at regulere kroppens metabolisme og regulere væskebalancen. Astmatikere har et højere histaminniveau i deres lungevæv, fordi histaminer også regulerer sammentrækningerne af de glatte muskler i bronkierne, og får blodkarene til at udvide sig, som tilsammen giver bronkierne mindre plads til at arbejde på, og der opstår vejrtrækningsproblemer. Lungerne er dét sted, hvor kroppen har det største væsketab, og under normal vejrtrækning er det histaminen som begrænser fordampning af væske fra lungerne. Derfor vil der også ske dét, at hvis kroppen dehydreres, vil histaminniveauet i lungerne stige af den simple grund, at kroppen forsøger at holde på kroppens væske.

Bjarke har haft astma siden han var barn, men efter at hans kone købte en Chanson ioniseringsmaskine, og han dagligt begyndte at drikke  basisk ioniseret vand opdagede han pludseligt, at han ikke længere havde brug for at tage astmamedicin. Bjarke startede med at drikke basisk ioniseret vand med en pH-værdi på 8 og steg langsomt til at han idag veksler mellem pH 8 og pH 9,5.  Se videoen, hvor Bjarke fortæller om hvordan han blev positiv overrasket over hans kones nye investering til 16.000 kr.
Det optimale er at drikke vand med basisk pH-værdier på mellem pH 8 – 9,5. Det basisk ioniserede vand vil nedbryde og neutralisere eventuelle sure affaldstoffer i dine celler, og ved at fjerne de sure forbindelser vil du kunne øge din krops evne til at håndtere stress og forebygge andre livsstilssygdomme.

En sur krop er grobund for livsstilssygdomme, inflammation, smerter, astma og allergi

Astma og allergi kan også udløses af at kroppen er for sur, at kroppens pH-værdi falder og det intracellulære væskeniveau bliver forsuret pga. dårlig livsstil. Professor Felica Kliment B.A., M.S. skriver  i sin bog: “Den syre base balancerede diæt” at sure giftstoffer fra tyktarmen, som bliver transporteret med blodet til afgiftning i lever og nyrer, og at når disse to organer allerede er overbelastede, passerer de sure giftstoffer videre til lungerne, hvor kroppen forsøger at udskille dem via udånding. Hvis dette sker samtidigt med at lungerne skal varetage deres normale funktion med at indånde ilt og fjerne CO2, kan det skade lungerne. Lungevævet hæver op, og der kan opstå betændelse og inflammation.  Det betændte lungevæv begynder at krampe. og det indsnæver bronkierne og forårsager hvæsen – en astmatikertilstand.
Ifølge Dr. Benjamin Glaston, lektor i pædiatrisk lungemedicin ved University of Virginia, er det sure affald (i form af gas) er en faktor i alle astmatiske lungeproblemer. En astmatikers ånde er 1.000 gange mere sur end normal ånde. Normal ånde er svagt alkalisk med en pH på 7,4, men når astmatikere er syge og har hvæsende vejrtrækning, kan pH-værdien i udåndingen falde til pH 5 – som er i det sure område af pH-skalaen.
At astmatikere har sur ånde er ikke overraskende, da acidose, hvor blodets pH ligger under den normale alkaliske pH, som er mellem 7,35 og 7,45, har længe været forbundet med astma. Blodets pH værdi skal ligge på mellem pH 7,35 og 7, 45. Falder blodet pH nivau til under 7,35 kalder man det for Acidose. Men når man taler om pH niveauer i kroppen er det vigtigt, at adskille pH niveau i blodet fra pH niveau i lymfesystemet.

Astma
Astma
By |2017-10-05T11:37:37+02:00maj 2nd, 2016|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.