//Ironman henter hurtigere restitution samt bedre energiflow med ioniseret vand

Ironman henter hurtigere restitution samt bedre energiflow med ioniseret vand

Ekstremsportsløber forberedte sig ved at drikke ioniseret vand
Historien om Ukrainske ironman Stutisheel Oleg Lebediev’s løb og gennemførsel af ”The Self-Transcendence 3100 mile race” med Chanson ioniseret vand som ”partner”
I 2014 gennemførte den 44-årige ukrainer Stutisheel Oleg Lebediev verdens længste certificerede løb i hele verdenen ”The Self-Transcendence 3100 Mile Race”, hvor han tilbagelagde de 3100 miles i løbet af 51 dage.
Men Lebediev valgte denne gang en lidt anderledes forberedelsesstrategi end hans andre løbekonkurrenter. Han valgte nemlig at bruge Chanson ioniseret vand, som en del af hans løbetræningsprogram, et program som blev lavet og overvåget af Dr. Cortella. I de sidste 1 ½ måned op til løbet drak Lebediev kun Chanson ioniseret vand, og han startede med at drikke vand med pH 8,5 i 1 uge og skiftede så over til pH 9,0. Han kunne straks mærke at vandet var mere levende og at det smagte bedre.

Hurtig restitution:
Ved hjælp af Chanson ioniseret vand oplevede Lebediev at han kunne løbe længere og endda hoppe over nogle af de indlagte pauser i takt med at han fik højere pH-vand. Han følte også at hans energi-flow var mere stabil og han undgik de mavesyreproblemer, som han ellers normalt har fået i forbindelse med iron-man løb og de tidligere 3100 Miles løb, som han havde løbet.
Men ydermere så oplevede han, at hans restitution gik hurtigere og lettere. Han sov meget bedre om natten og han følte at han havde ”nye ben”, når han vågnede op til en ny dags løb.

Forbedret løbetid:
Når Lebediev ser tilbage på hans resultat for løbet i 2014 kan han se at det blev hans bedste og hurtigste løb. Han forbedrede hans gennemsnitsfart, han fuldførte løbet på 48 dage, 3 timer, 57 minutter og 19 sekunder, og han tangerede dermed hans hidtil bedste tid med næsten 9 timer.

Ironmand Lebediev er ikke i tvivl om at Chanson ioniseret vand har været med til at gøre 2014-løbet hans stærkest, smidigste, hurtigste og gladeste løb.
Har du lyst til at læse mere om Stutisheel Oleg Lebediev’s brug af Chanson ioniseret vand til hans sportspræstationer, så kan du læse denne artikel:

Du finder Stutisheel Oleg Lebediev’s forskningsprojekt HER (på engelsk)

Du kan læse Stutisheel Oleg Lebediev’s løbe-resultater HER (på engelsk)

Rutineret dansk marathonløber har samme positive oplevelse ved at drikke ioniseret vand.
Marathon løber Benny Sørensen troede at han havde lavet et dumt fejlkøb da han i marts 2014 købte sig en ioniseringsmaskine. Men han syntes det lød logisk at hvis man drikker basisk vand at det så vil kunne neutralisere den mælkesyre som produceres under løb. Idag kan Benny næsten ikke få armene ned og allerede få dage efter at han var begyndt at drikke det basisk ioniserede vand fra hans nyindkøbte chanson ioniseringsmaskine – kom effekten; langt mere frisk efter løb, generel mere energi plus at det blev nemmere at drikke større mængder af vand.

Se video interview  Benny Sørensen fortæller om sine personlige erfaringer ved at drikke ioniseret vand

Litteratur:
Research Project by Stutisheel Oleg Lebediev
“Eat to Run” by Stutisheel Oleg Lebediev

By |2017-06-15T10:52:43+02:00november 4th, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.