/Ioniseret vand
Ioniseret vand2018-04-03T13:30:29+02:00

Hvad er ioniseret vand fra Chanson?

Ioniseret vand. Basisk vand. Alkaline vand. Sundt vand. Vand med antioxidanter… Ja, kært barn har mange navne, og faktisk dækker de alle en og samme ting – det vi hos Chanson kalder ioniseret vand med antioxidanter. Det er nemlig præcis lige, hvad det er.

Det er dit helt almindelige postevand fra hanen, der i vores ioniseringsmaskiner først gennemløber et aktivt kulfilter. Her reduceres indholdet af blandt andet pesticider i vandet, hvorefter det i elektrolyseprocessen omdannes til ioniseret vand. Ioniseret vand er, grundet sit høje indhold af den selektive antioxidant H2, ren guf for din krop, dine celler – din generelle sundhed.

SÅDAN VIRKER IONISERINGSMASKINEN

Inde i ioniseringsmaskinen opdeles vandet i en sur og en basisk del. Det basiske vand er fyldt med antioxidanten H2, og skal derfor drikkes. Det sure vand bruges blandt andet til pleje og behandling af diverse hudproblematikker. Dette skyldes den lave pH-værdi, der matcher hudens pH og dermed booster hudens eget forsvar og dannelsen af nye, raske hudceller. Se videoen herunder, hvor Zennie og Martin Bonde fra Kropsinstituttet fortæller, hvad de har fået ud af at drikke ioniseret vand fra Chanson, og hvordan det supplerer deres ellers sunde livsstil.

SE FLERE KUNDEBERETNIGER HER

Hvilken ioniseringsmaskine skal jeg vælge?

Vi har fire forskellige Chanson ioniseringsmaskiner i vores sortiment. Helt fra den lille Eden med tre titaniumsplader til Revolution med ni plader. Det er blandt andet størrelsen på din husstand, behovet for produktion af syrevand og geografisk placering, der afgør hvilken maskine, der passer bedst til dig. Vi har lavet sammenligningen herunder for at lette din beslutning. Klik på den for at gå til shoppen, hvor du finder mere detaljeret viden om de enkelte maskiner.

Sammenligning af Chanson ioniseringsmaskiner - produktsammenligning vandmaskiner
FIND DIN NYE IONISERINGSMASKINE HER