Hypoklorsyre HOCL – naturens superkraftfulde desinfektionsmiddel

Hvad er hypoklorsyre?

Hypoklorsyre hjælper de hvide blodlegemer med at nedbryde fremmede organismer som bakterier og vira. Det produceres naturligt i kroppen og kan forstøves på huden som et antibakterielt middel.

Hypoklorsyre fremstilles ved en proces, der hedder elektrolyse. Her bruges strøm til at ændre den kemiske struktur af salt og vand, og gøres til et miljøvenligt rengørings- og desinfektionsmiddel. Salt, vand og strøm bliver således til et vidundermiddel, som alle kan tåle. Det udtørrer ikke huden, men hjælper i stedet til at hele huden samtidig med, at det beskytter mod bakterier og vira.

Hypoklorsyre er et super effektivt middel til desinfektion af hænder og hud generelt.

I elektrolyseprocessen anvendes  jævnstrøm til at skabe den kemiske reaktion af husholdningssalt og vand. Hvis pH værdien samtidig er svag syre/sur vil  frie klor molekyler være domineret af hypoklorsyre. Man kan derfor opleve, at når der laves hypoklorsyre i en dobbeltelektrolyse som Chanson ioniseringsmaskiner eller i en single elektrolyse som i vores iWater desinficerende spray, kan hypoklorsyren lugte af svømmehal.

Hypoklorsyre er naturens ældste desinfektionsmiddel.
Alle mennesker indeholder hypoklorsyre, som er det stof,
dine hvide blodlegemer producerer for at bekæmpe infektioner.

Hypoklorsyre HOCL er  desinficerende og samtidig helende og hudvenligt produkt

Hypoklorsyre har vist sig at være  effektiv til bekæmpelse at mikrobielle patogener end f.eks. klor. Hypoklorsyre vinder derfor mere og mere ind i både fødevareindustrien, som rengøring og desinficering på skoler, hoteller, private sundhedsklinikker, frisører, yogacentre og selvfølgelig i private hjem.

Dobbeltelektrolyse

Teknologien bag generering af hypoklorsyre er udviklet over sidste 20 år. Indtil nu har markedet været domineret af den klassiske ioniseringselektrolyse – dobbeltelektrolyse. Her bliver vandet ved tryk opdelt i et surt produkt og et alkalisk produkt.

Det sure vand eller syrevand, som vi også kalder det, er af de fleste kendt som et restprodukt, når man producerer basisk ioniseret vand. Hos Chanson har vi de sidste 7 år slået et stort slag for syrevandet og anbefalet det til brug ved et utal af hud problematikker.

Enkeltcellet elektrolyse

Enkeltcellet elektrolyse bruger ikke høje tryk på tværs af en membran, derfor kræves der lidt eller ingen vedligeholdelse.  Eelektrolyse af enkeltceller tvinger ikke saltvandet til to strømme med modsat oxidationsreduktionspotentiale og modsat pH. Her genereres der en mere stabil opløsning, en opløsning, der ikke søger at genvinde en ligevægt.  Enkeltcellessystemer genererer kun én opløsning – en anolyt i pH-området fra 5 til 7. Dette pH-område er optimalt for hypoklorsyre med hensyn til stabilitet og effektivitet som et desinfektionsmiddel.

Hvor effektiv er hypoklorsyre til at dræbe bakterier og vira?

Hypoklorsyre bevæger sig hurtigt, og er istand til at oxidere bakterierne i løbet af få sekunder. Normale rengøringsartikler, som indeholder hypoklorit-ionen, kan derimod tage op til en halv time om at gøre det samme. Forklaringen skal findes i deres  elektriske ladning, hvor hypoklorsyren mangler en elektrisk ladning og er neutral. Derfor har den fri adgang til trænge mere effektivt gennem beskyttelsesbarrieren, der omkranser en bakterie eller vira.

Bakterier er på overfladen negativ elektrisk ladning, som resulterer i en afstødning af den klassiske negativt ladede hypoklorit-ion. Derfor er hypochlorit-ioner mindre effektive til at dræbe bakterier, end hypoklorsyre er.

hypoclorsyre - desinficering

Naturlig desinfektionsspray med iWater teknologi

Vi lever i en tid, hvor vi har brug for bæredygtige desinfektionsmetoder, som samtidig beskytter vores hud mod udtørring og irritation. Hypoklorsyre er yderst let at producere i en ionizer og yderst let at anvende.

Hvordan bruger du iWater diffuseren med hypoklorsyren i din hverdag?

Hypoklorsyren holder i ca 1 uge, hvis den ikke udsættes for direkte sollys. Den er hverken farlig for nogen eller noget. Hypoklorsyre nedbrydes af sollys og bliver igen til vand og salt.

Derfor behøves man ikke at bruge handsker, når man arbejder med produktet. Det er ikke farligt at indånde og man får blød og smidig hud, hvilket igen mindsker muligheden for infektion og angreb fra mikroorganismer.

Pga. hypoklorsyrens evne til at dræbe mikrober uden at efterlade skadelige rester, bruges hypoklorsyre også til konservering af friske produkter. Det er endda i mange lande godkendt til brug i økologisk afgrødeproduktion.

Sådan laver du dit Hypoklorsyre med iWater elektrolyse teknologi

 • 500 ml. almindelig postevand hældes direkte ned i iWater desinfektionsflasken
 • 10 g bord salt tilføres og blandingen rystes.
 • Ioniseringsprocessen startes, flasken vil lyse med blåt lys ,og man vil kunne se, at hypoklorsyren produceres.
 • Når processen er færdig, vil iWater flasken lave 3 små bib lyde, og du har nu 500 ml effektiv biologisk desinficerende vand til dig og din familie. Desinfektionsvæsken, hypoklorsyren HOCL, har en holdbarhed på 1 uge.

Brug iWater desinfektionsflasken til at forstøve det område, som du ønsker at desinficere. Flasken er udviklet til at kunne forstøve et meget fint lag. Du vil nu med iWater desinfektionsflasken kunne desinficere hele dit hjem. Alt lige fra børnenes hænder, legetøj, mobiltelefoner, computer, dørhåndtage, bilen, køkkenborde, yogamåtten, tandbørster –  ja, alle steder, hvor du har brug for et biologisk desinfektionsmiddel.

30 års forskning i Hypoclorsyre

På den amerikanske anerkendte side Hypoclorous Acid har man samlet over 70 forskningspublikationer om hypojlorsyrens positive egenskaber i forhold til E.coli, salmonelle, stafylokokker samt vira. Find mere dokumentation på følgende sider:

 • Mini Ionizer TO GO

  iWater – Mini Ionizer OnTheGo

  1.599,00 DKK
 • Hydrogen

  iWater – Mini Ionizer TI 2.0

  1.999,00 DKK
 • Antiinflammatorisk vand

  iWater – Ionizer Kande

  2.599,00 DKK
 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK

“Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand, giver jeg mine børn det bedste vand, som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber”

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5.

Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig go’ mening”…”

“Jeg mærker ikke på sammen måde de tunge ben.
Resultatet af den øgede restitution er mere og bedre træning. Så det er total win/win. Mere træning – mere energi. Ikke nok med at min restitution er forbedret fordi min generelle hydrering er optimeret, så føler jeg også, at min krop kommer sig hurtigere efter hård træning.”

…Og hvis du spørger mig, hvem jeg mener kan have effekt af at drikke vandet, vil jeg sige ALLE!

“Jeg er ikke  tvivl; nu oplever jeg hverken smerter ømhed, hævelser eller træthed i min leddegigt og derudover er syreophobningen gået fra 30 – 10.

Jeg er overbevist om, at det ioniserede vand har været den alt styrkende kraft i min helbredelsesprocess

”30. december 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden. Ikke før nu.”

Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22

”Som professionel sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse.

Jeg er meget bevidst om min krop og hvad den kan præstere, så når jeg kan se specifikke forandringer i bl.a. min gennemsnitspuls, står det klart for mig, at noget har forbedret sig.”

For første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos min naturlæge – er mit syre i mit bindevæv betydeligt aftagende. Trods jeg gerne vil have at yogaen skulle have æren, da det netop også er hvad vi ” arbejder” på her i mit yogacenter – så er jeg overbevist om at det er Chanson vandet!

Samtidig får jeg drukket mere – får hele udrensnings systemet til at fungere bedre og Chanson vandet hjælper mig med at komme af med væske i kroppen – især omkring hofte -lår- underliv. Celluitis og urenheder i kroppen – underarme – lår er forsvundet.

“Først da jeg begyndte at drikke basisk, ioniseret vand fra min Chanson Maskine, steg pH værdien for alvor. Det ioniserede vand har været en fast del af min helbredelsesproces. Nu 7 år efter diagnosen uhelbredelig kræft – er jeg rask”

I 2011 fik jeg konstateret uhelbredelig lungekræft, men valgte den traditionelle kræftbehandling fra. I stedet valgte jeg at ændre livsstil med stor opmærksomhed på at ændre pH værdien i min krop. Jeg spiste 100% basiske fødevarer, sad i infrarød sauna, tog saltbage mm.

H2 Molekylær Hydrogen og den neurobeskyttende effekt

, ,
Studier viser at brint som H2 i drikke vand eller som inhallation kan virke angst og depressionsdæmpende og at det har kraftige antiinflammatorisk egenskaber på Alzheimer, parkinson, hjernerystelse samt blodpropper

Måske er H2 og brint gas, det vi alle går og venter på – verdens mindste og samtidig verdens kraftigste antioxidant

, ,
Brintgas har potentiale til kræftbehandling og lindrer bivirkninger i forbindelse med kemoterapi/strålebehandling Dansk oversættelse af: Cancer Molecular Targets and Therapeutics, a section of the journal Frontiers in Oncology's rapport, hvor en håndfuld forskere har sammenskrevet resultaterne fra 105 publicerede forskningsartikler.
Water Wednesday

Water Wednesday – live foredrag hver onsdag i lige uger

, , , , , , ,
Water Wednesday - live foredrag hver onsdag i lige uger kl. 20.00 Her har du mulighed for gratis, at deltage i live foredrag om vand med vores vandnørd; Mette-Marie Linding

High performance med Molekylær Hydrogen H2

, ,
Brint rigt vand (H2) kan skabe forbedring af energiproduktionen i mitokondrierne og reducerer den træningsinducerede stigning i mælkesyre. Øge udholdenhed og styrke samt understøtte genopretning af skade eller overtræning.

Kræftforebyggende fordele ved at drikke Chanson vand

,
Vand er kroppens vigtigste Superfood  Langt de fleste ​​kræftformer er ikke noget som kommer natten over, men en ubalance som langsomt udvikler sig over tid. Vand er et rigtigt godt sted at forebygge. Kroppen består af ca 70% vand og derfor dit vandindtag selvfølgelig oplagt sted at optimere din modstandskraft.
Molekylærhydrogentildinhjerne

Molekylær hydrogen – antioxidanter til din hjerne

, ,
Stress kan blive invaliderende, men vidste du at ioniseret vand molekylær hydrogenrigt kan genopbygge din hjerne
Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H2

Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H

, , , , , ,
Banebrydende forskning. Ioniseret basisk vand med molekylær hydrogen er på vej ind i de danske køkkener.
Struktureret vand

Struktureret vand – levende vand

,
”Er vand ikke bare vand?” Sådan vil mange danskere i hvert fald tænke.

Send us mail