Hårtab

Stop hårtab!

Hårtab er meget mere end et skønhedsmæssigt problem
Stop hårtab

Stop hårtab – drik ioniseret vand

Når du taber håret, er det ikke kun et skønhedsmæssigt problem, men også en ubalance i kroppens  syre base balance, som hos dig kommer til udtryk ved, at du taber håret. Hårtab er et symptom på en ubalance i kroppens immunsystem, som signalerer at kroppen er presset  og/eller stresset. Når kroppen bliver stresset, kommer der ubalance i vores syre base balance, fordi stress skaber syre. Hos nogle mennesker kommer stress til udtryk ved at de begynder at tabe håret, mens det hos andre stressramte kan det komme til udtryk som allergi, manglende søvn, depression og så videre.

Den grundlæggende ubalance i kroppens syre-base balance handler om, at kroppen er belastet i sådan en grad, at den ikke længere selv er i stand til at passe på sig selv – og derved er nødt til at give op. Heldigvis er kroppen intelligent, og giver derfor ikke op på livstruende funktioner, da hårtab “blot” er et tegn på ubalance i kroppen og et råb om hjælp, i form af genoprettelse af syre-base balancen.

For mange af os, er håret en stor del af vores identitet. Vi ønsker os et langt, tykt og smukt hår, og vi føler, at vi med håret kan give udtryk for vores stil.
Men hårtab er ikke bare noget mænd oplever. 40 pct. af alle, som oplever midlertidigt eller langvarigt hårtab, er kvinder. Nogle oplever, at håret generelt bliver tyndt, andre oplever et decideret hårtab i større områder, som danner pletter i hovedbunden, mens andre bliver regulært skaldede. Modsat mænd, er det kun meget sjældent, at kvinder får høje tindinger.

Det er normalt at finde nogle døde hår i børsten eller kammen, og på dit tøj. Men hvis du kan hive hele totter ud af håret, eller du oplever mange løse hår, når du vasker det, så er der tale om unormalt hårtab. Det vil også være unormalt, hvis du kan registrere, at dit hår gradvist bliver tyndere.

Stress og følelsesmæssige udfordringer kan påvirke din syre base balance, så du pludselig begynder at tabe håret

Nogle oplever ligefrem at håret falder af i store totter og bliver meget skræmte. Der kan selvfølgelig være sygdom på spil, som kræver lægelig behandling, men du kan også selv undersøge din indre syre base balance, som måles i pH. Med pH strips kan du selv måle din egen syre base værdi – viser det sig at du er sur, kan du med fordel rette dit fokus på, at få din krop gjort mere basisk og få styrket dit immunforsvar.
Den hurtigste vej til en basisk krop er ved at drikke basisk ioniseret vand – drikker du fx 2 – 3 liter frisk ioniseret vand, vil du i løbet af 3 måneder kunne mærke, at håret ikke længere falder af, og at det nye hår begynder at gro. Nogle oplever, at de allerede efter ganske få dage ikke længere fylder hårbørsten med hår, og at der ikke længere ligger så mange løse hår på hovedpuden og i tøjet.

Hår, der “strutter” af sundhed

Kender du det? Du sidder ved frisøren, og du bliver præsenteret for det ene produkt efter det andet – hvilket også virker i en vis grad, men at komme produkter i håret er kun en midlertidig løsning. Den holdbare løsning er at skabe en bæredygtig hårbund, hvor håret dagligt kan hente sin næring, men for at have en velnæret hårbund, er du også nødt til at have en velnæret krop, som er i balance med sin syre-base værdi.

I vores vestlige verden er der alt for meget i hverdagen, der skaber syre i kroppen – og det kan i starten være lidt svært at overskue hvad det egentlig er, som gør kroppen sur, men grundlæggende kan man sige, at alt som er usundt; sukker – alkohol – lyst brød – sodavand m.v. skaber et surt miljø i kroppen. Men hvad vi måske ikke tænker over er, at vore negative tanker, bekymringer og frygt også giver syre i kroppen. Stress, dårlig søvn -og eller manglende søvn, plus de kemiske produkter, vi kommer i håret og på hele kroppen, er alt sammen forsurende elementer, som  vi påfører kroppen. Det kræver en del basisk spinat at modsvare den syreophobning vi får fra vores dårlige livsstil, så heldigvis er det også sådan, at vi via en rolig vejrtrækning, god søvn og glæde, og en sund kost, skaber et basisk miljø i kroppen.

Basisk ioniseret vand gør kroppen basisk i en fart

“Jeg har arbejdet som psykoterapeut og sundheds-coach i 30 år, og jeg er klar fortaler for, at vi skal indrette vores liv på en måde, hvor vi dagligt spiser sundt og sover tungt og så videre, men det er desværre bare ikke virkeligheden for mange mennesker. Derfor er ioniseret vand en unik måde at få sig selv rehabiliteret og genskabe/holde balance og overskud i livet, og det er klart min erfaring, at den hurtigste vej til at genskabe syre base balancen er ved at drikke ioniseret vand.”  –

Mette-Marie Linding

Ioniseret vand for din sundhed

By |2017-07-27T13:51:09+02:00juli 23rd, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.