Genfind kroppens balance – drik dine antioxidanter2018-05-30T11:00:55+02:00

GENFIND KROPPPENS BALANCE – DRIK DINE ANTIOXIDANTER

DEN NEMME VEJ TIL SUNDHED

Genfind kroppens balance i en moderne livsstil, som ellers gør os sure! Her tænker vi ikke på det dårlige humør, som stress, jag og fødevarer af tvivlsom kvalitet kan medføre. Selvom disse faktorer faktisk både kan være årsag til – og bivirkning af – den form for surhed, vi beskæftiger os med her; nemlig forholdet mellem syre og base i vores krop.

Vi har i dag en tendens til at indtage for meget syre, og det giver ubalancer i kroppen. Ubalancen øger behovet for kalcium og magnesium, for kroppen arbejder for at komme tilbage til en neutral tilstand og tærer dermed unødigt på knogler og muskelvæv.

Problemet viser sig især, når vi når op i 40’erne, hvor kroppen for alvor begynder at ophobe syre.

FIND BALANCEN IGEN

Vi kan forsøge at rette op på ubalancen ved eksempelvis at spise en hel masse basiske grøntsager, dyrke motion og holde os fra ting som cola, kaffe og vin. Men vi kan også vælge en nemmere løsning; nemlig at drikke rent, ioniseret vand.

Det reducerer syreniveauet i kroppen, og dermed opnår vi en række helbredsmæssige fordele.

OPRUST MED ANTIOXIDANTER

Ioniseret vand indeholder store mængder molekylært hydrogen, der i kroppen fungerer præcist ligesom antioxidanter, vi ellers kender fra eksempelvis vitamin C, vitamin E og beta-caroten. Forskellen er dog, at ioniseret vand er en langt stærkere antioxidant end disse. Dette skyldes, at vandet donerer elektroner til de frie radikaler i kroppen hvormed oxideringen af cellerne – som er den største bidragsyder til stress og ældning – reduceres.

Oxideringsprocessen er det, et æble udsættes for, når det bliver brunt – ligesom når et søm ruster. Man kan med andre ord sige, at kroppen faktisk ruster indefra, hvis man ikke får antioxidanter til at reducere denne proces. Med antioxidanterne i det ioniserede vand kan du neutralisere de frie radikaler og dermed opruste din sundhed – i stedet for at ruste op.

Og så smager det rene, ioniserede vand skønt.

Læs mere om basisk livsstil med ioniseret vand

“Jeg kan nu strække mine fingre helt uden smerter og besvær…

Jeg fik leddegigt i 2016, hvor begge hænders led, knoer og håndled blev ramt af hævelser, ømhed og med diffuse jagende smerter i knoglerne. Jeg blev også meget træt. Jeg fravalgte alm. medicin og omlagde istedet min kost. Men det er først efter at jeg supplerede med basisk ioniseret vand at jeg nu kan bøje og strække mine fingre uden besvær.

Sygeplejerske Karen Kjerulf

Læs hele Karens historie her

“Kræftdiagnose førte til basisk ioniseret vand…

Jeg fik brystkræft i 2014, hvor jeg valgte at supplere lægernes behandling med både kostændringer og basisk ioniseret vand. Jeg er ikke i tvivl om at vandet hjalp hende bedre igennem hele sygdomsforløbet. Jeg var mindre træt, havde færre bivirkninger end mine medpatienter, og så kom håret hurtigere tilbage. Det er bare noget, jeg vil drikke resten af mit liv – og så smager det godt”

Indretningsarkitekt Tine Hundrup

Læs hele Tines historie her

“Jeg føler mig helt rask igen…

Fra at have følt mig grundlæggende syg døgnets 24 timer, føler jeg mig nu rask. Jeg spiste sundt, men det var først da jeg fik Chanson-vandanlægget og det basiske vand (pH 8-10), at jeg for alvor fik det bedre. Man kan nemlig ikke drikke de 5 liter basiske grøntsager hver dag, der skal til for at hæve pH-værdien i kroppen.
Min urin og spyts pH-værdi var dengang en syre på 4,5. Nu er den neutral på ca. pH 7 – og sygdommen er væk.”

Lektor Cellina Porsborg 51 år.