HVAD BETYDER OXIDATIVT STRESS?

Oxidativt stress er en ubalance mellem den mænde af antioxidanter som er tilstede i din krop og de frie radikaler som du producerer afhængig af dit stress niveau

Vi producere hver dag frie radikaler og kan  ikke undgå at producere dem som en bil der heller ikke kan køre uden at der kommer udstødning,  men vi kan ved hjælp af antioxidanter fra det vand vi drikker, den kost vi spiser og det liv vi lever reducere den skadelige virkning som stress kan påføre kroppen

Oxidativ stress betyder at ellers sunde celler oxiderer – ruster og ældes

Frie radikaler og reaktive iltmolekyler går ind og forstyrrer naturlige processer i vores krop ved at reagere med molekyler som proteiner, lipider og DNA. Dette medfører cellulære skade, genskader eller endog udvikling af cancerceller som opstår når ødelagte/muterede celler formerer sig.

Normalt går antioxidanter går ind og sænker mængden af frie radikaler og den oxidative stress som vi dagligt “udstøder”. Antioxidanterne ”donere” elektroner og dermed minimerer kroppens mængde af frie  radikaler. Men når kroppen ikke får tilført tilstrækkelige mængder af  antioxidanter som kan fjerne og eliminere disse frie radikaler udvikles oxidativ stress.

Aldring kan defineres som de skadelige forandringer der forekommer i cellens mitokondrie på grund af den oxidative metabolisme. Når der er ubalance i denne processen mellem produktionen af frie radikaler og mænden af antioxidanter vil cellen og kroppens immunforsvar svækkes og vi vil ikke længere være  modstandsdygtig nok.

Oxidering af cellerne eller ”rustning” af cellerne er årsagen til at vi ældes. Dette er vores livsvilkår og vil være en kontinuerlig proces fra vi fødes til vi skal herfra. MEN, vi kan nogenlunde selv bestemme eller i hvert fald påvirke hvor hurtigt denne proces skal forløbe.

Et billedligt eksempel på hvordan antioxidanter modvirker iltning er den med æblet der bliver brunt. Et æble der er skåret over som ligger åbent, er udsat for iltning (oxidation) og vil derfor  blive brun. Hvis istedet presser citronsaft henover den åbne overflade, før dette sker, eller hælde hydrogen rigt vand på æblet, vil oxideringen stoppe og æblet bliver ikke brunt.

HVORDAN PÅVIRKES DET OXIDATIVE STRESS NIVEAU?

Selvom vi spiser sundt vil mængden af naturlige antioxidanter falde med alderen. Men langvarig stress har dog en markant betydning. Ligeledes det betydning hvor mange toksiner, forurening, kemikalier, antibiotika, ekstrem solbadning, rygning og fysisk stress man udsættes for.

Når mængden af frie radikaler forøges bruger vi af vores antioxidant reserver og der vil være en stigning i mængden af celler der beskadiges. Dette medfører at der vil opstå inflammation i vævet, måske ikke de store infektioner, men nogle der langsomt sniger sig ind.

Det er her det kan blive farligt, da det som regel ikke giver markbare symptomer, men at det istet langsom svækker kroppen og efter nogle år, har det måske gjort så meget skade og immunforsvaret er svækket i en sådan grad at kroppen ikke længere kan stå op for sig selv.
Autoimmune sygdommer kaldes det og kan udvikles til mange forskellig lidelser men som grundlæggende er et udtryk for at kroppen er i uligevægt fordi en gennem tid har produceres flere frie radikaler end den har fåret tilført antioxidanter.

Hvordan kommer jeg af med oxidative stress og får styrket mit immunforsvar?

Vi er som mennesker designet til at producerer antioxidanter i form af forskellige enzymer og men også  H2 (molekylær hydrogen). H2 er verdens mindste og kraftigste antioxidant og produceres i en sund og velfungerende tarm.

Generelt er farverige og friske grøntsager samt frisk frugt spækket med vitaminer, mineraler og næringsstoffer der alt sammen i tarmen bliver omdannet til antioxidanten H2 (Molekylær hydrogen)

Prøv at spise sæsonens grøntsager og helst friske og økologiske. Det er nemlig sådan, at den tid grøntsager eller frugter er undervejs, har en indflydelse på den mængde af H2 som de vil tilføre  fordøjelsen og dermed den mængde af antioxidanter som de vil kunne bibringe kroppen. Det er en proportionalt nedadgående kurve, der er værd at huske på.  –  Og det samme gælder for frisk produceret antiinflammatorisk vand som f.eks produceres i f. eks en iWater kande.

antioxidanter
Antiinflammatorisk vand

Kan man få for mange antioxidanter?

Nej det kan man på ingen måde ikke, skulle kroppe få for mange vil kroppen selv regulere det ved at  udånde den overskydende H2

ANTIINFLAMMATORISK VAND H2 <> OXIDATIVT STRESS

At sikre sig et liv hvor kroppen er i overskud af antioxidanter er et spørgsmål om livsstil. Og det kan være svært og faktisk stressende faktor, når man hele tiden skal holde den gode sunde livsstil. Derfor er der også flere og flere som for øjnede op for at de ganske enkelt kan ænder deres vand fra almindelig postevand til at de helt simpelt genopliver postevand i en ionseringsproces så vandet bliver antiinflammatorisk fyldt med de super effektive H2 antioxidanter som kan kan beskytte kroppen mod den negative oxidative metabolisme

antiaging - intelligent vand

Gi kroppen de optimale betingelser for naturlig healings proces – med verdens mest intelligente og simpleste antioxidant

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer, og må indse at de bedste svar ligger lige for,
– det kan ikke siges bedre, når vi taler om antioxidanter.

Du har sikkert hørt om antioxidanter, – om  hvor vigtige de er, i forhold til at forebygge sygdom og din generelle sundhed. Det viser sig, at den kraftigste antioxidant som findes overhovedet er hydrogen. På dansk hedder det brint, og er den mindste, kraftfulde og mest intelligente antioxidant af alle.

Hydrogen – den intelligente antioxidant

Hydrogen indeholder kun én proton og én elektron. Hydrogen er H’et i H2O (vand) og du kan finde hydrogen i alle planter, og i den menneskelige krop og i solen som er det mest hydrogen holdige vi kender.

I The International Journal of Clinical Medicine, kan man læse, at hydrogen molekylen er nøglen til at kunne sænke kroppens aldringsproces. Den første videnskabelige artikel blev skrevet i 2007 hvor verden nærmest var i chok – kunne det nu også passe at hydrogen kunne være så effektfuld? Men forskningen er de senere år blevet fulgt op, af tusindvis af forskningsprojekter og publikationer, hvor man igen og igen er blevet positivt overrasket over hydrogenens unikke egenskaber, til at kunne bekæmpe oxidatidation  og sygdom i kroppen – og hydrogenens evne til at kunne holde kroppen ung og vital.

Hvad sker der når kroppen ældes?

Pga. hydrogenets lille størrelse, er hydrogen den super intelligente antioxidant fordi den er i stand til at bevæge sig alle steder i den menneskelige krop. Hydrogen bevæger sig over alle cellemembraner, over hjerne barriere hinden og helt ind i cellernes mitrochondrier – kroppen små energi kraftværker.

Hydrogen er i stand til at at passere ind i områder af kroppen, bl.a. ind i hjernen hvor andre antioxidanter ikke kan komme og derfor kan hydrogen beskytte os mod celle skader og sygdomme på et dybere plan.

For at kunne forstå disse bemærkelsesværdige effekter, skal vi forstå, hvordan kroppen naturligt ældes og hvad inflammation er for en størrelse.
Aldringsprocessen er resultat af den oxidativ som helt naturligt sker inde i kroppen når vi ældes – vi ruster eller oxidere på celleniveau. Oxidationen angriber og beskadiger vores DNA -inklusiv vores mitrokondrier, vores protiner, cellernes fedt membranener, og enzymsystemet som menes at styre vores ældningsproces.

Denne oxidation kommer af de frie radikaler vi dagligt producere, og desværre vil vi også med alderen producere flere og flere af disse frie radikaler som er en naturlig del af aldingsprocessen. På den lange bane bliver det til betændelse og inflammationen som breder sig ind i cellernes mitokondrier og ødelægger vores mitokondrier – vores kraftværk. MEN det har altså vist sig, at hydrogen kan sænke denne oxidation.

Intelligent vand holder hjernen skarp

Neurodegenerative sygdomme som Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom og ALS er et andet område der synes at være modtagelig for hydrogen terapi.
Flere forsøg har allerede påvist positive resultater ifbm Parkinsons sygdom. Dels har man kunne forebygge yderligere skade hos parkinson patienter og i enkelte tilfælde har man endda kunne påvise funktionsforbedring.

Tilføj mere H til din H2O
Hver celle i kroppen angribes af frie radikaler mindst 10.000 gange om dagen, så det er vigtigt, at vi indtager antioxidanter – i vores mad og i vores kosttilskud – antioxidanter for at udligne virkningerne af frie radikaler og oxidativt stress.

Stoffer som vitamin C og E, glutathion og alfa lipoic syre, plantebaserede flavonoider og enzymer er ​​alle antioxidanter, der kan opveje hærgen af ​​frie radikaler men hydrogen er blot den stærkeste og kraftigste af dem alle.

At drikke hydrogen beriget vand får hydrogen ind i blodbanen hurtigt og effektivt. Bemærkelsesværdigt kan hydrogen opløses i vand uden at ændre selve vandet eller dets smag, farve eller andre egenskaber. Ja faktisk bliver vandet istedet mere blødt og velsmagende.

Der er meget få eller ingen bivirkninger af hydrogen terapi

Og sidst men ikke mindst så er er hydrogen mildt og uskadeligt, og påvirker ikke det normale de normale cellernes funktion så længe de er sund og raske og ikke indeholder frie radikaler. Så skulle du få for meget hydrogen ind i kroppen vil du blot udånde det.

Intelligent antiage til huden – helt naturligt og HELT uden kemi og kirurgi

Hydrogen beriget vand kan beskytte mod ultraviolette stråler og deres skadelige virkninger på på huden. Din hud ændrer sig med tidens pga miljømæssige påvirkninger, men ved at anvende hydrogen beriget vand direkte på huden vil det kunne beskytte huden. Brændte hudflader heler hurtigere når de brugte hydrogenrigt vand – viser undersøgelser. Og en anden interessant undersøgelse viste at forsøgspersoner som dagligt tog bad eller forstøvede sig med hydrogen rigt vand, havde reduceret rynker på bare tre måneder.

Hvordan kan jeg berige mig selv med intelligent hydrogen?

  1. Drikke hydrogen rigt vand via en transportabel iWater kande eller mini ionizer
  2. Installere en Chanson ioniseringsmaskine i dit køkken eller i træningscenteret -en ioniseringsmaskine som vil rense vandet for kemiske stoffer og gøre vandet både basisk og hydrogen rigt.
  3. Brintbad. H2 spa generator (kommer snart i vores shop)
  4. Inhalere h2 via en H2 pure inhale
  5. Forstøve huden direkte med hydrogen via  iWater facemist

 

 

 

 

Oxidativ stress

Drik dine antioxidanter i vand og beskyt kroppen mod oxidativ stress og frie radikaler.

Molekylær Hydrogen

Hydrogen kan udrette meget mere, end vi tror. Det rækker ud over vores vildeste fantasi, at det letteste stof i det periodiske system og kunne være den næste store nyhed inden antiiaging og intelligent sundhedsfremme.