//Smertelindring – Fra hængt kat til ny energi med ioniseret vand

Smertelindring – Fra hængt kat til ny energi med ioniseret vand

Vita Kviesgaard har fået det væsentligt bedre efter, at hun er begyndt at drikke ioniseret vand og det ioniserede vand kan været den væsentligste årsag til, at hun har kunnet neutralisere overskydende syre i kroppen og dermed lindret hendes ledsmerter.

Vita Kviesgaard havde det ikke godt. Hun havde stive led, ondt i benene, var enormt træt og sov ikke godt. Hun havde i længere tid kigget efter et eller andet, som kunne give hende mere velvære og et sundere liv.
For godt et halvt år siden hørte hun om ioniseret vand, der kan lindre bl.a. ledsmerter. Vita fik en ioniseringsmaskine hjem, men efter tre måneder sendte hun den retur. Hun syntes ikke, at det hjalp.
Men hun tog fejl. Efter få dage fik hun igen stive fingre, uro i kroppen, og hun sov ikke godt om natten. Se video interview med Vita Kviesgaard
Nu står ioniseringsmaskinen fra Chanson igen hos Vita, og hun drikker med glæde hver dag store mængder ioniseret vand, for hun føler ganske enkelt, at hun har det bedre.

“Jeg er ikke mere så tung i hovedet. Før havde jeg ofte bare lyst til at lægge mig under en dyne. Jeg sover bedre og har ikke uro i kroppen, men det har nok mest hjulpet på mine stive fingre og hævede ben. Før kunne mine ben om aftenen ligne stolper, – Jeg går ikke længere rundt og ligner en hængt kat!”
Vita Kviesgaard, Give

Lindring og energi
Ioniseret vand neutraliserer en del af den overskydende syre, som ophober sig i kroppen og bl.a. sætter sig i muskler, led og væv og dermed giver smerter. Ved at vende ionerne i vandet via elektolyseprocessen får det en basisk og antioxiderende effekt i kroppen når man drikker ioniseret vand.  Det giver mere ilt til blodet, og det betyder mere energi til kroppen.

Det er svært at spise de mængder af spinat, som vi burde spise for at modsvare det syrefyldte kød og den kaffe, vi helst ikke vil undvære. Derfor er basisk ioniseret vand et fornuftigt supplement til vores sundhed – pH værdien i ioniseret vandet svarer nemlig til at spise spinat.

Basisk ioniseret vand kan lindre smerter
For dem som har smerter/lidelser, kan vandet sammen med sund livsstil være det ”enzym”, som kan regulere deres syre-base balance. Det er nemt at drikke ioniseret vand, og mange oplever at de kan drikke mere vand, fordi vandets vandmolekyler bliver mindre under ioniseringsprocessen. Uden at skulle ændre fuldstændig på livsstilen, vil man kunne drikke sig til bedre helse.

Den svenske professor Olov Lindahl beskrev i sin doktorafhandling i 1979, hvordan syrebase-balancen hænger sammen med smerter, og at sure stofskifteprodukter giver anledning til smerte.

Den svenske professor Olov Lindahl beskrev i sin doktorafhandling i 1979, hvordan syrebase-balancen hænger sammen med smerter, og at sure stofskifteprodukter giver anledning til smerte.

By |2017-06-15T10:52:45+02:00november 2nd, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.