Forskning i basisk ioniseret vand og molekylær hydrogen H2

Et basisk miljø beskytter mod kræft

Allerede i 1931 fik den tyske Doktor Otto H. Warburg Nobelprisen for sin forskning inden for netop syre/base-balance. Han fandt frem til, at ”alle normale celler har en absolut forudsætning for ilt, men kræftceller kan leve uden ilt. En regel uden undtagelse.”

Warburg understregede, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i den menneskelige krop – og han opdagede desuden, at kræft ikke kan overleve i et basisk miljø.

Forsker og grundlægger af pH Miracle Instituttet i Californien, Dr. Robert Young, har også fokus på kræft. Han anbefaler, at kræftpatienter drikker ioniseret vand – med pH-værdier på op til pH 10.8. Robert Young mener nemlig, at det basiske vand i kombination med basiske fødevarer og mineraler udsulter den syre, som kræftcellerne lever i.

Ønsker du at vide mere om resultater og metoder fra Miracle Instituttet, kan du kontakte flere af landets Alkaline Rådgivere. Mange af dem har enten uddannet sig hos Dr. Robert Young og/eller har personlige erfaringer i at leve basisk – og flere understreger, at de faktisk har helbredt sig selv for blandt andet lungekræft og kræft i tyktarmen.

“WHO” mener at stress er den største årsag til sygdom

Verdenssundhedsorganisationen WHO (World Health Organization) anser, at i 2020, er stress den største sygdomsbyrde.  WHO mener, at kun 5% af den vestlige befolkning er 100% raske, 20% er kronisk syge, mens 75% af den vestlige befolkning er hverken syge eller raske.

Når mennesker fra gruppen af kronisk syge begynder at drikke ioniseret basisk vand med antioxidanter, vil flere kunne opleve  helbredsmæssige forbedringer, mens de fleste oplever mere generelle forbedringer som at kroppen føles yngre, mere overskud, bedre søvn og mere energi.  Den gruppe som WHO definere som som 100% raske, er også dem som mindst mærker forandringer når de drikker ioniseret vand, hvilket giver god mening, idet der ikke er sygdom og frie radikaler i kroppen som vandet kan rense men opnår selvfølgelig den forebyggende effekt. Mange oplever at vandet er nemmere at drikke pga den ændrede vandstruktur

Når et menneske får stress, har vi i mange år antaget, at det handler om psykiske problemer eller psykisk press, men vi ved også, at kroppen kan blive stresset, hvis den ikke får de rigtige næringsstoffer og den rette mængde energi. Man kan psykisk håndtere større pres, hvis kroppen er veludhvilet, velnæret og velhydreret. Det betyder også, at det er stress forebyggende at kroppen får væske nok.  Forskning har vist, at det er særligt stress forebyggende, hvis man drikker ioniseret, basisk vand med antioxidanter. I forskningen kalder man antioxidanter for molekylært hydrogen eller H2