//Forbedre din performance med ioniseret vand
Forbedre din performance med ioniseret vand2017-06-15T10:52:30+02:00
  • Forbedre din performance

Ønsker du at forbedre din performance, så læs endelig videre her…

Ekstremsportsløberen forberedte sig med ioniseret vand og forbedrede sin performance

Historien om ukrainske Stutisheel Oleg Lebedievs løb og gennemførsel af ”The Self-Transcendence 3100 mile race” – med Chanson ioniseret vand som ”partner”.

I 2014 gennemførte den 44-årige ukrainer Stutisheel Oleg Lebediev verdens længste certificerede løb ”The Self-Transcendence 3100 Mile Race”, hvor han tilbagelagde de 3100 miles i løbet af 51 dage.

Men Lebediev valgte denne gang en lidt anderledes forberedelsesstrategi end de øvrige løber. Han valgte nemlig at bruge Chanson ioniseret vand som en del af sit løbetræningsprogram, der blev lavet og overvåget af Dr. Cortella.

I de sidste 1 ½ måned op til løbet drak Lebediev kun Chanson ioniseret vand, og han startede med at drikke vand med pH 8,5 i 1 uge og skiftede så over til pH 9,0. Han kunne straks mærke at vandet var mere levende, og at det smagte bedre.

Hurtig restitution

Ved hjælp af Chanson ioniseret vand oplevede Lebediev, at han kunne løbe længere og endda hoppe over nogle af de indlagte pauser i takt med, at han fik højere pH-vand. Han følte også at hans energi-flow var mere stabilt, og han undgik de mavesyreproblemer, som han ellers normalt havde fået i forbindelse med iron-man løb og de tidligere 3100 Miles løb, han havde løbet.

Desuden oplevede han, at hans restitution gik hurtigere og lettere. Han sov meget bedre om natten, og han følte, at han havde ”nye ben”, når han vågnede op til en ny dags løb.

Forbedret løbetid

Når Lebediev ser tilbage på sit resultat for løbet i 2014, kan han se, at det blev hans bedste og hurtigste løb. Han forbedrede sin gennemsnitsfart, han fuldførte løbet på 48 dage, 3 timer, 57 minutter og 19 sekunder, og han tangerede dermed sin hidtil bedste tid med næsten 9 timer.

Lebediev er ikke i tvivl om, at Chanson ioniseret vand har været med til at gøre 2014-løbet hans stærkeste, smidigste, hurtigste og gladeste løb.

Har du lyst til at læse mere om Stutisheel Oleg Lebediev’s brug af Chanson ioniseret vand til hans sportspræstationer, så kan du læse mere om det via dette link (artiklen er på engelsk)

Har du spørgsmål til hvordan du kan forbedre din performance med ioniseret vand skal du endelig ringe eller skrive til os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Du kan skrive til os på kontakt@chanson.dk eller ringe til os på tlf.nr. 76727270 / 24605020