Din Egen, livgivende kilde

Få en basisk livsstil med ioniseret vand

Det er nemt at opnå en basisk livsstil med en ioniseringsmaskine fra Chanson – og der er intet mystisk ved det. Via elektrolyse deler vandbehandlingsanlægget vandet i en sur og en basisk fraktion, som kaldes alkalisk eller ioniseret vand. Dermed øges både vandets pH-værdi og mængden af antioxidanter i vandet, samtidig med at vandets mikrostruktur opblødes.

Med en opblødt mikrostruktur gør Chanson det basiske vand nemmere at drikke. Samtidig kan basisk vand være med til at neutralisere syre i kroppen, og det har klare helbredsmæssige fordele, blandt andet når det handler om lindring af smerter.

“Vi ved, at der med sikkerhed bag smerte ligger sure stofskifteprodukter … og at der er sur reaktion i vævet, hvor patienten har ondt”
Professor Olov Lindahl

Smertestillende vand

Eksempler på smertereaktioner ved for højt syreniveau er væsken i knæled ved reumatiske lidelser samt de syrefyldte bruskskiver imellem ryghvirvlerne ved iskias – som er neutrale hos personer uden smerte. Forskning viser også, at ophobning af syre i kroppen blandt andet kan give inflammation i kroppen, åreforkalkning, nedsat hukommelse, lavt energiniveau – og kan føre til sygdomme som diabetes, for højt blodtryk, gigt og hjerteproblemer.

En kortvarig, stærk syreophobning kan ganske vist fordrive smerter. Derfor ser man acetylsalicylsyre i eksempelvis Kodimagnyl, Ipren og Ibuprofen, som ofte giver et godt smertelindrende resultat. Men på længere sigt har det vist sig, at årsagen til mange smertetilstande er en langsom ophobning af syrer i organismen – først og fremmest i bindevæv og skelet.

For at opnå en reel helbredelse skal syreoverskuddet ud af kroppen ved en langvarig tilførsel af base og ved tilførsel af vand med mere aktivt hydrogengas. Det kan du gøre ved at drikke basisk ioniseret vand og spise en basisk kost, som neutraliserer syren i kroppen. Det er ikke bare sund fornuft – det rene basiske vand med masser af aktivt opløst hydrogen gas- smager også fantastisk.

Alkaline living

Basisk livsstil handler om at vælge fødevarer, som har en høj pH-værdi – og som er friske og fyldte med energi til dine celler. Målet er at få styr på syre/base-balancen i kroppen, så du undgår livsstilssygdomme.

Ligesom pH-værdien har betydning, er det også vigtigt, at dine fødevarer har en hensigtsmæssig ORP-værdi (Oxidation-Reduction Potential). En fødevarer med mange oxidanter går hurtigt i fordærv – har den i stedet mange antioxidanter, holder den sig længere. Og mens vand fra hanen har +200 ORP, så har ioniseret vand -200 ORP – de tilførte elektroner i det ioniserede vand er nemlig med til at nedsætte den skadelige iltning.

Når du drikker vand med -ORP, drikker du antioxidanter. Og drikker du ioniseret vand, får du enorme mængder af antioxidanter, som ikke bare giver velvære og energi – men også gør dig endnu smukkere.

Hvordan bliver man 120 år?

Det hele begyndte faktisk tilbage i 1940’erne med forskernes fascination af Hunza-folket, som lever højt oppe i Himalaya-dalen i Pakistan. Hunza’erne har ry for at blive fra 100-130 år – og gletsjervandet angives som en af de vigtigste faktorer bag deres sundhed og levetid.

Chansons ioniserede vand efterligner gletsjervandets naturlige egenskaber. Det basiske vand er mere hydrerende og fugtighedsgivende end almindeligt, neutralt postevand, og med større hydration helt ude i cellerne øges energiniveauet. Og dermed både evnen og viljen til et langt liv. Samtidig er syrevandet guf for din hud hvad enten du kæmper med hudproblematikker så som psoriasis, eller du bare gerne vil bumser eller pigmentforandringer til livs.

Hvad mon ioniseret vand kan gøre for dig?