//Vildbjerg – Foredrag 16/8/2016
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vildbjerg – Foredrag “Drik dig til et sundere liv med basisk ioniseret vand”

Kom og hør hvordan du kan bruge basisk ioniseret vand til at forbedre din sundhed

Mette-Marie vil tage dig med ind i verdenen med ioniseret vand og syre base balancen. Du kan blive klogere på hvordan vandet virker på kroppen, og hvorfor det virker. Mette-Marie har selv mærket effekten på egen krop, men vil også fortælle om nogle af de mange fantastisk effekter det har haft på andre danskere, som har fået en sundere liv med færre smerter og mere energi.

Men hvor og hvornår er det?

Foredraget er torsdag d. 16. august 2016 kl. 19.00 – 21.00

hos Trehøje Velværecenter, Østergade 48, 7480 Vildbjerg

Koster det noget?

Prisen er kun 50,- kr, og der vil blive serveret basisk kaffe – og selvfølgelig basisk ioniseret vand

Hvad er ioniseret vand?

Ionisering af vand er ny vandteknologi. Det er postevand som gennemgår en ioniseringsproces lige før det bliver serveret.  Når vand bliver ioniseret betyder det at vandet iltes og genoplives og vandet pH-værdi hæves.

Ioniseringsmaskinen har været et husholdningsapparat i Japan siden 1985. Herfra har det bredt sig, først til andre asiatiske lande hvor især Taiwan er førende, og nu for nogle år siden så vi de første maskiner i Danmark. Amerikanerne er langt fremme, og mange amerikanske husstande har i dag både en ioniseringsmaskine og et vandrensningssystem på deres drikkevand.

Hos Chanson bygger vi vores viden på dokumenteret og verificerede undersøgelser fra hele verden – desværre findes der dog endnu ikke danske videnskabelige undersøgelser, som enten be- eller afkræfter den sundhedsmæssige effekt ved at drikke basisk ioniseret vand. Vi får til gengæld mange positive tilbagemeldinger fra brugere af ioniseret vand. Brugere, som oplever at ioniseret vand kan afhjælpe alle tænkelige helbredsmæssige udfordringer fordi syre-base balancen er så grundlæggende for kroppens sundhedstilstand.

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.