//Vejle – Skab sund balance i dit indre og ydre “hus” 25/1/2016
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 Skab sund balance

Kom og mød disse 3 skønne kvinder, som vil inspirere til hvordan du kan skabe en sund balance i dit indre og ydre “hus”

Hvornår: mandag d.25. januar 2016

Klokken: 19.00

Sted: Brød & Co, som er et bageri, brødmandsbutik og spisested i Nørregade 69 – Vejle Midtpunkt

Denne aften kan du høre disse 3 skønne kvinder fortælle om hvordan du kan skabe en sund balance i dit indre og ydre “hus”:

“Vand er kilden til liv – men vand er meget mere end bare vand. Vand er afgørende for vores overlevelse – og kvaliteten af vores drikkevand er afgørende for vores velbefindende. Chanson ændrer på vores postevand til basisk vand med antioxidanter, og med det følger en række fordele, som du kan høre om ved aftenens foredrag”.

Mette-Marie Linding har igennem de sidste 25 år arbejde med sundhed, og altid arbejdet med syre base balancen. Det var derfor helt naturligt at hun så hvordan basisk vand kunne hjælpe kroppen til at genvinde den naturlige syre base balance, og hun arbejder i dag med at udbrede budskabet om basisk ioniseret vand og alle dets gode sundhedsfremmende egenskaber.

“Bevidstheden om, hvordan dine fysiske omgivelser påvirker dig er virkelig interessant. Ro i dine fysiske omgivelser skaber nemlig også ro indeni dig. Der er en fantastisk sammenhæng”.

 Anita Broberg-Jepsen er en erfaren indretningsdesigner med øje for helheden. Derfor er tanken også, at dit hjem ikke kun skal se pænt ud, men også være funktionelt og personligt.

“LifeWave plastre er en form for energiterapi som stimulerer kroppens akupunkturpunkter med energifrekvenser. Metoden er helt enkel og smertefri, og kan hjælpe din krop med at “rydde op” i kroppen og genskabe en naturlig balance. Du vil få mulighed for at prøve produkterne denne aften og mærke deres virkning på dig selv.”

Lene Graa har igennem mange år arbejdet med “Livskvalitet” til både voksne og unge, og bruger ad den vej “LifeWave-produkterne” som et middel til selvhjælp som bl.a. virker gennem akupunktur uden nåle.

KØB DIN BILLET HER

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.