//Svendborg – Foredrag 1/11/2016
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om ioniseret vand, hydrogenvand og syre-base balancen

Ioniseret vand, hydrogen vand eller struktureret vand er ny vandteknologi – ihvertfald her i Europa.

Bliv klogere på, hvordan kroppen påvirkes af vandet og hvorfor det faktisk virker. Mette-Marie har mærket effekten på egen hånd, men vil også fortælle om de fantastiske effekter, det har haft på andre, som har fået et sundere liv med færre smerter og mere energi.

Men hvad er ioniseret vand?

Ioniseret vand er ny vandteknologi – ihvertfald her i Europa. Det er postevand, som gennemgår en ioniseringsproces lige før det bliver serveret. Når vand bliver ioniseret betyder det, at vandet iltes og genoplives og vandes pH-værdi hæves. Vander bliver nu fyldt med molekylært hydrogen, som i kroppen fungerer præcist ligesom de antioxidanter,vi kender fra  vores vitaminer og grøntsager. Forskellen er dog, at ioniseret vand er en langt stærkere antioxidant. Mette-Marie vil fortælle meget mere om dette til foredraget, og om hvorfor ioniseret vand har betydning for vores krops syre-base balance samt meget meget mere…

Pris: 100,- kr og tilmelding skal ske til anja@anja-winther.dk, og du får selvfølgelig mulighed for at smager på vandet samt lidt snacks.

Foredrag ioniseret vand svendborg

Foredrag ioniseret vand svendborg

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.