/Randers Foredrag 10/3/2016
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Randers Foredrag 10.3.16

“Drik dig til et sundere liv med basisk ioniseret vand”

Kom og hør et inspirerende foredrag om hvad ioniseret vand har gjort for Mette-Marie Linding – og dermed også hvad det kan gøre for DIG.

Hvornår:     Torsdag d. 10.03.2016

Kl.:                 19.00

Sted:              Århusvej 102, 1. sal, 8940 Randers SV

Tilmelding:  nødvendigt på klinik@kiropraktorerne.com eller på tlf. 88807210

 

Hvad er ioniseret vand?

Ionisering af vand er ny vandteknologi. Det er postevand som gennemgår en ioniseringsproces lige før det bliver serveret.  Når vand bliver ioniseret betyder det at vandet iltes og genoplives og vandet pH værdi hæves.

Ioniseringsmaskinen har været et husholdningsapparat i Japan siden 1985. Herfra har det bredt sig, først til andre asiatiske lande hvor især Taiwan er førende, og nu for nogle år siden så vi de første maskiner i Danmark. Amerikanerne er langt fremme, og mange amerikanske husstande har i dag både en ioniseringsmaskine og et vandrensningssystem på deres drikkevand.

Hos Chanson bygger vi vores viden på dokumenteret og verificerede undersøgelser fra hele verden – desværre findes der dog endnu ikke danske videnskabelige undersøgelser, som enten be- eller afkræfter den sundhedsmæssige effekt ved at drikke basisk ioniseret vand. Vi får til gengæld mange positive tilbagemeldinger fra brugere af ioniseret vand. Brugere, som oplever at ioniseret vand kan afhjælpe alle tænkelige helbredsmæssige udfordringer fordi syre-base balancen er så grundlæggende for kroppens sundhedstilstand.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at smage på basisk ioniseret vand, og se nogle af maskinerne, samt stille spørgsmål.

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.