//Mød Chanson v/Kræftens Bekæmpelse’s temaaften “Livet med kræft” 6/10/2015
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livet med kræft – hvad kan jeg selv gøre

Kom og mød Chanson ved temaaftenen “Livet med kræft, hvad kan jeg selv gøre”, som er arrangeret af Patient- og pårørende caféen under Kræftens Bekæmpelse i Billund kommune.

Temaaftenen er tirsdag d. 6. oktober 2015 kl. 18.30 – 20.00 i caféens lokaliteter i Grindsted – Give Uddannelsescenter, Engvej 1A, 7200 Grindsted (Det gamle FAKTA)

Aftenen starter med at oplæg af Bettina Olesen, kræftrådgivningen i Esbjerg. Herefter har du mulighed for at møde fagfolk fra nærområdet, som kan vejlede i forskellige måder til forbedret fysisk og psykisk velvære. Vi står klar med vores maskiner, og til at fortælle om hvad DU kan bruge ioniseret vand til. Vi kan fortælle om hvor vigtig vores indre pH balance er for vores sundhed, og i særdeleshed hvis der er opstået sygdom. Den nyeste forskning bekræfter nu Dr. Otto Warburg’s teorier fra 1930’erne om, at kræft ikke kan trives i basisk miljø. Med Chanson’s ioniseringsmaskiner kan du hjælpe din indre pH balancen til at blive mere basisk og dermed til at gøre livet “surt” for kræften.

Det bliver rigtig spændende!

Livet med kræft

Livet med kræft – hvad kan jeg selv gøre

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.