/Ioniseret vand med energi og basisk værdi
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ioniseret vand • basisk vand • antiinflammatorisk vand • vitaliseret vand
…..og de helbredsmæssige fordele som er ved at drikke ioniseret vand.

Et foredrag hvor Mette-Marie Linding fra Chanson Danmark vil tage dig med ind i en verden med vand og de dele de erfaringer hun har samlet sammen over de sidste 5 5 hvor hun har arbejde med vand. Hun har bla. lavet praktisk kliniske forsøg med gigtramte, Parkinson, HPV skadede, lavtstofskifte plus hun hele tiden laver dataopsamling på de tilbagemeldinger som kommer fra kunderne.

Vand er desværre et overset næringsstof eller fødevare om man vil.
I flere år har vi talt om basisk kost og antiinflamatorisk kost, men interessant nok, så er det meget få mennesker som har tænkt over, at man kan gøre sit vand mere basisk, og at man tilmed kan dele vandet således at der er mere brint i det vand man drikker. Altsammen ud af almindelig postevand og en ioniseringsmaskine.

Vidste du basisk vand er det samme som antiinflammatorisk vand,  Og vidste du, at ioniseret vand indeholder flere mineraler og mindre nitrat end almindeligt postevand? Det og meget mere vil Mette-Marie Linding fortælle om denne aften.

Kom til et spændende foredrag
Begrænsede pladser 🙂

Skulle du være interesseret i selv at arrangere et lignende foredrag kommer Mette-Marie Linding gerne ud i Jeres forening eller lokale arrangement ring til hende på 24439320

Her kan du høre 31 små video med mennesker, for hvem det har gjort en forskel.

 

KØB BILLETTEN HER

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.