//Grindsted – Foredrag om ioniseret vand med antioxidanter 30/8/2016
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og hør hvordan du kan bruge basisk ioniseret vand til at forbedre din sundhed

Mette-Marie Linding – indehaver af Chanson Danmark vil tage dig med ind i verdenen med ioniseret vand, hydrogenvand og syre base balancen. Du kan blive klogere på hvordan vandet virker på kroppen, og hvorfor det faktisk virker. Mette-Marie har selv mærket effekten på egen hånd, men vil også fortælle om nogle af de mange fantastiske effekter det har haft på andre, som har fået et sundere liv med færre smerter og mere energi.

Men hvad er ioniseret vand?

Ioniseret vand er ny vandteknologi – ihvertfald her i Europa. Det er postevand, som gennemgår en ioniseringsproces lige før det bliver serveret. Når vand bliver ioniseret betyder det, at vandet iltes og genoplives og vandets pH-værdi hæves. Vandet bliver nu fyldt med molekylært hydrogen, som i kroppen fungerer præcist ligesom de antioxidanter, som vi kender fra vores vitaminer og grøntsager. Forskellen er dog, at ioniseret vand er en langt stærkere antioxidant. Mette-Marie vil fortælle meget mere om dette til foredraget og om hvorfor ioniseret vand har betydning for vores krops syre base balance og meget meget mere…

Så har du lyst til at høre om hvordan du kan få glæde af at bruge ioniseret vand i din og din families hverdag, og få en bedre sundhed, så kom og hør med:

Tirsdag d. 30. august 2016 kl. 19.00 i Magion – Grindsted

 

Foredraget er gratis – du møder bare op, og du får selvfølgelig mulighed for at smage på vandet

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.