//Få styr på din syre/base balance – ODENSE 25/11/2017
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Sidste uge afholdte Chanson Danmark i samarbejde med Alkaline Institute, det første foredrag “Få Styr På Din Syre/Base Balance.” Det var en stor succes, så Mette-Marie Linding og Simonne Holm går nu igen sammen om, at få afholdt foredraget flere forskellige steder i landet.

Kom og “smag, hør og mærk”

Har du brug for en hjælpende hånd til at starte en sundere livsstil, og går du med overvejelser om, hvad syre-base balancen har af effekt på din krop?

Så er der gode nyheder…

Chanson Danmark og Alkaline Institute afholder et inspirerende eftermiddagskursus, hvor vi sætter din sundhed i højsædet, og ruster dig til at starte en basisk livsstil. Dette er din mulighed for at blive klogere på både basisk kost og basisk vand – fyldt med antioxidanter.

Kurset tilbyder dig banebrydende viden om syre-base balancen gennem to spændende foredrag, hvor du får en masse tips og gode råd til, hvordan du genskaber en optimal balance. Du får ligeledes undervisning i, hvordan du let tilbereder velsmagende basiske retter og smoothies, samt opnår en optimal hydrering.

Der vil løbende gennem kurset være smagsprøver tilberedt af de bedste råvarer, hvor der vil forklares virkning og fordele ved de forskellige anretninger.

!!! Alt er glutenfri, sukkerfri og plantebaseret !!!

Sidst men ikke mindst vil der være lækre goodiebags til alle deltagere, som hjælper dig med at kickstarte din basiske rejse.

Skynd dig at købe din billet nu, da der er begrænset antal pladser. Du kan købe den her

Vi glæder os til at se dig!

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.