/Få styr på din syre-base balance 29/10/2017
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og “smag, hør og mærk”

Har du brug for en hjælpende hånd til at starte en sundere livsstil, og går du med overvejelser om, hvad syre-base balancen har af effekt på din krop?

Syre-base balancen er vigtig at forstå i forhold til kroppens optimale funktion, da et for surt miljø i kroppen, oftest er grobund for adskillige livsstilsygdomme – såsom sukkersyge, vægtproblemer, hjertekarsygdomme, hormonel ubalance, depression, gigt, knogleskørhed, hudproblemer og allergi.

En livsstil med syredannende føde- og drikkevarer belaster kroppen og vil på sigt skabe ubalance.

Når kroppen ikke kan følge med og herved vedligeholde basereserverne i kroppens væsker, begynder den at ”stjæle” fra vores muskler, væv og organer. Alt sammen for at opretholde blodets kritiske pH-værdi på 7,365. Ophobning af syre og toxiner som ikke kan elimineres, udvikler stress og her begynder inflammatoriske tilstande at udvikle sig.

Selvom du begynder at spise mere næringsrigt mad, skal der mere til for at udrense cellerne. Derfor er en basisk udrensning den hurtigste og mest effektive måde hvorpå du kan genskabe balance i din krop.

————————–————————–————————–——————————————————–

Chanson Danmark og Alkaline Institute afholder et inspirerende eftermiddagskursus, hvor vi sætter din sundhed i højsædet, og ruster dig til at starte en basisk livsstil. Dette er din mulighed for at blive klogere på både basisk kost og basisk vand – fyldt med antioxidanter.

Kurset tilbyder dig banebrydende viden om syre-base balancen gennem to spændende foredrag, samt undervisning i hvordan du let tilbereder velsmagende basiske retter og smoothies, samt opnår en optimal hydrering.

Der vil løbende gennem kurset være smagsprøver tilberedt at de bedste råvarer, hvor der vil forklares virkning og fordele ved de forskellige anretninger.

!!! Alt er glutenfri, sukkerfri og plantebaseret !!!

Sidst men ikke mindst vil der være lækre goodiebags til alle deltagere, som hjælper dig med at kickstarte din basiske rejse.

Skynd dig at købe din billet nu, da der er begrænset antal pladser.

Billetten kan købes via nedenstående link:

https://alkalineshop.simplero.com/products/67405-Basisk-livsstil-i-Koebenhavn

Vi taler os til at se dig!

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.